Гласувайте !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 30 Юни 2009, 0:53

Еииииии няма да се научите ,че всичко се фалшифицира на тоя свят и това си е.Коне с капаци.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 30 Юни 2009, 1:32

Колеги виждам,че всички желаете Доган да не Ви управлява,и както самият Доган каза,избирателите ще покажат кой да управлява.
Ще го цитирам отново "Дай Боже следващото правителство да бъде без ДПС ... ." Това са фактите.
В интерес на истината обаче,Доган най-добре си играе картите.И другата истина,която не очаквам да я проумеете,ако ДПС управлява с мнозинство в България ще трябва да има ред.
Може би никой не обърна внимание,но в една предишна тема писах,ако искате да организираме среща с един от кандидат депутатите на ДПС,където Вие директно да зададете въпроси и да получите отговори и съответно във времето сами да разберете дали се изпълняват поетите ангажименти от ДПС и дали сте получили верни отговори.На Вас може и да не Ви се вярва,тъй като не сте близко до ДПС,но в ДПС поетите ангажименти се изпълняват и затова ДПС си държи постоянно ниво на гласоподаватели и дори понякога успява да ги увеличи.
Всеки прави избор,аз се надявам на тези избори да се направи най-добрият избор за България.Това,че аз симпатизирам на ДПС,а ДПС може и да не е в управлението го приемам нормално и на никой от Вас няма да се сърдя,че не е подкрепил ДПС,но немога да разбера защо толкова злоба трупате срещу ДПС,без да имате реални основания.Това означава,че не преценяте сами,а чакате някой да Ви каже "Ето Доган е лош" и Вие се съгласявате "Да Доган е лош".Пожелавам Ви да намерите по добър!
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

Потребител
Аватар

Мнение от Елби » 30 Юни 2009, 1:49

Да гласувам, викате, ама не виждам за кого.
Както винаги в БГ обстановката е шарена. Хиляда партии се бият в гърдите, аз гласувам, а после тая партия за която съм гласувал се коалира с партия, за която не бих гласувал. Е за какво съм гласувал тогава?
В белите страни системата е дву-партийна, три-партийна или нещо подобно, има ясни програми и цели. Тука в БГ всичко е омешано, естествено, всички се борят за едно и също и най-вече за 'благоденствието' на народа. И се плюят един друг.
Убаво, викате, гласувай. Еми ще гласувам и после каксво? Ще се псувам 4 години още, че съм гласувал. Защото на ВСИЧКИ е ясно, че няма да се промени нищо в БГ поне още 5 поколения напред.
България исторически винаги е била слаба държава, когато е била независима и винаги е била що годе ОК, когато е била зависима.
Тва с балканската 'демокрация' не работи.
Аз викам НИКОЙ да не гласува, щото всичките са боклуци, и като се отчете изборна активност 5% (турчолята) да видим тогава какво ще каже ЕС? Щото вече така разкараха една националистическа партия от Австрия, която спечели изборите преди 3-4 години, принудиха ги с натиск да се откажат. Та ако не гласуваме дружно, ми е интересно какво ще стане.
Така че моя призив е - НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! Иначе си кривите и душата, и сърцето!
Па белким некой накрая забележи, кво окаяно племенце сме и да дойде да ни спаси! Отново. УСА, ЕС, Русия, няма значение.
Повече ме радват по-малките проекти, в които се влага повече техническа мисъл и лично творчество, иновации и съвсем малко средства, и се осъществяват за един уикенд, като се постигат невероятни резултати!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 30 Юни 2009, 2:12

[quote="road666"][/quote]
Аз ще ходя да гласувам против сокола, ти ще ме караш за него да гласувам едва ли не. :mhihi:
Той да вземе първо да слезе от яхтата и да отиде до парламента белким за 30 минути, че туко виш се изгубил вътре ...но всеки си има глас и твоя ще е за ДПС, моя ще е против сокола.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 30 Юни 2009, 8:57

road666 написа:!

Пич, разбира се, че дпс си изпълнява обещанията и се грижи за електората си. Това всеки го знае.
И ТОЧНО ТОВА Е СТРАШНОТО. И точно за това искаме да се махне от България.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Юни 2009, 9:14

jordanpar написа:Мърша има много,ама народ :confused: :confused:

Себеуважението е ключ към уважението (от другите хора и народи).

jordanpar написа:в страна в която всеки гледа себе си и когато някой се покаже на повърхността другите го дърпат обратно.

Аха - и "другите" обикновено са тези, за които държавата е скапана, народът - мърша и най-голямото удовлетворение в живота им е провала на който и да е по-успял от тях.

jordanpar написа:Стига сте писали глупости,нито с изборите ще се оправи нещо,нито с протести.

