Александър Балкански Цирк Балкански

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Re: Цирк Балкански - Селяк

Мнение от Joro_Paveto » 28 Мар 2010, 12:33

Тоя работил, за да може копеленцата да учат, ама ша попадне на някое копеленце дето не е учило и ша има да му теглят "джипа" от гъза със собствените му ланци... :mhihi:
,да си спрем колите и да отидем някъде,ако е казал "когато си купиш такъв джип",ние да му отговорим "когато намериш толкова задружни приятели..."

Идеята е много добра може наистина да се помисли за нещо подно с искане за извинение към Любо!
ПС:...само дето моята кола ще трябва да я добутвам до там, че малко не се движим на самоход :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 28 Мар 2010, 14:34

Лошото е, че има доста тиваки надъхани селяндури, който си мислят, че света се върти около тех, а всъщност са толкова насрани. :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 28 Мар 2010, 18:33

Richmond написа:Лошото е, че има доста тиваки надъхани селяндури, който си мислят, че света се върти около тех, а всъщност са толкова насрани. :twisted:

Идиоти колкото искаш! Преди половин час един "господин" с алфа РОМ-ео беше готов на бой! Карам си в дясната лента покрай Националната следствена служба посока Студентски град и трябва да се престроя в ляво, за да завия към Дървеница. В ляво до мен имаше кола и аз дадох ляв мигач и намалих, за да се изтегли човекът и аз да се престроя.И в този момент не щеш ли зад мен се святка с фарове, надува се клаксона, все едно сме на свтаба. И се почна с познатия репертоар- селянин и т.н. Ма най-лудото беше "как ще спреш тука". Е как да не спра-пред мен кола, до мен кола аз къде да отида?!!! Да не говорим, че там има и пешеходна пътека! :banghead: :banghead: :banghead: И всички знаем ако стане удар кой е виновен! ТОЙ! Накрая му казах, че аз може да съм селянин, но той си е чист селяндур. Защото да си селянин не е лошо, но е много лошо да си СЕЛЯНДУР! Като въпросният "господин". Е да е жив и здрав и той. И той да си намери майстора!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 28 Мар 2010, 20:21

звънни като ше се паркираме :yes: :twisted:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 28 Мар 2010, 21:29

Любе, като магнит си бате! ;)
как ги целиш тия аграри не те знам ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 28 Мар 2010, 23:00

А някъде същия миндил бе ревал, как цирка нямал пари. Че никой не помагал на цирковите артисти... и дрън, дрън... :kuku:
пий един "презкурин" и да не ти дреме.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 28 Мар 2010, 23:44

Joro_Paveto написа:Тоя работил, за да може копеленцата да учат, ама ша попадне на някое копеленце дето не е учило и ша има да му теглят "джипа" от гъза със собствените му ланци... :mhihi:
,да си спрем колите и да отидем някъде,ако е казал "когато си купиш такъв джип",ние да му отговорим "когато намериш толкова задружни приятели..."

Идеята е много добра може наистина да се помисли за нещо подно с искане за извинение към Любо!
ПС:...само дето моята кола ще трябва да я добутвам до там, че малко не се движим на самоход :mhihi:

Жоре, аз с удоволствие бих си паркирал там отново, но се притесниавам, че това ще прерастне в скандал и накрая ще се злепоставим заедно с името на форума. Подобен селтак като Балкански веднага ще надуе гайдата ...
Радвам се, че тук има толкова хора, които се изказаха в подкрепа! Благодаря!
Истината е, че сами ако не потърсим, не съдадем и не изпитваме уважение един към друг...тази държава няма да мръдне. За мен беше крайно обидно да стоя и да слушам селяка да ме обижда, да не мога да си преместя колата и да не мога да реагирам силово, защото вероятността да ме подреди пред куките е голяма в реда на известността му. Но затова пък пиша тук, така, че когато името му излезне в гугъл да има общественост на държанието му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 Touring

Мнение от yarov » 29 Мар 2010, 9:01

Абе голям "ЕЛЕН" е тоя Балкански. Аз вземане-даване с него съм нямал, ама съм го виждал на пътя к'ви ги върши с голЕЕмия джип - кара безобразно и безотговорно, вре се най-нахално от лента в лента, ръката му е постоянно на клаксона и като го видиш през прозореца - само хрАни. СЕЛЯНДУР :banghead: :banghead: :banghead:
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Мар 2010, 10:00

аз нещо не разбрах къде точно си паркирал, че тоя глупак има някакви претенции ?

Потребител
Аватар

Мнение от mbw_code » 29 Мар 2010, 10:14

Браво колега, добре е че не си се поддал на провокациите. :yes:
Винаги има конфликтни ситуации когато се паркира около врати и огради.
Тази събота засадих 2-3 дръвчета в зелените площи около блока, в който живея. То не бяха ревове от съседня блок, че няма да могат да си изкарват автомобилите през зелените площи, то не бе чудо.
Оставил съм им място да може да си изкарват таратайките през градинката, ама очаквам дръвчетата да не доживеят до края на тази седмица. Не мога да се разправям с цял блок. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Мар 2010, 12:34

Бе деа и простия мангал,такива само бой ги опрая.Аз нямаше да се сдържа да му напукам фаровете при тая ситуация.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 29 Мар 2010, 12:52

Направо пишете в Мероприятията :)
Тоя цирк бая проблеми създаде на хората, които живеят наоколо.
Бих се присъединил към някое малко съборче.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 29 Мар 2010, 13:03

...и моя син,ако ми доведе зет и аз сигурно щях да съм кисел селяк :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Браво колега,че си се сдържал :yes: Ако реагираме агресивно няма да стигнем до никъде.
И без това вече всички са "вождове",а па няма ни един "индианец".Лошо гледащи,кисели,
криви,агресивни и МНООООГОООООО ПРОСТИ :dunno: :dunno: :dunno: Няма смисъл...

п.с. иначе,ако ше праиме съборче подкрепям с две ръце :mhihi: :mhihi: :mhihi:
от свинята лебед не става...

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 29 Мар 2010, 14:05

Лошото обаче е, че такива случки се случват постоянно от останалите от едно време "мутряги" или сегашните псевдо мутри. Кой лапал па имал нов мерц , кой продавал дрога па имал нов бумер и т.н. и к'во , дай като е "баровец" ние да сведем глава и да му се прикланяме. Тъпо е да, казваш си няма да му слизам на нивото за да не бъда като него ...да ама не , за да смачкаш един такъв индивид трябва да слезнеш на неговото ниво за да му покажеш реалността и да го изкараш от неговия фантастичен филм. Само бой оправя шибаните келеши които се имат за господ , защото защо се имат за господ? - защото в 99% от случаите става така , разминава им се и те си мислят, че при следващият път като отворят по-голяма уста от предишния път и ще стане на тяхната. Еми забии му два юмрука в насраното лице - поне за моралната обида която ти е нанесъл , да не говорим да го правиш човек. На такъв му трябва концлагер за изверги, да мре там и да се мъчи, като се е взел насериозно някой трябва да го свали на земята. Колкото повече си траеме на такива пишкосмукачи , толкова повече ще ги има... Верно аз не съм големия бияч, даже не съм и бияч за да ги говоря тези неща , но знам че тези случки стават само при мутра- слаботелесен пич. Като неможеш с юмруци, с квот има, тръби, палки, бокс. Разбии му шибаната глава и да се гърчи в повърнята си изрода неден. Щото утре ще ти се качи на жената и ти кво , пак ли ще наведеш глава , че било хуманно, на ниво и правилно. Айде бе...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Мар 2010, 16:16

:clap: :mhihi:
то така бива,ама ще стане бойно поле по улиците и всички ще се млатят на умряло.а щом циркажията бабаитства,значи има гръб и,ако нашето момче го беше паркирал на земята,щяха да го изкарат рецидивист най-малкото...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата