От какъв автомобил сте губили?
Модератор: Общи модератори
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Re: От какъв автомобил сте губили?
и мен са ме изпреварвали с такъв "кенеФ" наистина е неприятно и учудващо !!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
аз и от колело съм губил 

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Карам с около 70 по един склон ,че имаше полиция и един с велосипед ме задминава и ми маха гледах ето така 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мен са ме спирали с ролерите в града с предупреждения

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
преди седмица,на магистралата Пловдив-София,до Калугерово.карам си аз тдс-а,140км/ч,двама пичове с едно Уно ме подминаха като спрял ! аз-газ след тях,стигам 180-ония ги няма.след малко гледам-спрели да пишкат.хаха,викам си,е сега ви изядох.спирам пред тях,тръгваме заедно,аз ускорявам уж добре до 150 някъде-пак ме издухаха зверски,и се хилят през отворени докрай прозорци!!! ебати Уното или ебати моя тдс(325)
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Колега, трябва ти 325, ама без тдс
Било е някое 1.4 тръц, а може и с по-яка турбинка да е било... Не се коси

Било е някое 1.4 тръц, а може и с по-яка турбинка да е било... Не се коси

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Toзи един път леко ме "наказа" докато карах Компакта (318ti) на новия булевард към Младост, през който върви метрото.kulov написа::mhihi: ...За 3-4 секунди ладата беше на 50-100м. напред, някъде в далечината. Как па точно се случиха всички от бандата да са при мене. Съсипаха ме... Седмици наред... От време на време пак някой се присеща за резила ми и ми го напомнят. Кво да пра'я такъв ми е халът, кара ми се Е92ка, но се радвам и на това дето имам. И не се състезавам с никого
То смее ли човек...
P.S. Някоя друга седмица след тоя случай, връщаме се с приятели от боулинг по пътя Пампорово-Смолян. Навън е сумрачно-тъмно. Карам надолу и зад мен се появява някакъв изключително странен силует (пак същия мръсник със синята лада) със светещи един фар и един габарит със синя крушка. Вече си знам урокакарам си нормално надолу. Следва една дълга права, застигам някакъв агент и го изпреварвам. Е тоя малоумник със синята лада в същия момент направи тройно изпреварване и отпраши надолу с мръсна газ.
А браво!
Не знам какво има под капака, ама е бая дзвер!!!
Също един Москвич по пътя към морето, но за него съм чувал истории

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
liloff написа:Също един Москвич по пътя към морето, но за него съм чувал истории
С двигател мазерати 2,8 с турбо

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мене в германия са ме изпреварвали ,аз със 160 и един/нещо мина покрай мен та чак не разбрах какво беше,действието се развиваше през нощта,по едно време си помислиш че съм спрял и за малко да слезна за да видя какво става 

Като подкарах 320 д 136 коня си мислех (ебахти вървежа, няма кой да ме вземе) все пак бях слязал от Кордоба 1.6/75 кс
Първият път онемях пред едно червено Волво S40, неам никва идея с какъв двигател беше. Верно че изпреварваше като идиот на пътя София-Варна, ама просто го загубих за отрицателно време.
Вторият път беше на магистрала Хемус посока Варна на баира и дългия завой след Девня, там в завоя обичах да ги гърча щото окачването позволяваше влизане и излизане със 170/180. Е баш там една дърта Вектра ме отнесе като глух делфин шамандура
Сега с 30-ката е по-забавно

Първият път онемях пред едно червено Волво S40, неам никва идея с какъв двигател беше. Верно че изпреварваше като идиот на пътя София-Варна, ама просто го загубих за отрицателно време.
Вторият път беше на магистрала Хемус посока Варна на баира и дългия завой след Девня, там в завоя обичах да ги гърча щото окачването позволяваше влизане и излизане със 170/180. Е баш там една дърта Вектра ме отнесе като глух делфин шамандура

Сега с 30-ката е по-забавно

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:Аз па неам автомобил, от който да не съм губила![]()
![]()
ем не заставай с колело на светофарите

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alexanderkirow написа:Apassionata написа:Аз па неам автомобил, от който да не съм губила![]()
![]()
ем не заставай с колело на светофарите![]()
![]()
![]()
Тоз па, с 16-ката ги тупах всички наред

Един-два пъти бях еуко разочарована като паднах от разни E36ци и Е30ки, иески, 20-ки, докат не видях че разликата в теглото с Е36 купе и мойта е само 180 кила... с Е30 да не говорим...
Най-приятното ми падане, от което съм горда, хаххаха, е с един калник от една Е30-ка, 20-ка, непипана, скоро на 202-ра... Та в тая връзка ми се ще с 20-ка Е46-ца да се пусна, ама не като на Испанеца на Плевен, дет била сток

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Едно време с Golf3 1.6, 101 k.s. паднах на магистралата Карнобат - Бургас от БМВ 1.6i. После с Е39-та, една Шкода Октавия 1.9 tdi ме отвя на магистралата към Варна, на летището точно, аз карах със 180 някъде и го подгоних, след малко го настигнах ама бях с 220, изпреварих го, но го броя за падане, много вървежен беше тоя.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.