Диана Найденова-български журналист...
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мисля ,че грешите за в световен мащаб! гледал съм много интервюта и репортажи и мога да дам доста примери! да не говорим па за медии ,които са свалили от власт цели правителства и то не на папуа-нова гвинея ,а на щатите ....! всеки има шеф и папата има шеф ,ма си има позиции на световни медии и сериозни издания и на журналистите в тях.
за мен тва ,че волен беше смешен не е проблем на диана! просто си е научила урока -споменах за кристиян амампур,която си е подготвяла много обстойно интервютата . това е професионално! някой помни ли "да разлаем кучетата" с дъстин хофман,а уотър гейт....!?!? а "Правилата на играта"-State of Play. това е журналистика за мене. защо днес не беше нападателна към милен велчев!? ми щото отговаряше на въпросите и -дори и на неудобните. не се опитваше да се измъква с лозунги и националистически лозунги.
според мен дадох грешен пример с волен сидеров и се изнервиха хора,които симпатизират на атака. може би трябваше да почна с друго интервю.
за мен тва ,че волен беше смешен не е проблем на диана! просто си е научила урока -споменах за кристиян амампур,която си е подготвяла много обстойно интервютата . това е професионално! някой помни ли "да разлаем кучетата" с дъстин хофман,а уотър гейт....!?!? а "Правилата на играта"-State of Play. това е журналистика за мене. защо днес не беше нападателна към милен велчев!? ми щото отговаряше на въпросите и -дори и на неудобните. не се опитваше да се измъква с лозунги и националистически лозунги.
според мен дадох грешен пример с волен сидеров и се изнервиха хора,които симпатизират на атака. може би трябваше да почна с друго интервю.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
SKISA написа:мисля ,че грешите за в световен мащаб! гледал съм много интервюта и репортажи и мога да дам доста примери! да не говорим па за медии ,които са свалили от власт цели правителства и то не на папуа-нова гвинея ,а на щатите ....! всеки има шеф и папата има шеф ,ма си има позиции на световни медии и сериозни издания и на журналистите в тях.
Случайно да попита Милен Велчев защо точно преди срива на долара превалутира външния ни дълг в евро, и вместо да намалее почти наполовина, остана на същото ниво - този слугинаж... за което след това за награда шломовците го направиха министър на годината?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Biankonero написа:SKISA написа:мисля ,че грешите за в световен мащаб! гледал съм много интервюта и репортажи и мога да дам доста примери! да не говорим па за медии ,които са свалили от власт цели правителства и то не на папуа-нова гвинея ,а на щатите ....! всеки има шеф и папата има шеф ,ма си има позиции на световни медии и сериозни издания и на журналистите в тях.
Случайно да попита Милен Велчев защо точно преди срива на долара превалутира външния ни дълг в евро, и вместо да намалее почти наполовина, остана на същото ниво - този слугинаж... за което след това за награда шломовците го направиха министър на годината?
Всъщност посредник бе неговия бивш работодател, демек всичко е %

- SKISA
-
-
случайно не го попита ,ма то и нема как сичко да се пита в едно интервю.
бареков е истинският подлагащ се журналист ,даже журналист е силна дума за него .
интервюто му с иво прокопиев беше изрежисирано с дни явно и зададе най-удобните въпроси на новият приятел на властта ва медиите.
диана не спести на велчев въпросите за кричим ,за напускането на тройната коалиция,за съкрушителната загуба на изборите и тва са злободневните въпроси за царската партия.
все пак тва са няколко дни-мисля ,че има тепърва кво да видим по нова сутрин...
бареков е истинският подлагащ се журналист ,даже журналист е силна дума за него .
интервюто му с иво прокопиев беше изрежисирано с дни явно и зададе най-удобните въпроси на новият приятел на властта ва медиите.
диана не спести на велчев въпросите за кричим ,за напускането на тройната коалиция,за съкрушителната загуба на изборите и тва са злободневните въпроси за царската партия.
все пак тва са няколко дни-мисля ,че има тепърва кво да видим по нова сутрин...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък всеки ден я слушам по дарик радио в "челюсти" и искам да споделя че е забавно...но в смисъл злободневно и се казват обществени истини,това е посредствена журналистика,каквато в Българското пространство я има в изобилие,освен това съм забелязъл че ако има някой по-дребен човечец в студиото,направо си го унижава,което вече не е много забавно,не задава чак такива "остри" въпроси,каквото бихме задали повечето,в едно предаване имаше за тема "роми" или нещо подобно,та беше дошла някаква неграмотна мангасарка,дето била някаква активиска,е въпросната Найденова се скъса да се подмазва на мангалката,да не вземе некой да я обвини в дискриминация,в един момент опонента каза "цигани" и водещата направо подскочи и започна да обяснява че онзи дискриминира и били "роми" и тн.глупости.
За чоплене на семки докато слушаш и на път е забавно,всеки път обявява телефони за зрители да си задават въпросите,обаче в един момент се оказва че времето свършило.
Друго какво ми направи вчепетление е че защитава идеята за даването на партиният дом за хотел на някакви араби...
Абе писнало ми е от посредстена и послушна журналистика...
п/п
Бре скица,какъв журналист е миленчо,забавен е ,ама журналист чак,при него ми харесва обаче че той верно е "право куме у очите"
За чоплене на семки докато слушаш и на път е забавно,всеки път обявява телефони за зрители да си задават въпросите,обаче в един момент се оказва че времето свършило.
Друго какво ми направи вчепетление е че защитава идеята за даването на партиният дом за хотел на някакви араби...
п/п
Бре скица,какъв журналист е миленчо,забавен е ,ама журналист чак,при него ми харесва обаче че той верно е "право куме у очите"
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Biankonero написа:Без да имам претенции мнението ми да е меродавно, след като изгледах интервюто със Сидеров, позицията ми е почти същата като на ///peter. Единственото, с което съм съгласен с другите колеги е, че докрай държеше да й отговаря на въпросите. Но останалото - в нея имаше сарказъм, откровено подигравателно звучеше на моменти, разговора приличаше в голямата си част на разговор между баба Мара и дедо Цоло от кварталното кафене, които спорят за политика. Нищо професионално не видях в тази женица. За мен ще бъде еталон на "неудобна журналистка", когато направи същите предавания със Станишев - пита го кой е баща му Димитър Станишев, как така уж загърбихме мрачния 45годишен период на комунизъм, а днес ни управляват синове на чавдарци, убивали цвета на нацията след 44г, как така първия му трудов договор е като министър прецедател, да покани Първанов и да го пита дали е постоянен политик - как до вчера твърди, че НАТО е голямо зло, а на другия ден става първи евро-атлантик, да покани Доган и го пита за договорите без търг и потоците пари, отпускани от бившите "турски" министерства на Чакъров и Етем, покани дедото-лешояд и направи едно журналистическо разследване около имотите и горите му, и установи че като изключим 2 двореца, всичко истанало е наше - на България, а не на некакъв псевдо цар, и т.н. ...
Колегата ми спести писането

Някой да даде отговор,защо през последните 4 години не притесни някой от гореизброените персони

Иначе с 300 зора й изгледах предаването.То не беше прекъсване,а за мънкането "ммм","мдааа",мхммм" докато Сидеров и отговаряше нямам думи...Въобще нямам претенции с кого си прави интервютата,но държанието й е някакво махлянско.

8.32
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не съм гледал тази журналистка, но по принцип за мен всички от гилдията са продажници, с много малки изключения, които редовно ги пребиват или заливат с киселина.
Никой не мое ма връне на селу!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е.Димитров написа: Друго какво ми направи вчепетление е че защитава идеята за даването на партиният дом за хотел на някакви араби...
Колега , много моля да намериш точно това интервю в което се е говорило за партиният дом като хотел на някакви араби ,искам да го чуя с ушите си

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
начи аз харесвам нначина и това , към което е тръгнала!!
за мен тва е пътя !! не знам що смяташ ,че се излагам и ако тя е продажна -нека си носи кръста ,но аз засега не виждам продажно държание в нея и не смятам да я съдя! като усетя ,че подрага задника аси на некви субекти или прави платени интервюта -ще си променя отношението. в момента на мен ми харесва!
махленско дали може да се нарече смятам, че не е така! не вика ,не вряка като михнева примерно ,а си гони до дупка въпроса . друг журналист ,който адски ми харусва е миролюба бенатова ,но нейните репортажи са друг тип. а и предварителната подготовка там е по-малка като гледам.
за мен тва е пътя !! не знам що смяташ ,че се излагам и ако тя е продажна -нека си носи кръста ,но аз засега не виждам продажно държание в нея и не смятам да я съдя! като усетя ,че подрага задника аси на некви субекти или прави платени интервюта -ще си променя отношението. в момента на мен ми харесва!
махленско дали може да се нарече смятам, че не е така! не вика ,не вряка като михнева примерно ,а си гони до дупка въпроса . друг журналист ,който адски ми харусва е миролюба бенатова ,но нейните репортажи са друг тип. а и предварителната подготовка там е по-малка като гледам.
слушал/ гледал съм я тази кака няколко пъти.
мисля, че в една държава като българия където всичко има леко жълтеникав цвят нейното поведение би трябвало да върви (и да се котира). въпрос на ентропия.
но мисля, че подхода й изисква много корекции докато стигне ниво достатъчно да има интересни диалози (не монолози) с интелигентни хора...
мисля, че в една държава като българия където всичко има леко жълтеникав цвят нейното поведение би трябвало да върви (и да се котира). въпрос на ентропия.
но мисля, че подхода й изисква много корекции докато стигне ниво достатъчно да има интересни диалози (не монолози) с интелигентни хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Penchev написа:Е.Димитров написа: Друго какво ми направи вчепетление е че защитава идеята за даването на партиният дом за хотел на някакви араби...
Колега , много моля да намериш точно това интервю в което се е говорило за партиният дом като хотел на някакви араби ,искам да го чуя с ушите синещо ми се струва ,че се приказва тука малко
![]()
Георги Пенчев
Не мога да намеря нищо за това,но в дарик радио бяха поканили гости,някакъв арабин и един доста смешен човечец,бил председател на БКП(комунисти) мисля че се казваше Спасов,та дошли араби(Мисля от Кувейт) и искат да направят най-луксозния хотел на балканите,където щели да има и музей на тоталитаризма,та по-младите да ходели (срещу заплащане разбира се) и да цъкали с език,специално за бай-Тошовата стая щели да я реставрират и щели да я давали по 5000 евро на вечер,та Диана Найденова беше бая впечатлена и постоянно защитаваше тезата че видиш ли какви огромни постъпления щели да влизали в Българската хазна,е имах огромно желание да се обадя по телефона и да и обясня че от тея 5000 евро на вечер,Българската хазна я прибере 20 евро,я хич нищо не прибере,както стана с ЦУМ,Халите,бившата библиотека,където сега се издига хотел София и мястото където е хилтън
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4