Откаде имат пари за тия Джипове незнам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Манекенът
Аватар

Мнение от Kazaka » 24 Юни 2009, 3:17

Борка ти от каде взе пари за твоето БМВ да питам.Тати лиииииииии.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 24 Юни 2009, 6:11

Въпроса е не защо има бедни и богати, а защо има толкова хора в България, които са престъпници, но вместо в затвора, парадират със скъпи коли по улицата.Ходих в един град и там месния дилър кара Ауди последен модел.Питах познати с какво се занимава и отговора е " С дрога".Питах;
-А фирми нещо, за парлама имали?
-Не, само с дрога си се занимава?
Тоя няма никакви официални доходи и си парадира с парите и колите и никой не го закача.Е това ме дразни, а не някой който има бизнес и прави пари.

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 24 Юни 2009, 7:00

Значи има 2-3 от колегите които се прават на тарикати в тая тема ,а и да карат джипове не трябва да забравят че са на един куршум живот и Само не ми казваите, да не гледам в "чуждата паничка" щото ми доиде до незнам каде от такива педераси дето се качили на джип и си мислят че света е техен!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Юни 2009, 7:05

bum_bum написа:
AcOrP написа:...и не са придобити по престъпен начин..

“зад всяко голямо богатство се крие престъпление”... Гьоте мисля, че беше :mrgreen:
В държава, която те души всячески няма как да понапълниш хралупката без да престъпиш закона.

Абсолютно верно! Тая тема е трепач! От сега мога да ви кажа кой за кого ще гласува :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Юни 2009, 7:09

кога видиш някой със скъпа кола, се сети за всичките инвалиди в тази държава,които искат да са на твоето място-да могат да се придвижват сами,да видят света,да усетят живота по различен начин....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: Откаде имат пари за тия Джипове незнам

Мнение от Dimo » 24 Юни 2009, 7:54

borislav.georgiev.1990 написа:Не сте ли се запитвали откаде имат тия пари за тия джипове? (Х3,Х5,Х6,МЛ,и т.н.т.) разбирам че някои са работили с години но има момчета на по 18-20 години които карат такива возила и незнам откаде са намерили тия пари за тия джипове,аз на ден виждам поне по 200-250!

Всички знаем, ама няма да признаем. Тва е булгаристан, кой може краде, кой може се занимава с незаконна дейност и покрай тях 5% изкарват с акъл ама и тях ги изкарват престъпници. Като цяло ти давам един бърз пример: Отиваш в Англия, разглеждаш, съпоставяш с БГ и после преброяваш Кайените и какъв цвят са ;) После идваш тук виждаш на какъв хал е държавата, виждаш че Поршетата са повече от такситата и че почти всички нови скъпи автомобили са мутренски и оставям нататък без коментар. :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 24 Юни 2009, 8:09

Kazaka написа:Борка ти от каде взе пари за твоето БМВ да питам.Тати лиииииииии.
Бащами не е сред живите вече, относно парите ,тях съм ги събирал 3 години,а и карам стара 5-ца не съм от тия дето баща им им е купил последната Х5-ца :|

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Юни 2009, 8:47

Kazaka написа:Борка ти от каде взе пари за твоето БМВ да питам.Тати лиииииииии.

Това пак беше тъпо изказване. Теб какво те бърка човекът как си е купил колата????? :shock: :shock: :shock: И дали е баща му, майка му или вуйчо му....???

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 24 Юни 2009, 9:02

borislav.georgiev.1990 написа:Не сте ли се запитвали откаде имат тия пари за тия джипове? (Х3,Х5,Х6,МЛ,и т.н.т.) разбирам че някои са работили с години но има момчета на по 18-20 години които карат такива возила и незнам откаде са намерили тия пари за тия джипове,аз на ден виждам поне по 200-250!

Имам две познати момчета , дето карат две Ламбота във Варна :D и двете са на български номера :)
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Юни 2009, 9:08

Huku написа:Недей да гледаш в паничката на другия...

И защо да не гледа? Проституция и наркотици-там е истината. И после переш парички и ставаш напорист бизнесмен работохолик и обясняваш, че с работа всичко се постига.
Последна промяна saleen на 24 Юни 2009, 9:13, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 24 Юни 2009, 9:10

Интересна тема се заформя...
Всеки иска да има.... ама не става... ако всеки беше шеф кои щяха да са подчинени?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Юни 2009, 9:17

saleen написа:
Huku написа:Недей да гледаш в паничката на другия...

И защо да не гледа? Проституция и наркотици-там е истината. И после переш парички и ставаш напорист бизнесмен работохолик и обясняваш, че с работа всичко се постига.

И какво?? Да не би това да го има само в България, м? Навсякъде по света 1-во, че има...как да го кажа....класи на хората - едните с пари, другите средно, третите са бедни и 2ро - корупцията, измамата...също я има навсякъде по света....но никой нищо не може да направи. Ще я има и ще продължава да я има докато свят светува.......както и човешката завист

Agande написа:Интересна тема се заформя...
Всеки иска да има.... ама не става... ако всеки беше шеф кои щяха да са подчинени?

Аман от шефове и всезнайковци. Ако всички бяха родени за шефове....ехеее....ама не става. И аз искам да съм космонавт.....ама...нц...не става
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 24 Юни 2009, 9:18, променена общо 1 път

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 24 Юни 2009, 9:18

Ама какво си приказваме като парите говорят :mhihi:
Каквото и да си говорим кой на кого гледа паничката БГ си
остава една супер шит държава.
Мафия всичко опира до там кой на кого бил еди какъв си.
Скоро няма да се оправим а все повече Джипове ще има ;)
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Юни 2009, 9:26

Итересното е, че наблюдавам кой как мисли. Не е важно кой какво кара, какви пари има. При нас мисленето се основава на финансовите ни възможности, но не вярвам богатите като пърдят да мирише на Нина Ричи :D Преди всичко сме хора!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: а

Мнение от Apassionata » 24 Юни 2009, 9:28

borislav.georgiev.1990 написа:Значи има 2-3 от колегите които се прават на тарикати в тая тема ,а и да карат джипове не трябва да забравят че са на един куршум живот и Само не ми казваите, да не гледам в "чуждата паничка" щото ми доиде до незнам каде от такива педераси дето се качили на джип и си мислят че света е техен!

Значи да те светна, тия двама-трима "тарикати", които визираш карат по-скъпи коли и най-вероятно не са си ги купили с кражби и злоупотреби, нито пък мама и татко са им ги подарили; и не са на 18, а пък на 18 може да не са и имали кола, камо ли BMW... И хич недей да разправяш на колко куршума живот са :evil:, че точно тези може и да спят спокойно :idea: А пък на мене ми писна от кисели недоволни от живота, завиждащи и злобеещи 19 годишни пишлемета, дет не са се качили на джип, ама сигурно тайно си мечтаят и по стечение на обстоятелствата нямат бащи владики...
А за синчетата в лъскавите коли, шанс! Няма как да караш евтина стара бричка, ако Мама и Тате имат предостатъчно... За тях това е нормално, стандарт, начин на живот... Пък за краденето в големи размери, то за това се иска много, много акъл и смелост ... да си сложиш главата в торбата :idea: И да го направиш така, че да не те олепат. Тези хора не са за завиждане, но мисля, че заслужават и някаква доза уважение ;) :mhihi:

[quote="ktv"]Итересното е, че наблюдавам кой как мисли. Не е важно кой какво кара, какви пари има. При нас мисленето се основава на финансовите ни възможности, но не вярвам богатите като пърдят да мирише на Нина Ричи :D Преди всичко сме хора![/quote

Битието определяло съзнанието, много отдавна го е казал някой... А битието се определя от финансовите възможности... Мисленето се променя с промяната на тези възможности... и в двете посоки ;)
Последна промяна Apassionata на 24 Юни 2009, 9:34, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата