или или
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: или или
Да каже къде живее шефчето дето не му дреме дали ще натряска някого, имайки възможност да му нанесе най-малкото материални щети, че да ти се остави колата на трупчета, ще си много по-безопасен.
Дано гумите ти са с под 4мм грайфер, да паднеш на най-заядливите куки, да ти напишат 4 акта, и това неслагане на зимни гуми да ти излезе петторно, да *ба и байганьовщина... Така трябва да е, да ни скъсат от актове, докато не се научим на поне елементарни правила, като повечето от тях са създадени за наше добри, факт е, че има недомислици, но те са по-скоро изключения.

Дано гумите ти са с под 4мм грайфер, да паднеш на най-заядливите куки, да ти напишат 4 акта, и това неслагане на зимни гуми да ти излезе петторно, да *ба и байганьовщина... Така трябва да е, да ни скъсат от актове, докато не се научим на поне елементарни правила, като повечето от тях са създадени за наше добри, факт е, че има недомислици, но те са по-скоро изключения.

E34, E38
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Stoqnov_1979 написа:тАпаци.А щтом не е написано правилно не се обиждайте тогава.
продалжажам да се уверявам че никой не чете тук!!!
Твоята малоумщина е толкоз безкрайна, па ти за тва, че никой не ти е отговорил ругаеш.
Айде нещо полезно да научиш, никой неможе да те задължи да караш със зимни гуми зимата, каквито и да са те, трябва да имат поне 4мм грайфер, като се надявам ти да нямаш и както казах в предния пост, дано ти напраскат 1000 акта, после пак ще ругаем "заядливите, гадни" куки. Ама нека...

E34, E38
преди около 10 години и аз така си карах с почти нови летни гуми през зимата с една вектра
как съм се въртял, не е истина, накрая спрях в една мантинела
как съм се въртял, не е истина, накрая спрях в една мантинела

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Само да вметна, че по ЗДвП, за мин. височина на грайфера е 1.6мм...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
© написа:и кой го измисли това 4мм тогава? в някаква допълнителна наредба?
В същата, като за задължителни зимни гуми, медийни простотии...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
///peter написа:acho.rs ако не се лъжа, беше казал че летните се даржът по-добре зимата, на него съм склонен да му вярвам
и аз така особено за балансираните V6-ци

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Stoqnov_1979 написа:тАпаци.А щтом не е написано правилно не се обиждайте тогава.
продалжажам да се уверявам че никой не чете тук!!!
Омнико мамин сладАк

Тука обидчиви няма, спокич

Хайде със здраве и късмет през 13-тата

- MotorsportPower
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1981 Corvette
бе на никой не пожелавам да се блъска или да отнася някой стълб.
и за мен зимните гуми са летни с повече грайфер ..
но шега с това не бива.
А помислете дали стълба е по добре ( недай се боже ) или пък някой от нас, или някой наш близък т.н. да е на мястото на стълба, защото някой е решил да не си смени гумите
и за мен зимните гуми са летни с повече грайфер ..

но шега с това не бива.
А помислете дали стълба е по добре ( недай се боже ) или пък някой от нас, или някой наш близък т.н. да е на мястото на стълба, защото някой е решил да не си смени гумите
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз мисля тази зима да остана само по сликовете 

Мале , мале
Копеле к'во станАААА , кАжи к'во станАА
След всички мнения , чак ме е страх да поглеждам форума вече
Ибати конското , ибати чудото
А по темата... Тя зимната гума кат е изпечена, фЪйдЪ че е зимна де
Или си говорим за чисто нови
Е... колко са те... миналата зима кат взех колата и аз така... ма наЛ не разбирам, 200 кинта на бройка за некви 16ки клебер и опа - 800 кинта... След тва кат се поинформирах и имаше ...
... Тва са едни арни джанти с гуми Уа
От там насетне нИщЪ и да си мисля за цени при по-големите цолажи, че ще стана кат анимационен герой - с доларчета в очите
Та тей де, тва с неспирането заради гумите... е малко... пресилено... едва ли някой, който знае, че кара с калпави летни гуми, ще тръгне да се самоубива с 80-100 градско в най-големия сняг примерно и ще си спира кат пич в последния момент
Деа знам, то верно, че хора всякакви, ама дайте дан се убиждаме на летни/зимни гуми барем, че тая зима май ще се засягам

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Защо трябва да го пише в закона бе другарю тарикат.Ако имаше малко опит зад волана ,нямаше да плямпаш празни приказки!Били ли задължителни зимните гуми ,можело ли да карам според закона 1,6мм грайфер на лятна гума с DOT(2501) щото е 17-ка и е втора ръка(новите са скъпички).Ами само ще ти кажа ,че простотията няма почивен ден.Ще ти се наложи да пътуваш в зимни условия и тогава ще пееш друга песен.Качи се на Шипка,мини Петрохан,Прохода на републиката,Котел....и ако успееш с летните ти галошки ок ,ти си човека,но давам 100кинта да видя насраната ти физиономия като започнеш да се спускаш... и ли да преминеш през преспи и навявания (15 см са достатъчни).Само някой посерко може да твърди ,че не са му нужни зимните гуми.Друг е въпроса ако гореспоменатия джигит навърта 100км месечно(гаража-магазина,кафенето-в къщи) защото като чета мненията се убеждавам ,че повечето инусиасти това връткат.
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Stoqnov_1979 написа:аз от 12 години карам с летни и не вярвам че ще мина на други.
така се прави, я...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4