БМВ за 5-6 хиляди?
Модератор: Общи модератори
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Re: БМВ за 5-6 хиляди?
acho.rs написа::OT: А как мислите е на Пасат 5ца 1.6 с 4 човека + климатик![]()
Това е все едно да караш Голф 75 коня на газ. Има си правило и то е да не се взима кола с базовия двигател. Мога да ти кажа за Пасат 1.8Т набухан до горе с багаж и 3-ма човека, лятото с клима даваше 7 разход без да се жали много, много.
П.С. сега по темата. Нека колегата да си вземе Е36. Нещо по-малко до 2.0 примерно, да посвикне със задното и тогава да си вземе нещо повече, ако не му стига тръпката.

Като всеки друг искам да е колкото е възможно безаварийна, да има здраво окачване и да е сравнително икономична на гориво
Зимай 318is !
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
аз преди 2 години взех Е36 за 6000 от Дупница 1.9 мотор със всички екстри без кожа
така че има коли и коли въпрос на късмет пък и набутах още 5000 за разни М елементи и други пошибалки ава от кво я имам нищо не се е чупило само 2 крушки съм сменил на късите и на ключа за фаровете малката крушка
сега който прочете това ще каже че за тея пари да съм взел нещо къде КЪДЕ ..... ама неща искам тоя модел и да е във идеално състояние както във случая
пък живот и здраве и М мотор ще сложа но да си намеря перфектен ако тряя и 10 000 ще дам за него ама да е един път
та за тея пари дето търсиш стега да знаеш кво търсиш ще си намериш
така че има коли и коли въпрос на късмет пък и набутах още 5000 за разни М елементи и други пошибалки ава от кво я имам нищо не се е чупило само 2 крушки съм сменил на късите и на ключа за фаровете малката крушка

сега който прочете това ще каже че за тея пари да съм взел нещо къде КЪДЕ ..... ама неща искам тоя модел и да е във идеално състояние както във случая

пък живот и здраве и М мотор ще сложа но да си намеря перфектен ако тряя и 10 000 ще дам за него ама да е един път

та за тея пари дето търсиш стега да знаеш кво търсиш ще си намериш

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Alex_GT3 написа:acho.rs написа::OT: А как мислите е на Пасат 5ца 1.6 с 4 човека + климатик![]()
Това е все едно да караш Голф 75 коня на газ. Има си правило и то е да не се взима кола с базовия двигател. Мога да ти кажа за Пасат 1.8Т набухан до горе с багаж и 3-ма човека, лятото с клима даваше 7 разход без да се жали много, много.
П.С. сега по темата. Нека колегата да си вземе нещо по-малко до 2.0 примерно, да посвикне със задното и тогава да си вземе нещо повече, ако не му стига тръпката.
Голф 75кс на газ е доста по-бърз от комбинацията ,от тая която ти посочих

А това Пасат 1.8т - даже и светото място на тръца - АКБ - няма да ти повярват . Така хубаво натоварен с багаж + 3ма човека+климатрон + 140-150 си гори смело 9-10

И не знам за какво му е на човек , първо да се качва на маломощна кола , с която като тръгне на почивка да се поти при всяко изпреварване . Пък и съм забелязал , че точно олигофренчета с някакви маломощни коли се правят на изпитатели ... Последно предни няколко месеца , някакъв пъпчив с Астра 1.6 Конби докрай се опитваше да изпревари на Хемус и накрая , като намалих за спускането при Ябланица ми пусна дълги в багажника

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Истината е че 5-6 бона са вододела м/у запазените Е36 + екстри или постните Е46, на които им трябва и обслужване, гуми..... Т.е. за Е46 няма да стане с 6 бона. Може ако схемата е: 6 за закупуване и още 2 бона за обслужване, гуми, застраховки, накладки.....
Автора трябва да реши дали иска наточено БМВ Е36 или постно Е46
Автора трябва да реши дали иска наточено БМВ Е36 или постно Е46

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
колко пък да струва една е36-ца със
диг клима
рекаро
голям борд
///м пакет
и хубав мотор
viewtopic.php?f=46&t=228560
а вие си давайте по 5к за 18-ски
преди 2 години кравата беше мъжка

диг клима
рекаро
голям борд
///м пакет
и хубав мотор
viewtopic.php?f=46&t=228560

а вие си давайте по 5к за 18-ски

///M Rider написа:аз преди 2 години взех Е36 за 6000 от Дупница 1.9 мотор със всички екстри без кожа
преди 2 години кравата беше мъжка

Последна промяна vicho на 13 Дек 2010, 19:39, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Истината е, че цените специално на е36 и е46 падат долу-горе на година с по 1к-2к. Винаги е по-добре да се вземе по-старият модел,но от последните, с по-хубав мотор всички екстри, м-пак и т.н. отколкото, някво пенсионерско 4-врато седанче с класическа табелка 318, 98г. още с оранжевите мигачи, железарките прикрити с тасчета, със салон шит от плат за пердета и сякви такива глезотии
Докато се напрай кола от тва, ще трябват още толкоз мангизи.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vicho написа:някой да е виждал тая на mihmor-а???![]()
:
Той Михмора от няколко места чувам вече,че прай супер селянии и сменя части по коли,които са при него от една на друга и обратно и затва "мерси" за такава лачена 28-ца

Има е36-ци и за 3 бона,дето са им много и такива,дето и 30 са им малко,но те не се продават.
Компакта преди 2 месеца тдс ми излезе 7 бона ама после като кажа,че дава 6,5 градско в задръствания и секи вика

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
vicho написа:колко пък да струва една е36-ца със
диг клима
рекаро
голям борд
///м пакет
и хубав мотор
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&t=228560
![]()
![]()
а вие си давайте по 5к за 18-ски///M Rider написа:аз преди 2 години взех Е36 за 6000 от Дупница 1.9 мотор със всички екстри без кожа
преди 2 години кравата беше мъжка![]()
След (или преди , за някой хора )екстрите , идва състоянието колега,
Има 18-ка за 5к
има и 25-ца за 5к
сещай се сам.....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Един приятел продаваше 320ка (Е36) 94ти набор за 1700-800 лева . Без климатик, и със забележка по боята на задния капак ... Причината за ниската цена , беше че просто не му харесва колата от към разход . . . После я прекара през бартер за ... фиат (пунто ли уно и там някакъв кенеф) 99та с 1,1 двигател . Та мисълта ми е , че на някой хора просто не има харесва Е36цата и хулиганския и имиджи и ги дават за без пари , вече .
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
acho.rs написа:Един приятел продаваше 320ка (Е36) 94ти набор за 1700-800 лева . Без климатик, и със забележка по боята на задния капак ... Причината за ниската цена , беше че просто не му харесва колата от към разход . . . После я прекара през бартер за ... фиат (пунто ли уно и там някакъв кенеф) 99та с 1,1 двигател . Та мисълта ми е , че на някой хора просто не има харесва Е36цата и хулиганския и имиджи и ги дават за без пари , вече .
Някой пък ги харесват именно заради това

Пак оспамихме темата, пък като се замисля то такава тема си е направо предпоствка за офф-ове

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Защо да сме оспамили - обсъждаме Е36ците ...
Темата за спам и офтопик е "новото А6"
Темата за спам и офтопик е "новото А6"

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
TytusPulo написа:....Като всеки друг искам да е колкото е възможно безаварийна, да има здраво окачване и да е сравнително икономична на гориво. Като возия много ми харесват коли, които вървят агресивно и ускоряват силно в началото....
Значи, пич, такова животно нЕма

Иначе като за първа кола и съобразно бюджета гледай за Е36 - просто Е46 за тия пари, както и другите колеги по-горе ти казаха, не ми се мисли какво ще е, а Е36-ца можеш да намериш повече от прилична

Сега конкретно при мен 20-ката не ми е умаляла като мотор, а е карам вече година и половина. Разбира се, винаги може и още - ама то по тая логика, като си земеш 28-ца след половина година ще ти умалее, после М3-ката и тя ще ти умалее и така стигаме до Вейрон-а

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
А кой са бензиновите БМВ с Софийски разход под 13 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Идея си нямам
. Ама на мен 20-ката ми гори 13.5/100, пък нали казват
, че 28-цата горяла колкото 20-ка, а пък вървяла ехеее и те така....