....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Биете ли жена/мъжа си?

да, веднъж в седмицата/месеца
22
7%
да, веднъж в годината
5
2%
да, случвало се е веднъж/два пъти
38
12%
не!!!
61
19%
не, не съм и посягал никога, но ми се е искало!
119
37%
не, не ми е минавало и през ум
77
24%

Общо гласове : 322
младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?

Мнение от ineedmoney » 02 Май 2011, 14:00

justboy написа:тая започна да ме бута, да ме блъска, да ми посяга и да ме заплашва - какво щяло да стане сега... имал ли съм представа аз.

:ahah: :ahah: любимите ми персонажи :mhihi: :mhihi:
казвам "чиба че ти си следващата" или в по-добрия случай - лорчето (едно знойно миньонче от компанията с иначе доста силна ръка) вече я е хванала за косата :mhihi: :mhihi: :mhihi: въпросната мома "обузда" единия френд дето иначе е 190 см на 100 кила и луда глава :winky:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 02 Май 2011, 14:02

според мен това е най-голямата глупост .. :| дразнят по някога :mhihi: , ама чак да я удариш :nono:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Май 2011, 14:47

не, но аз колко бой съм ял .... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Май 2011, 14:53

Е.Димитров написа:A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура :mhihi:
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни! :bchug: :mhihi:

Ей т'ва е :mhihi: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Май 2011, 15:09

Kak ми убягна -незнам
Допълнение
Тук всички сме компетентни по...всичко,както писах на една колежка,от нас акъл може (и най вероятно го правят на лс ама некой колеги не си признават) да взимат най-големите несретници като обама и путин,след тема във форума за фукушима,шефа на тепко изчезна а нещата там започнаха да се стабилизират!!!
След тема във форума за египет и революцията,последваха и други революции в африка!
А,а-а???АААА
Вселената ли,който не знае-да ползва търсачката на форума-има дискутирано!
Извън земните ли-търсачката!
Това е за сега,предполагам че има повече неща и няма да сгреша ако кажа-във всички сфери! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Май 2011, 15:15

Alpina_fanatic написа:
Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)? :winky:

Ще подам жалба в Страсбург :winky:

Няма как да стане преди да минеш 9-те кръга на ада в българското правораздаване.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Май 2011, 15:31

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Май 2011, 15:57

Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)? :winky:

Мене една ме би - или само си мислеше, че ме бие... :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Май 2011, 16:01

Е.Димитров написа:A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура :mhihi:
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни! :bchug: :mhihi:

Много ясно, а ти като с качеството на кое от всички изброени се явяваш? убавец :ok:

По темата, някои мъже след употреба на алкохол, стават неузнаваеми. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 02 Май 2011, 16:05

а жените? :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Май 2011, 16:11

krystal написа:[:

Много ясно, а ти като с качеството на кое от всички изброени се явяваш? убавец :ok:

:[/quote]
Мое да ми викаш "Скромния убавец с куфарите" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 02 Май 2011, 16:16

krystal написа:По темата, някои мъже след употреба на алкохол, стават неузнаваеми. :yes:

Върви си Иля - богатирът и що да види. Гората сравнена със земята, Кашчей- безсмъртният - обезобразен, Василиса прекрасна - изнасилена 50 пъти, къщичката на Баба Яга - разбита, а единственият и зъб го няма.
- Бабо Яго, кой направи това, за да отмъстя!?
- Ах, Иля, Иля!!! Колко си добър........когато си трезвен…

По темата :
Не ми се е налагало, но бих ударил шамар на жена, която :
- е пияна и създава ядове
- е изпаднала в истерия и не знае къде се намира
- си мисли, че след като ми е на половината на килограмите, може да ми посегне и аз няма да реагирам
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Май 2011, 16:39

Zagy написа:

Мене една ме би - или само си мислеше, че ме бие... :mhihi:

На такива им викам курабийки :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 02 Май 2011, 18:52

+1 като колегите които са потрошили разни неща вместо удар върху жената!Имало е моенти вкоито съм усещал че няма да издържа и излизам от стаята отивам в другата и трясвам нещо някъде,ако сме навън само процеждам през зъби че почва да става страшно и е хубаво да се спре дотук и така!Но си оставам верен на принципа,че никога за нищо на света няма да ударя жена,твърде грозно е и показва колко е слаб човек-не само физически но и психически,комплексиран,но верно има ммоменти в които трудно се издържа!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Май 2011, 18:57

то ако тръгнеме да изреждаме изпочупените вещи ,за да не тупнеме половинката мое си отвориме едно илиенци.....

а престаате ли си къв кеф е да станеш и да и разковеш муцуната с един десен прав....! е така ,да видиш как и се цепва веждата.....!!! :mhihi: ееххххх, мечтиии....!!! или да се качиш на масата и да и забиеш един боц в черепахата....!?!?!?

аз не смеем и по други причини. ще и мине,после ще се въоръжи и ще ме издебне в най-безметежния ми среднощен сън и ще ми отвори трето око на челото....! заеби да се самозакопавам.

веднъж ,много отдавна само я побутнах ,ма буквално- не тупване ,а я побутнах при няква разправия и таа ви като линейка и са я чули от центъра до летището и така ми наду главата, че повече никога не съм се опитвал и палтото на закачалката да и побутна....напрао ме респектирА.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата