КАТ чете активно този форум ;)
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
От утре всички с фиат браво 2.0HGT Twin Turbo

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
...". И в крайна сметка написаха няколко акта за неправилен престой на полигон. Представяте ли си?", смее се друг от най-постоянните участници. 22-годишният студент е запален по високите скорости. Тренирал е мотокрос, но се отказва от моторите, след като един полицай го удря челно. От няколко години е подвластен на дрифтинга (каране с плъзгане в завоите) и го практикува по улиците и пистите в цялата страна. В момента има две беемвета - едно за състезания и друго за ежедневно ползване, което обаче е с мощност 341 коня (по каталог). С обикновеното е участвал в десетки гонки, главно за да помогне на други да сверят подобренията по колите си. Не за пари. На следващата вечер студентът е отново на OMV съссвоя приятел. Двамата хапват сандвичи и пият безалкохолни, но този път беемветата са малцинство.
...
хахахаха тва наш Шаро Димитров ли е
...
хахахаха тва наш Шаро Димитров ли е

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Явно за това са всеки четвъртък на OMV в Пловдив до надлез Родопи минавайки по няколко пъти по време на сбирката, за сега глобиха само един Honda маняк преди 2-3 седмици ......
След като четат тук нека направо да заповядат да седнат при нас.
След като четат тук нека направо да заповядат да седнат при нас.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
добре че за сега не искат да се возят
че после ше има да гледаме размазани патрулки след псевдо драг,дрифт...
еле па тия от 8-мо

че после ше има да гледаме размазани патрулки след псевдо драг,дрифт...
еле па тия от 8-мо

- Новини
-
musura написа:Ами за съжаление, в онлайн изданието на 24 часа няма публикувано интервюто с инспектор Иво Кирилов, който обяснява в кои форуми става организацията на гонките, как се тунинговат автомобилите (с по 2 турбини до 300 к.с.) и т.н.и как освен БМВ-та имало и един модел на Фиат Браво, който също се ползвал за гонки ... Ето един фото-цитат, че ме мързи да преписвам:
Прочетох статията. Този човек (Инсп. Иво Кирилов) очевидно въобще си няма и представа какви ги дрънка и явно е на принципа "аз така съм чул". Така са се вкопчили в идеята за "залагания по 10-20 хиляди лева" че вече тотално се самозабравиха и почнаха и нас да ни намесват къде с повод къде без повод.

В последните две седмици се начетохме на простотии и вече започва да писва. То не бяха залагания, то не бяха наркомани и наркодилъри, то не беше чудо.

Да видим коя медия ще се светне да ни предостави право на отговор. С удоволствие бих го ползвал.
Прочетох и аз статията и си мисля,че този,който го е казал това трябва незабавно да се обърне към най-близката психиатрична клиника
.Хем се смях от сърце,хем ми стана гадно,че няма и грам истина.

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
!!Asen_X написа:musura написа:Ами за съжаление, в онлайн изданието на 24 часа няма публикувано интервюто с инспектор Иво Кирилов, който обяснява в кои форуми става организацията на гонките, как се тунинговат автомобилите (с по 2 турбини до 300 к.с.) и т.н.и как освен БМВ-та имало и един модел на Фиат Браво, който също се ползвал за гонки ... Ето един фото-цитат, че ме мързи да преписвам:
Прочетох статията. Този човек (Инсп. Иво Кирилов) очевидно въобще си няма и представа какви ги дрънка и явно е на принципа "аз така съм чул". Така са се вкопчили в идеята за "залагания по 10-20 хиляди лева" че вече тотално се самозабравиха и почнаха и нас да ни намесват къде с повод къде без повод.![]()
В последните две седмици се начетохме на простотии и вече започва да писва. То не бяха залагания, то не бяха наркомани и наркодилъри, то не беше чудо.![]()
Да видим коя медия ще се светне да ни предостави право на отговор. С удоволствие бих го ползвал.
Точно за това писах, че заглавието на темата не отговаря на истината. Ако наистина се четеше форума (дори и неактивно), нямаше да пишат такива "пикантни" истории по вестниците, а щеше най-малкото да има цитати от тук. Даже и в цитираната статия не откривам нищо извадено от форума. Не знам колегата защо реши да ми опонира с нея.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
какво отчаквате да пишат хора на приблизителна възраст 27-30 г. които си нямат и понятие от тунинг и тн ... гледали са бързи и яростни и го свързват с тия гонки ... което кво означава щом те залагат по егати сумите значи и на тия гонки се прави ... боже а защо верно не хванат да четат форума и по точно техническия и я видят че в тая умряла държава хората нямат кво да ядат камо ли да си монтират течен азот и тн. ... хах и аз се чудя да се смея ли да плача ли ама тва е като наемат някакви страшни некъдърници да пишат по вестниците.... и както някои по горе каза ''като няма къде да се кара легално, к'во реват'' !!!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Асоциация за Защита на Застраховани и Пострадали при ПТП BG
Безплатни консултации, обезщетения, защита.
адрес: 1463 София, бул. Ген. Михаил Д. Скобелев No.35 ет.4 ап. 19, тел./факс: +359 2 9522148
БАЗК BG
Безплатни консултации на лица пострадали при катастрофа.
адрес: 1606 София, ул. Дамян Груев No.15 ет.1 ап. 1, тел.: +359 2 9526666
Безплатни консултации, обезщетения, защита.
адрес: 1463 София, бул. Ген. Михаил Д. Скобелев No.35 ет.4 ап. 19, тел./факс: +359 2 9522148

Безплатни консултации на лица пострадали при катастрофа.
адрес: 1606 София, ул. Дамян Груев No.15 ет.1 ап. 1, тел.: +359 2 9526666
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ако постоянно четат, няма да се учудя, ако ченгетата както ни взимат парички по пътищата да почнат да ни пращат ЛС със текст-
" давай 20лв. че ти записах номера и ще ти направя акт"

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Шаро, шаро, добре че си отказал гонката
Ако четат редовно форума, искам да се обърна към служителите на КАТ да си оправят сравнителната терминология и да не ме слагат под един знаменател с бандитската си клиентела, а на колежката (да, колежке, имам доста повече стаж от вас, очевидно е без да се познаваме, при това в доста по-престижни медии) от вече залезлия псевдо-жълтурник 24 часа да си тръси консултанти за неща, които не разбира. БМВ клуб България ще реагира официално на асоциирането на сбирките на клуба с някакви престъпни явки, на които някакви тарикати си залагат колите на някакви гонки...

Never mistake motion for action...
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
ditko1 написа:Ако постоянно четат, няма да се учудя, ако ченгетата както ни взимат парички по пътищата да почнат да ни пращат ЛС със текст-
![]()
Даааа

Така е по-практично колега

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5