Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Въпроса е не защо има бедни и богати, а защо има толкова хора в България, които са престъпници, но вместо в затвора, парадират със скъпи коли по улицата.Ходих в един град и там месния дилър кара Ауди последен модел.Питах познати с какво се занимава и отговора е " С дрога".Питах;
-А фирми нещо, за парлама имали?
-Не, само с дрога си се занимава?
Тоя няма никакви официални доходи и си парадира с парите и колите и никой не го закача.Е това ме дразни, а не някой който има бизнес и прави пари.
-А фирми нещо, за парлама имали?
-Не, само с дрога си се занимава?
Тоя няма никакви официални доходи и си парадира с парите и колите и никой не го закача.Е това ме дразни, а не някой който има бизнес и прави пари.
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
Значи има 2-3 от колегите които се прават на тарикати в тая тема ,а и да карат джипове не трябва да забравят че са на един куршум живот и Само не ми казваите, да не гледам в "чуждата паничка" щото ми доиде до незнам каде от такива педераси дето се качили на джип и си мислят че света е техен!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
bum_bum написа:AcOrP написа:...и не са придобити по престъпен начин..
“зад всяко голямо богатство се крие престъпление”... Гьоте мисля, че беше![]()
В държава, която те души всячески няма как да понапълниш хралупката без да престъпиш закона.
Абсолютно верно! Тая тема е трепач! От сега мога да ви кажа кой за кого ще гласува

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кога видиш някой със скъпа кола, се сети за всичките инвалиди в тази държава,които искат да са на твоето място-да могат да се придвижват сами,да видят света,да усетят живота по различен начин....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Откаде имат пари за тия Джипове незнам
borislav.georgiev.1990 написа:Не сте ли се запитвали откаде имат тия пари за тия джипове? (Х3,Х5,Х6,МЛ,и т.н.т.) разбирам че някои са работили с години но има момчета на по 18-20 години които карат такива возила и незнам откаде са намерили тия пари за тия джипове,аз на ден виждам поне по 200-250!
Всички знаем, ама няма да признаем. Тва е булгаристан, кой може краде, кой може се занимава с незаконна дейност и покрай тях 5% изкарват с акъл ама и тях ги изкарват престъпници. Като цяло ти давам един бърз пример: Отиваш в Англия, разглеждаш, съпоставяш с БГ и после преброяваш Кайените и какъв цвят са

- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
Бащами не е сред живите вече, относно парите ,тях съм ги събирал 3 години,а и карам стара 5-ца не съм от тия дето баща им им е купил последната Х5-цаKazaka написа:Борка ти от каде взе пари за твоето БМВ да питам.Тати лиииииииии.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Kazaka написа:Борка ти от каде взе пари за твоето БМВ да питам.Тати лиииииииии.
Това пак беше тъпо изказване. Теб какво те бърка човекът как си е купил колата?????

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
borislav.georgiev.1990 написа:Не сте ли се запитвали откаде имат тия пари за тия джипове? (Х3,Х5,Х6,МЛ,и т.н.т.) разбирам че някои са работили с години но има момчета на по 18-20 години които карат такива возила и незнам откаде са намерили тия пари за тия джипове,аз на ден виждам поне по 200-250!
Имам две познати момчета , дето карат две Ламбота във Варна

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Huku написа:Недей да гледаш в паничката на другия...
И защо да не гледа? Проституция и наркотици-там е истината. И после переш парички и ставаш напорист бизнесмен работохолик и обясняваш, че с работа всичко се постига.
Последна промяна saleen на 24 Юни 2009, 9:13, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
saleen написа:Huku написа:Недей да гледаш в паничката на другия...
И защо да не гледа? Проституция и наркотици-там е истината. И после переш парички и ставаш напорист бизнесмен работохолик и обясняваш, че с работа всичко се постига.
И какво?? Да не би това да го има само в България, м? Навсякъде по света 1-во, че има...как да го кажа....класи на хората - едните с пари, другите средно, третите са бедни и 2ро - корупцията, измамата...също я има навсякъде по света....но никой нищо не може да направи. Ще я има и ще продължава да я има докато свят светува.......както и човешката завист
Agande написа:Интересна тема се заформя...
Всеки иска да има.... ама не става... ако всеки беше шеф кои щяха да са подчинени?
Аман от шефове и всезнайковци. Ако всички бяха родени за шефове....ехеее....ама не става. И аз искам да съм космонавт.....ама...нц...не става
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 24 Юни 2009, 9:18, променена общо 1 път
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Ама какво си приказваме като парите говорят
Каквото и да си говорим кой на кого гледа паничката БГ си
остава една супер шит държава.
Мафия всичко опира до там кой на кого бил еди какъв си.
Скоро няма да се оправим а все повече Джипове ще има

Каквото и да си говорим кой на кого гледа паничката БГ си
остава една супер шит държава.
Мафия всичко опира до там кой на кого бил еди какъв си.
Скоро няма да се оправим а все повече Джипове ще има

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Итересното е, че наблюдавам кой как мисли. Не е важно кой какво кара, какви пари има. При нас мисленето се основава на финансовите ни възможности, но не вярвам богатите като пърдят да мирише на Нина Ричи
Преди всичко сме хора!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:Значи има 2-3 от колегите които се прават на тарикати в тая тема ,а и да карат джипове не трябва да забравят че са на един куршум живот и Само не ми казваите, да не гледам в "чуждата паничка" щото ми доиде до незнам каде от такива педераси дето се качили на джип и си мислят че света е техен!
Значи да те светна, тия двама-трима "тарикати", които визираш карат по-скъпи коли и най-вероятно не са си ги купили с кражби и злоупотреби, нито пък мама и татко са им ги подарили; и не са на 18, а пък на 18 може да не са и имали кола, камо ли BMW... И хич недей да разправяш на колко куршума живот са

А за синчетата в лъскавите коли, шанс! Няма как да караш евтина стара бричка, ако Мама и Тате имат предостатъчно... За тях това е нормално, стандарт, начин на живот... Пък за краденето в големи размери, то за това се иска много, много акъл и смелост ... да си сложиш главата в торбата

[quote="ktv"]Итересното е, че наблюдавам кой как мисли. Не е важно кой какво кара, какви пари има. При нас мисленето се основава на финансовите ни възможности, но не вярвам богатите като пърдят да мирише на Нина Ричи

Битието определяло съзнанието, много отдавна го е казал някой... А битието се определя от финансовите възможности... Мисленето се променя с промяната на тези възможности... и в двете посоки

Последна промяна Apassionata на 24 Юни 2009, 9:34, променена общо 1 път