....
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?
justboy написа:тая започна да ме бута, да ме блъска, да ми посяга и да ме заплашва - какво щяло да стане сега... имал ли съм представа аз.

казвам "чиба че ти си следващата" или в по-добрия случай - лорчето (едно знойно миньонче от компанията с иначе доста силна ръка) вече я е хванала за косата

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
според мен това е най-голямата глупост ..
дразнят по някога
, ама чак да я удариш 

Е.Димитров написа:A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура![]()
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!![]()
Ей т'ва е

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Kak ми убягна -незнам
Допълнение
Тук всички сме компетентни по...всичко,както писах на една колежка,от нас акъл може (и най вероятно го правят на лс ама некой колеги не си признават) да взимат най-големите несретници като обама и путин,след тема във форума за фукушима,шефа на тепко изчезна а нещата там започнаха да се стабилизират!!!
След тема във форума за египет и революцията,последваха и други революции в африка!
А,а-а???АААА
Вселената ли,който не знае-да ползва търсачката на форума-има дискутирано!
Извън земните ли-търсачката!
Това е за сега,предполагам че има повече неща и няма да сгреша ако кажа-във всички сфери!
Допълнение
Тук всички сме компетентни по...всичко,както писах на една колежка,от нас акъл може (и най вероятно го правят на лс ама некой колеги не си признават) да взимат най-големите несретници като обама и путин,след тема във форума за фукушима,шефа на тепко изчезна а нещата там започнаха да се стабилизират!!!
След тема във форума за египет и революцията,последваха и други революции в африка!
А,а-а???АААА
Вселената ли,който не знае-да ползва търсачката на форума-има дискутирано!
Извън земните ли-търсачката!
Това е за сега,предполагам че има повече неща и няма да сгреша ако кажа-във всички сфери!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Alpina_fanatic написа:Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)?
Ще подам жалба в Страсбург
Няма как да стане преди да минеш 9-те кръга на ада в българското правораздаване.
Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)?
Мене една ме би - или само си мислеше, че ме бие...

Si non confectus, non reficiat.
Е.Димитров написа:A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура![]()
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!![]()
Много ясно, а ти като с качеството на кое от всички изброени се явяваш? убавец

По темата, някои мъже след употреба на алкохол, стават неузнаваеми.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
krystal написа:[:
Много ясно, а ти като с качеството на кое от всички изброени се явяваш? убавец

:[/quote]
Мое да ми викаш "Скромния убавец с куфарите"

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
krystal написа:По темата, някои мъже след употреба на алкохол, стават неузнаваеми.
Върви си Иля - богатирът и що да види. Гората сравнена със земята, Кашчей- безсмъртният - обезобразен, Василиса прекрасна - изнасилена 50 пъти, къщичката на Баба Яга - разбита, а единственият и зъб го няма.
- Бабо Яго, кой направи това, за да отмъстя!?
- Ах, Иля, Иля!!! Колко си добър........когато си трезвен…
По темата :
Не ми се е налагало, но бих ударил шамар на жена, която :
- е пияна и създава ядове
- е изпаднала в истерия и не знае къде се намира
- си мисли, че след като ми е на половината на килограмите, може да ми посегне и аз няма да реагирам
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Zagy написа:Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)?
Мене една ме би - или само си мислеше, че ме бие...
На такива им викам курабийки

Никой не мое ма връне на селу!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
+1 като колегите които са потрошили разни неща вместо удар върху жената!Имало е моенти вкоито съм усещал че няма да издържа и излизам от стаята отивам в другата и трясвам нещо някъде,ако сме навън само процеждам през зъби че почва да става страшно и е хубаво да се спре дотук и така!Но си оставам верен на принципа,че никога за нищо на света няма да ударя жена,твърде грозно е и показва колко е слаб човек-не само физически но и психически,комплексиран,но верно има ммоменти в които трудно се издържа!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
то ако тръгнеме да изреждаме изпочупените вещи ,за да не тупнеме половинката мое си отвориме едно илиенци.....
а престаате ли си къв кеф е да станеш и да и разковеш муцуната с един десен прав....! е така ,да видиш как и се цепва веждата.....!!!
ееххххх, мечтиии....!!! или да се качиш на масата и да и забиеш един боц в черепахата....!?!?!?
аз не смеем и по други причини. ще и мине,после ще се въоръжи и ще ме издебне в най-безметежния ми среднощен сън и ще ми отвори трето око на челото....! заеби да се самозакопавам.
веднъж ,много отдавна само я побутнах ,ма буквално- не тупване ,а я побутнах при няква разправия и таа ви като линейка и са я чули от центъра до летището и така ми наду главата, че повече никога не съм се опитвал и палтото на закачалката да и побутна....напрао ме респектирА.
а престаате ли си къв кеф е да станеш и да и разковеш муцуната с един десен прав....! е така ,да видиш как и се цепва веждата.....!!!

аз не смеем и по други причини. ще и мине,после ще се въоръжи и ще ме издебне в най-безметежния ми среднощен сън и ще ми отвори трето око на челото....! заеби да се самозакопавам.
веднъж ,много отдавна само я побутнах ,ма буквално- не тупване ,а я побутнах при няква разправия и таа ви като линейка и са я чули от центъра до летището и така ми наду главата, че повече никога не съм се опитвал и палтото на закачалката да и побутна....напрао ме респектирА.