Верно - дайте да псуваме държавата и народа - най-ефективният метод!

jordanpar написа:Ние всички сме скопени още при раждането си и така ще е и занапред.

Току-що проверих - абе няма такова нещо! :mhihi:
А иначе винаги е имало и ще има скопени духом, за които ценности, мечти и идеали са просто думи от тълковния речник.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 30 Юни 2009, 10:59

Или в тази страна все още има хора които вярват в едни утопични идеи,или патриотизмът им е зле разпределен.
Абе не разбрахте ли вече 19 години,че всеки си лъже електората както му дойде за най-добре,а след изборите ВСИчКИ заедно си сядат на масата и си разпределят териториите от които всеки да влачи.
За Доганчо земеделските фондове и туризма,за НДСВ еврофондовете за пътната мрежа и инфраструктурата,за БСП създаването на офшорни фирми за точене на ДДС,данъчни измами,теглене на огромни кредити и фалиране на банки.
Слепи ли сте,глупави ли сте какви сте????????????????????????????????????
Колко от вас карат 2-3-4 годишна кола,колко от вас пълнят догоре на бензиностанцията,колко от вас са си купили колата без кредит или пари от заем???????????
АбсолЮтно всички които и тази година са се кандидатирали за изборите са се изреждали да ни управляват.И файда каква????????
Повтарям още веднъж---външна намеса ни трябва на нас.Всеки ден ставаме все по-зле финансово и то не защото в БГ няма пари,а защото отиват само в определени джобове.
Тази събота и неделя трябва да се блокират границите с Турция,тази събота и неделя трябва да се спрат червените бабушкери да се доберът до изборната урна,тази събота и неделя трябва да има вълна от протести и насилия срещу висшия политически апарат.
Те ни лъжат най-нагло години наред и се сещат само по време на избори за нещо съществено.за тях сме едни кукли,даже п.тки на конци.
Още веднъж го казвам---мърша,мърша,много мърша има тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2009, 11:20

Добре,РЕШИХ,ще гласувам заради тея гадове от дпс,ще гласувам за да не може дпс да наглеят толкова,ще гласувам ,защото се засрамих от едно момиче ,колежка, сутринта на барчето че иска нещо да направи с гласа си(малиии пък аз какви неща и мислим...ама друга тема),ще гласувам...ама за последен път ,защото всеки път когато съм гласувал ме е било толкова яд,всеки път когато зареждам на бензиностанцията,когато си плащам тока,парно и когато гледам някой путю-депУтат да се вее на воля където си иска.

Ще гласувам за последен път...и ако дай-боже след 4 години ми узрее главата,аз накрая ще се кандитатирам,и тогава ще им разгоня фамилията

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Юни 2009, 11:36

jordanpar написа:Абе не разбрахте ли вече 19 години,че всеки си лъже електората както му дойде за най-добре,а след изборите ВСИчКИ заедно си сядат на масата и си разпределят териториите от които всеки да влачи.

Ти все едно питаш "Не разбрахте ли, че небето е синьо?". Че в коя държава политиците не лъжат и не се облагодетелстват от властта?!

jordanpar написа:Колко от вас карат 2-3-4 годишна кола,колко от вас пълнят догоре на бензиностанцията,колко от вас са си купили колата без кредит или пари от заем???????????

Ми да ти кажа все повече :winky: И то все хора които са ходили в университет, а не са тренирали борба ;) И колкото и невероятно да звучи - тия пари са си ги заработили с труда си, а не са паднали от небето. И да, да, знам - животът е несправедлив - най-големите гадове, ХХХ, ХХХ и ХХХ си живеят така, докато хубавите и кадърни хора няма кой да ги оцени и те само си псуват държавата и всичко.

jordanpar написа:Всеки ден ставаме все по-зле финансово и то не защото в БГ няма пари,а защото отиват само в определени джобове.

Ми досега честно не съм чул за оплакване и черногледство да плащат пари :winky: Пък живеем в свободна страна със свободен пазар - всеки който се чувства кадърен и недооценен може да си отвори една фирмичка и с труда си да печели добре ;) А който чувства само омраза към по-успелите от него - без да се опитва да промени нещо - то той е най-обикновен завистлив неудачник, който или изобщо не може или не му стиска (но обикновено и двете) :dummy:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 30 Юни 2009, 11:42

road666 написа:...

колега,
най-лошото е че твоят идол изпълнява обещанията си само към своя електорат!! Нали в последните 2 правителства той колеше и бесеше. Я ми кажи какво обещание е изпълнил за БЛАГОТО на българският народ?
Направи ли една магистрала да не се избиваме по пътищата?
Изгради ли европейска политика и има ли доверието на Европа?
Запази ли и създава ли работни места в БГ?
А за кражбите и за купуването на гласове да ми разкажеш защо за него е нормално това?

Аз мога да ти отговоря на всичките въпроси по-горе, но е важното ТИ да си отговориш !!!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 30 Юни 2009, 11:54

Колеги, не се карайте, а вложете тая енергия за една кратка разходка до изборните секции. :mhihi:

А сега и моята позиция: аз ВИНАГИ съм гласувал и ВИНАГИ ще ходя да гласувам! Нямаш право да недоволстваш от управляващите, ако не си гласувал. Това е най-малкото, което всеки от нас може да направи, за да се опита поне малко да покаже гражданска позиция. Какво е това "Аз няма да гласувам"... - това е директен глас за циганите и турците в България. Надявам се след време народа да се осъзнае малко и да се сети, че едно малцинство управлява мнозинството - ТОВА НЕ МОЖЕ ТАКА!!!

Призовавам ви - гласувайте. Покажете поне веднъж, че сте българи. Лесно е да сложиш трибагреника и да се пъчиш, но когато наистина трябва да направиш нещо повечето излизат с тезата, че няма да гласуват. Вие българи ли сте или какво?
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2009, 12:00

flame написа:
jordanpar написа:Абе не разбрахте ли вече 19 години,че всеки си лъже електората както му дойде за най-добре,а след изборите ВСИчКИ заедно си сядат на масата и си разпределят териториите от които всеки да влачи.

Ти все едно питаш "Не разбрахте ли, че небето е синьо?". Че в коя държава политиците не лъжат и не се облагодетелстват от властта?!

jordanpar написа:Колко от вас карат 2-3-4 годишна кола,колко от вас пълнят догоре на бензиностанцията,колко от вас са си купили колата без кредит или пари от заем???????????

Ми да ти кажа все повече :winky: И то все хора които са ходили в университет, а не са тренирали борба ;) И колкото и невероятно да звучи - тия пари са си ги заработили с труда си, а не са паднали от небето. И да, да, знам - животът е несправедлив - най-големите гадове, ХХХ, ХХХ и ХХХ си живеят така, докато хубавите и кадърни хора няма кой да ги оцени и те само си псуват държавата и всичко.

jordanpar написа:Всеки ден ставаме все по-зле финансово и то не защото в БГ няма пари,а защото отиват само в определени джобове.

Ми досега честно не съм чул за оплакване и черногледство да плащат пари :winky: Пък живеем в свободна страна със свободен пазар - всеки който се чувства кадърен и недооценен може да си отвори една фирмичка и с труда си да печели добре ;) А който чувства само омраза към по-успелите от него - без да се опитва да промени нещо - то той е най-обикновен завистлив неудачник, който или изобщо не може или не му стиска (но обикновено и двете) :dummy:

Алоо,космоса

Аз взимам доста добра заплата...и то от 2 места и колкото и да съм икономичен-преди края на месеца съм на фитка,защо? защо ли,защото:
В магазина една вечеря ако си напазаруваш-50 лева
Тока-200 лева???
Докато имаше парно-180 лева и това при затворени кранове-щели били после да ми върнат-ами аз като закъснея турат на тея дето щели после евентуално да ми върнат-лихви!!!
Данък на колите-на БМВ то 208 лева,пък улици няма а и винетка имам
Горива-естествено европейски...щото конюктурата на пазара...
Кой знае защо в тази държава цените на всичко(имоти ,коли,абе каквото се сетите) е в пъти по-високи щото "У Европа е така" или "щото Европа така каза"
Следващият който ми каже нещо за тая шибана европа и че трябва некоя цена да се повдигне-ей богу ако съм на близко-такъв шут ше му забия в задника че ше ака от друго място поне една седмица

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 30 Юни 2009, 12:02

Начетох се на всякакви мнениия и накрая не издържах! П.С. уважавам мнението на всики НО.....
Най се дразня от това как някои от нас твърдо заявяват че всичко е уговорено,как след изборите всички партии сядали на една маса ....абе едва ли не една СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ и видиш ли няма никакъв смисъл.Пълни глупости!!! Ще дам най-простия пример.Аз работя в една фирма която е най-голямата в своята област в България.Собственикът е на 33 години.И съответно съм се наслушал на какви ли не слухове на кого е фирмата.Понеже сме от Варна естествено най-често фирмата е свързана с ТИМ.След това с известен варненски да го наречем гангстер,след това с бивш генерал и т.н.т. Истината обаче е че собственикът спи буквално по 3-4 часа в денонощието и единствените му желания,удоволствия,слабости.....са свързани с работата.Стига с тия конспирации.
Други казват че им е омръзнало да слушат как преди избори всички политици излизат и обещават с големия чарпак а после нищо.И НА МЕН МИ ОМРЪЗНА!!! И понякога дори са ми смешни и се чудя толкова ли сме глупави че някои от нас дори ходят на тяхните "проповеди" и им пляскат и им се възхищават. Ето сега поредната глупост ,гледах рекламен клип на БСП в който се казва че ще построят магистралата !?!?!??!? :evil: обещават че ще направят това и онова ЩО ЗА НАГЛОСТ? нали досега бяхте на власт! (Тия заслужават наистина един много голям шут в гъза.)
Същите тия комунисти правят рекламна кампания която е за над 10 милиона лева.Не се ли питате откъде толкова пари.Да веднага някои от вас примиренчески си казват "ами досега бяха на власт и имат много пари".Да така е но тези пари са наши,държавни.Откога бсп се отъждествява с държавата?! Ето това не разбирам ,как всичко това се приема за нормално. В Англия всички знаете за скандала който почти свали цяло правителство ,това че някой си плащал някакви малки суми за лични разходи от държавни пари. а тук политиците си го правят явно. И някои от вас казват няма да гласувам.Ами извинете ,но доста педерастка постъпка ,те ви е..... а вие си казвате нищо не може да се направи. МОЖЕ.НЕ СТОЙТЕ НАВЕДЕНИ! И това важи не само за изборите. Поне опитайте ,а не да отваряте още повече бузките..........
Сега ще кажа нещо което ,може да помислите за агитация,но да сте видяли един клип на ГЕРБ?! да сте видяли напразни "балони" като обещания .Ето и Бойко е на власт и то в местната в София където парите не са никак малко и той може да си позволи да направи същата кампания като БСП. Но разликата е в това че той не мисли общинските пари за свои!Някой по рано спомена че и той бил мафиоз ,бил познавал пашата и незнам си кой. Да най-вероятно и не само него ,но в крайна сметка ние не сме го взели замразен от преди сто години.Най-вероятно и той някой ден ще се възползва от властта ,но не мога да приема управление като досегашното в което всяко решение се взима в полза нечия или на този който плати най-много но никога в полза на Държавата.Управление без ясна цел и държавност,единственото в положение на световна финансова криза без план за излизане от ситуацията............ управление "на всяка цена" и въпреки всичко,важна е власта независимо дали ще си в коалиция с ДПС или ДЯВОЛА................
(П.С. най-вероятно няма да гласувам за ГЕРБ имам си друг фаворит)
Мога до продължа още но.........май стана прекалено дълго ......
Искам само да кажа на тези които вече са се отказали -знам че ще е прекалено патриотично но ще ви дам пример с Левски,Ботев и т.н.т дали те са се отказали?Дали не са срещали трудности?Дали не са били предавани? ....... но не са се отказвали .Не се отказвайте и вие .

ГЛАСУВАЙТЕ.

Ще завърша с един цитат"НЕ СИЛАТА,А ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТА НА ВЪЗВИШЕНИТЕ ЧУВСТВА ПРАВИ ХОРАТА ВЪЗВИШЕНИ" Фридрих Ницше

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2009, 12:19

jorkata3 написа:....

Това със спането за по 2-3 часа и за неуморната работа толкова е мита като дествена красива 22 годишна жена-всички са слушали за нея,ама никой не я е виждал

И аз спех по 2-3 часа ,бачках като изоглавен и естествено имах големи постижения,най-голямото беше че докторите не можеха да ми кажат какво ми е в следващата 1 година

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 30 Юни 2009, 12:33

Е.Димитров написа:
jorkata3 написа:....

Това със спането за по 2-3 часа и за неуморната работа толкова е мита като дествена красива 22 годишна жена-всички са слушали за нея,ама никой не я е виждал

И аз спех по 2-3 часа ,бачках като изоглавен и естествено имах големи постижения,най-голямото беше че докторите не можеха да ми кажат какво ми е в следващата 1 година

Не те познавам лично и ще се опитам да бъда по "мек" в изказването си........
Ти нали не очакваш ако досега си блъскал по 10 часа на ден с чука ,ако започнеш да го правиш по 20 да забогатееш ?!
За тебе господин НЕВЕРНИ и за всички други кото много разбират от конспирации един цитат "МНОЗИНА СА УПОРИТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДВИЖЕНИЕТО,МАЛКО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЦЕЛТА"!

стига с оф топика.......

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата