.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 02 Сеп 2009, 12:37

Аз имах подобен проблем на твоя с не спиране на стоп палка т.е. непочинение на орган на реда го тълкуват + превишение на скоростта с 90 км :confused:( 60+ 90...150км/ч) + неправилно изпреварване на забранено место (извън градско Т образно кръстовище) на 4 автомобила на веднъж. Това става на 30км от моя град и се наложи да се прибирам по черни пътища защото ме издирваха!!! Разбрах това нещо по средата на пътя към града ми звънвайки на познат катаджия от града където направих нарушението. Бяха дали рапорт за мен и щяха да ми отнемат книжката за 1 година + 1200лв. просто само по номера на колата и собственика го отнася.
Ако не получиш призовка, или тук при нас идват направо с патрулка ще ти се размине и вместо да ги ругаеш ще трябва да ги черпиш полицаите, ако не са направили рапорт ;), защото в момента наистина са насъскани много... желая ти късмет
Последна промяна LUCIFER'S на 02 Сеп 2009, 12:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 02 Сеп 2009, 12:39

ами и моита тъка е зеха не е приятно ама още се бия в главата що не съм спрял и ме е яд като гледам ората как си карат колите не че не карам и аз ама се водя незаконен :mhihi:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 12:42

Maverick_VS написа:Абе то след като акт-а ти е написан вече, това ти поведение може да се тълкува като отказ да го подпишеш и просто си тръгваш - от там нататък да го подписва другия полицай като свидетел :mhihi: !
Друг е въпросът, че грам не си прав да го правиш това и да ги псуваш и т.н. - жалко, че ги е страх полицаите да предприемат по-решителни дествия, да видим като те проснат по очи, изядеш 5-6 палки и лежиш 24 часа в РПУ-то, другия път дали ще псуваш и ще бягаш :evil: ! После що полицаите нямали авторитет.....!
Дори изобщо да не са били прави и да са ти се заяждали за грайфера на гумите, нямаш никакво право да се държиш така - осъзнаваш ли го! Има си ред за обжалване - още повече, че си имал и свидетел в колата - шансът да ти падне после акта е бил доста голям, но не трябва да се държим като бабаити и да се покажем колко големи мъже сме!
После всички хранели тези с бмв-тата - то нали няма никакви поводи...!

ей смех, какво общо имат бмв-тата с пръдните от пътна полиция. Да беше човек да ти обяснявам, и ти си като онея маймуни от снощи. Единственото в което са добри е да са нагли и подли. Женски черти.... Не мислете, че мраза полицията, мраза манталитета някой хора от полицията. Такива дето се имат за много умни и запознати, на всеки му избиват балансите. Лошото е че мойте като избият става глупаво за хора като тях... Снощи малко прекалих с взимането на папката, пък и вратата му държах затворена, нормално дразни ме още...... Пиша си в форума, не ме вълнуват, звъня си на хората от тежка криминална и ги будя - отново не ме вълнува. С една нощ в райнно и няколко бати или палки ли ще се оплаша си мислиш? Въпроса ми е че нямам време в моемнта с тях да се занимавам и ми е любопитно дали мога да я карам тая или да изкравам шано номерата и да си я движа с тях. А относно отношението към колите на хората и полицайте, на мен и пеша да съм за физиономия ми дават 5 условно....
ИзображениеИзображениеИзображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Сеп 2009, 12:49

кви са тея теми бре :mhihi: помислих,че издирват бавареца86 :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 12:57

Явор написа:кви са тея теми бре :mhihi: помислих,че издирват бавареца86 :mhihi:

те него не са спирали да го издирват ;) няма да ти казвам......... :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 02 Сеп 2009, 13:00

Човече дано се базикаш с нас , че незнам как ще се измъкнеш леко от ситуацията , още повече както си пишеш у форума и има навсякъде твои данни и снимки .......все си мисля че ни пързаляш с тая тема :D
Иначе много се кефя на колегите дето се правят на супер дисциплинирани водачи и те укат как може така да правип , абеееееее алооооо вие сигурно не минавате на червено , не карате без колан , не говорите по тел. и сигурно спазвате абсолютно всички ограничения на скороста даже и по 5-то класен селски път..........да бее даааа и не сте се сблъсквали никога с тъпизмите на органите на реда :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Re: Тошко е под издирване

Мнение от Helix » 02 Сеп 2009, 13:02

Shondy написа:Момци едни селяни се опитаха да ми пишат акт тази вечер, успях да си взема документите и драснах с мойта е30-ка на метан :twisted: - едноименният Тошко, подгониха ме сериозно и едва съм си скрил колата, дали ще има последствия според Вас? Цялата история е, е че се возех с един приятел, видях в насрешното спряна кола и въобще не я отразих, светофара ми светна жълто и аз завих надясно с 30 км/ч като на завоя и додх пълната газ и се поднесох, това явно е подразнило плехарите и затова са тръгнали по мен, аз обаче не бягах въобще, даже напротив 20 метра по-надолу направих обратен и се върнах на същият светофар. Патрулката спря пред мен на габарити и в следващият момент ми пишеха акт за червено и без колан. От факта подивях и си взех документите, драснах си колата - задна - първа и пълната газ.... след което ме подгониха отново същите, по пътя се опита да ме спре друг патрул, на който само помахах минавайки с около 170 и накрая ги оставих да си мислят самостоятелно къде сбъркахме???...... докато аз си скривах колата по преките..... Прибирайки се към вкъщи видях едната патрулка под прозорците ми, и тактично се върнах за бира. След 25 минути чакане, успях да се прибреа безааварййно и не съм гледал повече навън за полиция.... Дано са им спрели таймерите и ме забравят, но ако е прав единият от колегите, Утре сутринта в 7:00 няда да ме има. А на другите колеги найстина мисля да и сложа врененно.Мисля утре да и бодна на колата нови номера и отличителни знаци...

Батко ти си поредния безсмъртен който си мисли че всичко му е позволено!Ми как няма да те спират като караш като гамен!Има правила за движение, които са записани там в една малка книжка , която надали си чел..........след като ги нарушаваш кво искаш?!Прегръдка и целувка?!Ако имаш късмет и тея полицаи не са злопаметни може да се отървеш с нищо, но аз ти пожелавам да походиш една година пеша за да ти доиде акъла в главата!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 02 Сеп 2009, 13:03

Shondy написа:
Maverick_VS написа:Абе то след като акт-а ти е написан вече, това ти поведение може да се тълкува като отказ да го подпишеш и просто си тръгваш - от там нататък да го подписва другия полицай като свидетел :mhihi: !
Друг е въпросът, че грам не си прав да го правиш това и да ги псуваш и т.н. - жалко, че ги е страх полицаите да предприемат по-решителни дествия, да видим като те проснат по очи, изядеш 5-6 палки и лежиш 24 часа в РПУ-то, другия път дали ще псуваш и ще бягаш :evil: ! После що полицаите нямали авторитет.....!
Дори изобщо да не са били прави и да са ти се заяждали за грайфера на гумите, нямаш никакво право да се държиш така - осъзнаваш ли го! Има си ред за обжалване - още повече, че си имал и свидетел в колата - шансът да ти падне после акта е бил доста голям, но не трябва да се държим като бабаити и да се покажем колко големи мъже сме!
После всички хранели тези с бмв-тата - то нали няма никакви поводи...!

ей смех, какво общо имат бмв-тата с пръдните от пътна полиция. Да беше човек да ти обяснявам, и ти си като онея маймуни от снощи. Единственото в което са добри е да са нагли и подли. Женски черти.... Не мислете, че мраза полицията, мраза манталитета някой хора от полицията. Такива дето се имат за много умни и запознати, на всеки му избиват балансите. Лошото е че мойте като избият става глупаво за хора като тях... Снощи малко прекалих с взимането на папката, пък и вратата му държах затворена, нормално дразни ме още...... Пиша си в форума, не ме вълнуват, звъня си на хората от тежка криминална и ги будя - отново не ме вълнува. С една нощ в райнно и няколко бати или палки ли ще се оплаша си мислиш? Въпроса ми е че нямам време в моемнта с тях да се занимавам и ми е любопитно дали мога да я карам тая или да изкравам шано номерата и да си я движа с тях. А относно отношението към колите на хората и полицайте, на мен и пеша да съм за физиономия ми дават 5 условно....

Хахаха играч си, играч си - ще се наиграеш рано или късно... :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 02 Сеп 2009, 13:10

GEORGIEV написа:Човече дано се базикаш с нас , че незнам как ще се измъкнеш леко от ситуацията , още повече както си пишеш у форума и има навсякъде твои данни и снимки .......все си мисля че ни пързаляш с тая тема :D
Иначе много се кефя на колегите дето се правят на супер дисциплинирани водачи и те укат как може така да правип , абеееееее алооооо вие сигурно не минавате на червено , не карате без колан , не говорите по тел. и сигурно спазвате абсолютно всички ограничения на скороста даже и по 5-то класен селски път..........да бее даааа и не сте се сблъсквали никога с тъпизмите на органите на реда :mhihi:

Да бе алоооооо, не минавам на червено, не карам без колан, имам блутуут и не си ползвам ръцете за телефон (въпреки че съм автомат и едната винаги ми е свободна) и ДА повечето ограничения ги спазвам за 4-5 години имам 3 акта - 1 за превишена скорост и 2 за забранена улица и съм си виновен и за трите и не псувам полицаите, а карам ДОСТА защото работя на 200 километра от истинското ми жилище, не си мисли че ти като си безсмъртен всички сме като теб - и после що в България било тъпня, ми щото е пълно с такива като теб.

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 13:10

Така е..... Сипвайте още..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: За безсмъртен се помислям едва когато те покажат че се мислят за такива, просто обичам да натривам нослета :mhihi: сърцато копеле съм си и немога да не се развълнувам, но моля не бъркайте темата с методи и подходи на каране. Видя ли пешеходец се спира винаги, видя ли опасна ситуация избягвам я. Не мислете че не е опасно дори и с 50км/ч ако нямаш реакции си с инвалид и това е.

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 02 Сеп 2009, 13:20

Shondy написа:Така е..... Сипвайте още..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: За безсмъртен се помислям едва когато те покажат че се мислят за такива, просто обичам да натривам нослета :mhihi: сърцато копеле съм си и немога да не се развълнувам, но моля не бъркайте темата с методи и подходи на каране. Видя ли пешеходец се спира винаги, видя ли опасна ситуация избягвам я. Не мислете че не е опасно дори и с 50км/ч ако нямаш реакции си с инвалид и това е.

и аз не спазвам и то нещо доста важно ... на 17 съм , вчера ме спряха и ми викат пишлеме прибирай се че ше ти лепим акта покараха зад мене до гаража и ме оставиха .. а можеха много по-лоши неща да станат а отивах само до магазина ама и те са хора и няма как да ги напсувам затова че ми спестиха 300 лв и много бой от бащата + 6 месеца без книжка след 18

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Сеп 2009, 13:24

Ех, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Сеп 2009, 13:34

[quote="Shondy"]Така е..... Сипвайте още..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: quote]
баце намали филмите,не ти се отразяват добре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Сеп 2009, 13:35

Колега, истинско щастие е, че ти живееш в България и това се случва тука. Някъде по на Запад от нас и да кажем зад Голямата вода, не се знае от коя килия щеше да си пишеш темата сега. За нашите полицаи си напълно прав, с някои изключения и то за съжаление. Ако трябваше да подражават на колегите си от други страни, с тебе би се случило онова дето писах по-горе. Пиши се късметлия, на точното време и точното място. Жалко, ти си уважаван член на форума, а да даваш такъв пример, не ти пукало, тъпите полица и т.н и т.н. Ще ти запука, вервай ми, всеки майстор си намира майсторите в един момент. Не е зле да преосмислиш някои неща и да попромениш това - онова, за да не стане късно в един момент. Поздрави и без лоши чувства.

Аватар

Мнение от Хаос » 02 Сеп 2009, 13:41

kiko написа:баце намали филмите,не ти се отразяват добре :mhihi:

+1
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата