голям военен спор..
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не се отплесвайте от темата с глупости... давайте по същество
И аз съм чел, че са докарали много РЗСОта и са изровили острова. Подкрепям колегата Matrix_Fucked. Всичко останало е в зоната на здрача.

И аз съм чел, че са докарали много РЗСОта и са изровили острова. Подкрепям колегата Matrix_Fucked. Всичко останало е в зоната на здрача.
Si non confectus, non reficiat.
- AlpinaPower
- Потребител
-
Пичове и аз се смях, също като вас.
Затова бих искал да се изкаже някой който има някакви познания по квантова физика, защото иначе лафчета за ВАГ и Старгейт можем да си правим до зори
Затова бих искал да се изкаже някой който има някакви познания по квантова физика, защото иначе лафчета за ВАГ и Старгейт можем да си правим до зори

- AlpinaPower
- Потребител
-
Хаос написа:AlpinaPower написа:Пичове и аз се смях, също като вас.
Кво общо има квантовата физика с темата...
В квантовата физика има много парадокси. Там се застъпва и идеята за паралелните светове. Самите физици не могат да стигнат до единодушно мнение съществуват ли такива или не, камо ли ние тук да кажем твърдо ДА или твърдо НЕ.
А ето и един произволен цитат:
"Новите корифеи на квантовата физика и космологията утвърдиха немислими до този момент теории за придвижване с надсветлинна скорост, за пътуване във времето, за проходи между вселените, за паралелни реалности."
... та ако има някой корифей тук или скрит гений, нека се обади...
AlpinaPower написа:Хаос написа:AlpinaPower написа:Пичове и аз се смях, също като вас.
В квантовата физика има много парадокси. Там се застъпва и идеята за паралелните светове. Самите физици не могат да стигнат до единодушно мнение съществуват ли такива или не, камо ли ние тук да кажем твърдо ДА или твърдо НЕ.
Абе физиците не могат ама са от некъде ако се включи D3BEP да видиш кво става.

AlpinaPower написа:Пичове и аз се смях, също като вас.
Да се говори за такава технология базирана на квантова механика през 1969г. е абсурдно... Единственият в света голям ускорител на частици ще заработи чак към края на тази година (ако пак не излезнат някакви проблеми) и чак тогава ще може да се работи сериозно по тези теории...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ако руснаците разполагаха с такава технология по онова време сега в Ню Йорк навсякъде щеше да има статуи на Путин 

AlpinaPower написа:...Хаос написа:AlpinaPower написа:Пичове и аз се смях, също като вас.
Аре, аре, и ние сме учили за Heisenberg's uncertainty principle, string theory, Schrodinger's equations.
Ма мноо офтопик ша стане. Пък и не е това форума. Па и не съм аз човека.
http://tenthdimension.com/medialinks.php за заинтересованите
Последна промяна Хаос на 03 Сеп 2009, 0:41, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- AlpinaPower
- Потребител
-
enigma написа:AlpinaPower написа:Пичове и аз се смях, също като вас.
Да се говори за такава технология базирана на квантова механика през 1969г. е абсурдно... Единственият в света голям ускорител на частици ще заработи чак към края на тази година (ако пак не излезнат някакви проблеми) и чак тогава ще може да се работи сериозно по тези теории...
А какво ще кажеш за HAARP?
Аз се поинтересувах още малко и прочетох много интересни неща за скаларните оръжия, та още 30-те години Тесла започва да работи по тях. Какво говорим за 40 години по-късно. Смята се, че по времето на Хрушчов руснаците притежавали скаларни електромагнитни оръжия, за които в САЩ дори не били чували по онова време. В наши дни американците правят усилени опити да настигнат вечните си врагове в това отношение. И ето HAARP в Аляска може да се счита за пример в това отношение. Смята се, че руснаците са притежавали първо поколение на HAARP именно още по времето на Хрушчов, а в момента разработват трето или четвърто поколение....
AlpinaPower написа:enigma написа:AlpinaPower написа:Пичове и аз се смях, също като вас.
А какво ще кажеш за HAARP?
Аз се поинтересувах още малко и прочетох много интересни неща за скаларните оръжия, та още 30-те години Тесла започва да работи по тях. Какво говорим за 40 години по-късно. Смята се, че по времето на Хрушчов руснаците притежавали скаларни електромагнитни оръжия, за които в САЩ дори не били чували по онова време. В наши дни американците правят усилени опити да настигнат вечните си врагове в това отношение. И ето HAARP в Аляска може да се счита за пример в това отношение. Смята се, че руснаците са притежавали първо поколение на HAARP именно още по времето на Хрушчов, а в момента разработват трето или четвърто поколение....
А, за електромагнитните оръжия и изобретенията на Тесла всичко е възможно, не съм запознат...
Аз имах предвид, че практически приложения на квантовата механика (демек свързани с ускорение на частици до светлинна и по-голяма скорост) са непосилни до днес...
Или да перефразирам малко:
За да изпращаш китайци по другите измерения необходимо условие е първо да можеш да ускоряваш електрони до свръх-светлинна скорост

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GVT написа:Ий,тва са го видях,викаш 300 снаряда.Ми както каза ти по горе 300 броя от SS-23 с конвенциални бойни глави а не ядрени,не копчетата на курките а в Пекин на Мао Дзъдун топките ще се стопят.![]()
![]()
Аре стига,че го обърнахме на чат и няма смисъл да спорим за глупости,то 3500 жълтури е същото по това време някой наш войник да му одрежат малкия пръст.
Попревъзбуди се... с 300те снаряда от СС-23, защото края на 70тте започват нейните изпитания

А към колегата Matrix_Fucked, принципно не се караме, поне аз на теб не

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-

Без страх, без спирачка!
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
БМ-21 това е отговора
никакви лазери нее имало , хора служили малко след събитията на Даманский са ми разказвали че са им пускали филм със снимки на бойното поле но понеже "Град" по това време е секретен тръгва тая легенда за супер оръжието.А и помислете за две неща 1 по това време а и до края на 80-те цари мания за секретност има доста примери за обикновенни конвенционални оръжия за който руснаците отричаха че съществуват, едва ли биха разкрили че имат лазер по това време и 2 вижте каде са лазерите в момента, експериментални установки тежащи над 100 тона с вероятно използване само за ПРО
.

Взлетает красная ракета,бъет пулемет неутомим ..... Одна на всех мъi за ценой не постоим .....
Поздрава е за хората от спец частите
http://vbox7.com/play:37e28821
Поздрава е за хората от спец частите

http://vbox7.com/play:37e28821
Цитат от руското управление:
Иначе сериозно по темата - едва ли някой от нас някога ще разбере, какво точно се е случило.
Обяснението за "Град" е най-логично, но също така може да е просто прикритие за това, което се е случило в действителност.
"Китайцы напали на наш трактор. Он ответил ракетным ударом и улетел."

Иначе сериозно по темата - едва ли някой от нас някога ще разбере, какво точно се е случило.
Обяснението за "Град" е най-логично, но също така може да е просто прикритие за това, което се е случило в действителност.

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5