Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Юли 2009, 19:58

Ако ще и момчето да е било виновно, това ли е начина!??? :evil: Комплексиран г.з, за да не яде бой, като са били повече от него, насъсква кучета, вади пищови, УБИВА...и то пред жена си и деца!???
Народа изтрещя и трябва да се внимава, защото много изперкали носят оръжие и не знаят, кога могат да си контролират нервите и кога НЕ!
Да знае, че извади ли се пищов, се стреля, а това е много отговорно действие и се прилага само при самоотбрана и то, ако някой(нещо)застрашава живота му!!!Ако не знае кога да го вади и кога не, по-добре да не го носи!!!
Да гние в затвора дебила сега и да съжалява за постъпката си, за семейството си и за почерненото сем.на момчето! :evil:

Лека му пръст на момчето! :(
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 13 Юли 2009, 22:03

Мир на праха на момчето !
Не е редно да си отидеш на 21 години !
Искрено съчувствам на близките му !

Ще вмъкна и две думи ! - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !
В събота в "Море от любов " младеж канеше майка си за да и се извини ,че и посягал .А го разказваше без никакъв срам ......

Имам позната учителка ,която най-откровено си признава ,че я е страх от много ученици да не и посегнат ......

На 42 години съм и не мисля ,че съм "дъртак" ,който трябва да трепери от младите момчета само защото са под 25 години .
С малко повече уважение към възрастните това момче сега щеше да е живо.

Категорично заявявам ,че не взимам страната на убиеца ,напротив , така не може и не трябва да се постъпва !
Но нека по-големите батковци тук да кажат как се отнасяха към учителите , към родителите си , към съседите си и т.н.

Семейно възпитание, уважение и толерантност! Това е начина !

Още веднъж -Лека му пръст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 13 Юли 2009, 22:52

ама то не тука да се дръвчим,ами скапаните журналя да тръбят постоянно за такива случаи....
баси,живота колко е скапан

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Юли 2009, 23:07

klintan66 написа:........................................................

За последните години нещата от живота тотално се промениха и то не в положителна посока :evil: За съжаление на всички нас :twisted: И тепърва ни предстои да берем плодовете на тези порочни години :evil:
Мир на праха на момчето!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Юли 2009, 23:41

Първо съболезнования :( .

Кво значи правото си, особено на иракли, или като ходя за риба съм на някой на мястото или той е на мойто място дет съм хранил??? Бахти, ужас.
Но все пак, тоя дъртия е имал поне 100 други начина.

Klintan66 го каза най точно, просто аз незнам, има си съд, да прецени.

п.п. Преди около 15 год, в моя квартал един пенсиониран военен гръмна един келеш в гръб / бях очевидец / заради ланеца си / грабеж /. В момента май още не е излезнал от затвора, кой крив кой прав, кофти.

Както винаги, по умният отстъпва, но уви.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 14 Юли 2009, 0:19

Какви са тия хора, бе...
Съболезнования за момчето, нека почива в мир!
А за гадове като оня...присъдата е само една - бавна и много мъчителна смърт...
Да тръгнеш на плаж на Иракли с боен, газов, жена и три ротвайлера.......нямам думи
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 14 Юли 2009, 3:04

Много съжалявам за момчето. Нека почива в мир.

Каквото и да се случи занапред с човека, извършил това, момчето няма да се върне.
А това ли е начина, това ли е решението - изваждаме някакво оръжие и стреляме. Как може? Защо? Не може ли по друг начин да се реши проблема. Този какъв пример дава на внуците си, на бъдещите поколения.
Това не е ли най-жестокото нещо - отнемането на един живот!
За съжаление имам чувството, че в днешно време все повече хора са склонни да го направят, за едното нищо да убият. Агресия ли е, слабост ли - не знам!
Единствено се моля за семейството на момчето - те трябва да са силни. :(
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 14 Юли 2009, 11:14

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 12:55, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 14 Юли 2009, 11:28

WALL написа:
klintan66 написа:... - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !
Имам позната учителка ,която най-откровено си признава ,че я е страх от много ученици да не и посегнат ......

На 42 години съм и не мисля ,че съм "дъртак" ,който трябва да трепери от младите момчета само защото са под 25 години .
Категорично заявявам ,че не взимам страната на убиеца ,напротив , така не може и не трябва да се постъпва !
Но нека по-големите батковци тук да кажат как се отнасяха към учителите , към родителите си , към съседите си и т.н.

Колега напълно споделям мнението ти аз съм малко по- малък от теб , и наистина в нашите поколения имаше морал, възпитание и отговорност, чест и уважение един към друг. В монента в поколенията тия неща ги няма и затова се стига до тук, просто други варианти няма. Екшъна от филмите се намести по улиците, а това е провокирано от ниската култура и морал на тези поколения. Помнете го от мен такива винаги ще свършат по този начин рано или късно!
и защото екшъна се е преместил на улицата и при теб е дошъл щом ще се стреляш и ти както каза в предните мнения просто... и защо няма други вариянти :roll: момчето не е извадило на дъртия пистолет ... просто това не е решението... :!: :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 14 Юли 2009, 11:42

това не може да е реално... какви хора живеят в моята прекрасна България... какви хора пишат в моя прекрасен форум... не...

много съжалявам за момчето... не искам да си помислям как се чувствате...
яд ме е.
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Юли 2009, 11:43

WALL написа:
klintan66 написа:... - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !

Колега напълно споделям мнението ти аз съм малко по- малък от теб , и наистина в нашите поколения имаше морал, възпитание и отговорност, чест и уважение един към друг. В монента в поколенията тия неща ги няма и затова се стига до тук, просто други варианти няма. Екшъна от филмите се намести по улиците, а това е провокирано от ниската култура и морал на тези поколения. Помнете го от мен такива винаги свършват по този начин рано или късно!

Така като гледам и ти така ще свършиш :!:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 14 Юли 2009, 11:53

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 12:55, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 14 Юли 2009, 12:01

WALL ТИ СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН! ЛЕКУВАЙ СЕ!

ако човек, всеки път когато се ядосаше убиваше, ти имаш ли си представа какво щеше да стане?

като не можеш да се сдържаш - махни си оръжието и ... се лекувай!!!!!!!!!
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 14 Юли 2009, 12:07

WALL написа:Като не знаете какво точно се е случило там нямате право да коментирате! Този дето е стрелял е виновен заради това, но той е провокиран от държанието на убития..

WALL, време ти е да спреш да пишеш по темата ми се струва.
Познавах момчето и нямам никво намерение да ти обяснявам, колко стойностен човек си отиде.. :confused: ..., но коментарите ти са жалки.
Мир на праха му!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2009, 10:47

Вчера и онзи ден бях на иракли,хубаво местенце...с преобладаващо население на палатки и едни момчета и момичета с расти-знаете какво е "расти" ако не знаете ,това е когато примерно не си се къпал 30-40 дена и косата ти се е спластила,долу на брега имаше доста хора,запознах се с летуващите и се оказва че не всичко е така както пишат по вестниците.
На тези момчета и момичета им казват местните "буклучета",безобидни са общо взето,ходят и просят кой с цигари,кой с алкохол ,кой с някаква храна,нямат нищо,на гърба си имат една раница,нямат един лев дори за цигари и така-просията основно,ако се прецакаш и почерпиш един,идват поне още 3,после 10,накрая им е основен път да минат през теб да видят какво се е завъртяло,ако обаче нещо не ги засегнеш са доста отмъстителни,така казват е станало и с този човек,който си е бил със семейството и куче(едно или 2 незнам),та той най-редовно им давал цигари и нещо за хапване,алкохол и тн.в черният ден е дошло въпросното момче и е искал да си опъне палатката до неговата,все пак военният не е искал да има в непосредствена близост до него някакви подобни индивиди,най-малкото заради шума който вечер вдигат и му казал че не желае да си опъва палатка до неговата,тогава започнали приятелчетата на въпросното момче да тормозят военният,замеряли го с камъни него,семейството му и кучето,тормозили го нощно време да се махне,човека се е оплаквал че го тормозят,въпреки че преди това ги е черпил и му били приятели,във фаталният ден от барчето на плажа чули 2 истрела,и както се оказало-2 рият бил фатален,единият бил във въздуха....

Не оправдавам военният,даже много мразя военни,това за мен са паразити на обчеството,както и подобни младежи дето никога нищо не са работили,не оправдавам и убийството-това никога не бих го оправдал,но много е важно да се знае истината,ето това е истината,не познавам нито военният,нито семейството нито момчетата,само ги гледах как се носят нагоре на долу,пушеха,най вероятно цигари,но май имаше и марихуана и от 500 километра е невинно,но моето мнение е че никой не би желал подобни съседи

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата