С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от blackrider » 21 Мар 2011, 18:01

Има ли некой с готови отговори? :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2011, 18:10

с какво ни пръскат небето? със вещество което развъжда бръмбари в главите ни...

супер секретно и опасно явление.

идиоти
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Мар 2011, 18:25

Явно си намерил твоите отговори.
Аз ще те питам друго. Когато 2012 си мине, що годе както последните 4-5 милиарда години, и с бодра стъпка прекрачим в 2013 какво ще е обяснението ти ? Хаарпа не е сработил, маите са се объркали, благодарение на "разпространеното слово" плановете на масоните са се провалили ?
И още нещо. Какво е последното име на AGW, че им изтървах бройката вече. AGW->climate change->climate disruption->weird climate. Казвай ако има по-нови, за да съм в час.
Няма да ти давам линк, ако имаш желание да започнеш "да виждаш и в друг спектър", потърси бръснач на Окам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 21 Мар 2011, 18:28

Живота е твърде кратък, че да мисля дали някой иска да ми види сметката като разпръсква алумин от самолети или псука отровни газове от подводница :mhihi:
Ясно е че постоянно се правят някакви разработки на вируси и оръжия и т.н., но невиждам обикновенния човек какво може да направи в случая.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 21 Мар 2011, 18:49

Тея огромните дупки се получават най често от спукани водопроводи които с времето промиват почвата от долу и се получават такива огромни каверни, пък може и да бъркам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2011, 19:01

///peter написа:
blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. .........

Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи? :shock:

HR , резонансна честота, електромагнитно поле, магнитно ей текиви работи ....
И за чипосването, в САЩ почва от 2014асе /офишиали/, ако доживеем :mhihi:

Тва с конспирациите е като тва с НЛОто...едните винаги са на присмех.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Мар 2011, 19:47

Аз вярвам в НЛО. :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

Аватар

Мнение от Хаос » 21 Мар 2011, 20:07

flame & сие - гледайте си bTV-то и не давайте акъл където не са ви го искали, че рискувате да изглеждате жалки

alx е ясен - той е с промит мозък от живеене в САЩ, страната, чиито ценности се базират на конституцията и заложените в нея свободи, но ако те сметнат за терорист, дори и без доказателства можеш да си изгниеш в Гуантанамо, или дори както се оказа в последно време във някоя васална на САЩ държава от типа на България

аз призовах на когото не му е интересно, няма какво конструктивно да каже по въпроса да се въздържи от тъпи коментари от сорта на "идиоти", щото ся нали виждам те alx че си модератор, ама в правилата на форума е без обиди, пък ти точно обратното правиш. Ясно е, че тук правилата важат избирателно, ма то затова и Извън Темата придобива характера на "Искрено и Лично" с водещи ае да не казвам кои хора. Не че нещо ме засяга тази тенденция, просто не ми харесва някой да ме нарича идиот, макар и непряко адресирано, а към група хора.

по темата няма кво да добавя, тя вече отиде съвсем настрани, дерайлирана съвсем нарочно от неколцина спамери
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2011, 20:07

Zagy написа:Аз вярвам в НЛО. :mrgreen:

Бате аз съм го виждал :mrgreen:, и съм го снимковал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 20:24

Сондьора написа:
///peter написа:
blackrider написа:Някои неща вече се случват! HAARP - климатичното оръжие на американците. .........

Много ми е интересно наясно ли си с това какво представлява ХААРП?
Как облъчването на йоносферата с ниска честота, ще доведе до движение на тектонните плочи? :shock:

HR , резонансна честота, електромагнитно поле, магнитно ей текиви работи ....
И за чипосването, в САЩ почва от 2014асе /офишиали/, ако доживеем :mhihi:

Тва с конспирациите е като тва с НЛОто...едните винаги са на присмех.

О да с 3.6MW ще въздействаш на земното магнитно поле - добре.
Идеята изобщо не е в резонанса а в самата йоносфера и няма нищо общо с магнитната активност на земята, поне според мен

А за химическите следи..... Когато имате теория помислете, най-удачно ли е от въздуха да се разпространява (това което не може да кажете точно какво е) или с храна или вода? :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2011, 20:30

Хаос написа:flame & сие - гледайте си bTV-то и не давайте акъл където не са ви го искали, че рискувате да изглеждате жалки

alx е ясен - той е с промит мозък от живеене в САЩ, страната, чиито ценности се базират на конституцията и заложените в нея свободи, но ако те сметнат за терорист, дори и без доказателства можеш да си изгниеш в Гуантанамо, или дори както се оказа в последно време във някоя васална на САЩ държава от типа на България

батка.. не се излагай. "идотското" е че изобщо си губиш времето да ги мислиш тия работи като дори и да ги видиш на живо и абсолютно недвусмислено- нищо не можеш да направиш защото си/сме мравки. от там и да го мислиш и да не го мислиш- няма смисъл. само се хабиш вместо да си насочиш мислите към нещо продуктивно от което ще имаш полза.

за промития мозък- не млади момко. аз съм толкова американец колкото и българин. просто имам "лукса" да виждам много неща от друга гледна точка, но не съм забравил за "българската" гледна точка а и няма как да я забравя.

защото българия и българското мислене са точно такива каквито ги знам/ знаеме (за двадесет и кусур години все съм разбрал нещо за родината), но тука на този форум мисля, че няма един човек които да разбира истинската американска страна и начина им на мислене. щото за 20 години и от тях нещо съм разбрал...

и друго просто наблюдение- забелязал съм че колкото някой е напред с конспиративните теории- толкова повече му куца социалното положение....

и така... не го взимай лично... но аз ако съм на тебе ще се съсредоточа върху неща които някакъв смисъл за тебе в контекста на _твоя_ живот... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 21 Мар 2011, 20:40

аз не разбирам за кво тия, дето не вярват на подобни неща, се пънат да драскат? ухили, се, помисли си колко си по-умен, оти не вЕрваш на тия глЮпУсти, колко са заблудени другите, и отмини темата, ебати, скъсахте се да показвате колко ви е бърз инсайт-а и как може да скалъпвате лафчета за 10ст. едното... и толко не струват ;)

пичове, нали знаете, че всеки вярва в квото сметне за правдоподобно? никой от вас не може да каже 'не е така' или 'да, така е', щот просто никой не знае кво се вари и пече, може да стават един куп неща, дето хал-хабер си няма никой от тука пишещите отворени, може пък и всичко да е ташак и да се плаши рибата - щото и от тва може да се печели, не само от геноцида :mhihi: мисълта ми е - който показва няква крайност в позицията си, той показва колко е ограничен просто.... дори и да става нещо, вероятно е ефекта от него да е налице, след като вие сте по гръб със скръстени ръце в 16-та линия... но това не променя нещата, нали?

винаги ще има неверници, винаги ще има лаици, винаги ще има защитници на теориите за конспирация, ще има и сектанти, последователи на еди-какво си и прочие шашкъни и смахнати - но междувременно нещата ако се случват - ми те просто се случват, независимо знаем или не или ни харесва или не - тва е! междувременно, дали е така или иначе - никой тук не може да направи нищо друго, освен да си живее живота, както намери за добре :smoke:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2011, 20:46

Механджията написа:аз не разбирам за кво тия, дето не вярват на подобни неща, се пънат да драскат? ухили, се, помисли си колко си по-умен, оти не вЕрваш на тия глЮпУсти, колко са заблудени другите, и отмини темата, ебати, скъсахте се да показвате колко ви е бърз инсайт-а и как може да скалъпвате лафчета за 10ст. едното... и толко не струват ;)

пичове, нали знаете, че всеки вярва в квото сметне за правдоподобно? никой от вас не може да каже 'не е така' или 'да, така е', щот просто никой не знае кво се вари и пече, може да стават един куп неща, дето хал-хабер си няма никой от тука пишещите отворени, може пък и всичко да е ташак и да се плаши рибата - щото и от тва може да се печели, не само от геноцида :mhihi: мисълта ми е - който показва няква крайност в позицията си, той показва колко е ограничен просто.... дори и да става нещо, вероятно е ефекта от него да е налице, след като вие сте по гръб със скръстени ръце в 16-та линия... но това не променя нещата, нали?

винаги ще има неверници, винаги ще има лаици, винаги ще има защитници на теориите за конспирация, ще има и сектанти, последователи на еди-какво си и прочие шашкъни и смахнати - но междувременно нещата ако се случват - ми те просто се случват, независимо знаем или не или ни харесва или не - тва е! междувременно, дали е така или иначе - никой тук не може да направи нищо друго, освен да си живее живота, както намери за добре :smoke:

ми защото сме тука да си губиме времето?
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 21 Мар 2011, 20:54

ми не мисля, че идеята на форума е някой да си убива времето, като казва на някой друг, че е идиот - ебати квалитетната загуба на време

няма значение, че не се говори за БМВ - има тема, и то такава, над която да се разсъждава и даде мнение - ако всеки влезе да си убие времето, казвайки на другите, че са идиоти - ми ще стане ибаси забавния форум, нали? :kuku:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Мар 2011, 20:55

Механджията написа:аз не разбирам за кво тия, дето не вярват на подобни неща, се пънат да драскат? ухили, се, помисли си колко си по-умен, оти не вЕрваш на тия глЮпУсти, колко са заблудени другите, и отмини темата, ебати, скъсахте се да показвате колко ви е бърз инсайт-а и как може да скалъпвате лафчета за 10ст. едното... и толко не струват ;)

Механджийо - вместо да си беше губил времето да пишеш 2 страници с общи лакърдии да беше отворил очите на неверниците с общия принцип на действие на някое от тези супер оръжия. Или ти си умен, щото си на принципа "абе има такива неща, техната мамица" :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата