тенекеджия....къде?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: тенекеджия....къде?
LiTtLeRoCk написа:Аз пък да ти кажа си изключително нагло и безочливо парче,не стига дължиш пари и то,от сума ти време,не ти пука,дори и парадираш с това си държание,даже и в подписа си го написал,на тебе и боя ти е малко да ти кажа.
нагъл съм с това 4е си признавам грешката и съм готов да се извиня ли

пс.още една батка тука

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
bavareca_86 написа:LiTtLeRoCk написа:Аз пък да ти кажа си изключително нагло и безочливо парче,не стига дължиш пари и то,от сума ти време,не ти пука,дори и парадираш с това си държание,даже и в подписа си го написал,на тебе и боя ти е малко да ти кажа.
нагъл съм с това 4е си признавам грешката и съм готов да се извиня ли![]()
пс.още една батка тукааман
Като си признаваш грешката потърси бум бум и сони,и се издължи две години ли ти трябваха да си признаеш грешката,или сега ще ти трябват още две да се издължиш.Бъди благодарен защото тук такива като теб не само ги бият ами ги и е**т историята познава и такива случай.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
LiTtLeRoCk написа:bavareca_86 написа:LiTtLeRoCk написа:Аз пък да ти кажа си изключително нагло и безочливо парче,не стига дължиш пари и то,от сума ти време,не ти пука,дори и парадираш с това си държание,даже и в подписа си го написал,на тебе и боя ти е малко да ти кажа.
Като си признаваш грешката потърси бум бум и сони,и се издължи две години ли ти трябваха да си признаеш грешката,или сега ще ти трябват още две да се издължиш.Бъди благодарен защото тук такива като теб не само ги бият ами ги и е**т историята познава и такива случай.
аз отдавна съм е признал,нека ти покажат колко ли4ни имат,бум_бум по скоро
пс.бих ти дал да ме е.неш,ма не си мой тип

пс.2,кво зна4и такива като теб тука?кат гледам си и следм мен регистриран,и още около 2 години преди това 4етях форума

Последна промяна bavareca_86 на 12 Апр 2010, 16:45, променена общо 1 път
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
bavareca_86 написа:LiTtLeRoCk написа:bavareca_86 написа:LiTtLeRoCk написа:Аз пък да ти кажа си изключително нагло и безочливо парче,не стига дължиш пари и то,от сума ти време,не ти пука,дори и парадираш с това си държание,даже и в подписа си го написал,на тебе и боя ти е малко да ти кажа.
Аз позволението няма да ти искам повярвай ми.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
LiTtLeRoCk написа:bavareca_86 написа:LiTtLeRoCk написа:bavareca_86 написа:LiTtLeRoCk написа:Аз пък да ти кажа си изключително нагло и безочливо парче,не стига дължиш пари и то,от сума ти време,не ти пука,дори и парадираш с това си държание,даже и в подписа си го написал,на тебе и боя ти е малко да ти кажа.
Аз позволението няма да ти искам повярвай ми.
ако съм пиян или дрогиран нормално

и къде отиде по дяволите темата
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За пореден път ти казвам, както ти казах и на ЛС- ако си искал да ми върнеш парите или да се извиниш за нещо, за което смяташ, че не си бил прав ми имаш и телефона, знаеш и къде работя и живея.
Като ти трябваше човек в Бул Инс ме намери за ден и намери време да дойдеш и да се видим и да пием и кафе, нали? А като трябва да се връщат пари 2 години са малко време. Не се правя нито на батка, нито на велик. Пак ти казвам за стотен път, ако смяташ, че грешиш и имаш нещо да ми даваш ми се обаждаш по тел и идваш да се оправим, ако ли не, забравяш за случая и край! Нито ще те търся, нито ще ти се моля.
Като ти трябваше човек в Бул Инс ме намери за ден и намери време да дойдеш и да се видим и да пием и кафе, нали? А като трябва да се връщат пари 2 години са малко време. Не се правя нито на батка, нито на велик. Пак ти казвам за стотен път, ако смяташ, че грешиш и имаш нещо да ми даваш ми се обаждаш по тел и идваш да се оправим, ако ли не, забравяш за случая и край! Нито ще те търся, нито ще ти се моля.
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Не се обиждай ама май темата те подсети, че имаш да връщаш пари.
А виж, дето ти припомнили и им е през *** за тия пари вече били ощипани и не си ги искали?
странно.
И незнам защо но 90% от мненията ти в тази тема пръщят от наглост погледнати отстрани.
Не си малак, ти си знаеш. И както ти казаха другите, ако си искал да си ги върнал без 4 страници врява. Още на 1-вата можеше се да се свърши и някой да каже - "върна парите, макар и след 2 години".
А виж, дето ти припомнили и им е през *** за тия пари вече били ощипани и не си ги искали?

И незнам защо но 90% от мненията ти в тази тема пръщят от наглост погледнати отстрани.
Не си малак, ти си знаеш. И както ти казаха другите, ако си искал да си ги върнал без 4 страници врява. Още на 1-вата можеше се да се свърши и някой да каже - "върна парите, макар и след 2 години".
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Бе той за 5лв.се скръндзи да си плати входа в Калояново,вие ще му търсите 300лв. 

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:Днес се видяхме и въпроса с парите беше уреден.
Треа да почерпиш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
колата отива в бургас,заклю4вайте 

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4