Да пазим мотористите !?!?!?
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
speedfreak__ написа:Хах малее да пазим моториститеда ви кажа имам един приятел все мотористи блъска , нещо не ги харесва май,
преди 3 седмици някъде се видяхме, и ми се похвали че е взел ново ауди и аз тръгнах към тях,той кара пред мене, виждам до сфетофара трима мотористи и си казах на ум малее тоз пак ша бласне мотористатака светофара светна жалто и газ го драпнах отзад остана и зад него моториста се падна ту минава на ляво ту минава на дясно и вади яко шум с мотора имаше автобус на спирката минах го и автобуса излиза и за приятеля идеалния момент да натиска спирачките и така напраи, оня си счупи мотора и с линейка го драпнаха не го знам в кво състояние е ама носеше каска полицията не му напраи никъф проблем на приятеля , и той зе застраховката на моториста , Разполагам и със видео към 9 секунди ако някой желае
Извинявай ама, нищо не ти се разбира!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
speedfreak__ написа:Хах малее да пазим моториститеда ви кажа имам един приятел все мотористи блъска , нещо не ги харесва май,
преди 3 седмици някъде се видяхме, и ми се похвали че е взел ново ауди и аз тръгнах към тях,той кара пред мене, виждам до сфетофара трима мотористи и си казах на ум малее тоз пак ша бласне мотористатака светофара светна жалто и газ го драпнах отзад остана и зад него моториста се падна ту минава на ляво ту минава на дясно и вади яко шум с мотора имаше автобус на спирката минах го и автобуса излиза и за приятеля идеалния момент да натиска спирачките и така напраи, оня си счупи мотора и с линейка го драпнаха не го знам в кво състояние е ама носеше каска полицията не му напраи никъф проблем на приятеля , и той зе застраховката на моториста , Разполагам и със видео към 9 секунди ако някой желае
Батенце и на мен ми се ще да ми се наденете двамцата на ауспуха, ма прекъсвачами е от тия млъкващите, кофти, после бих си пробвал воблерите на искара с вас.
- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
[quote="speedfreak__"][/quote]
И какво сега, горд ли си ? Колко см ти порасна ? Това е най-голямата простотия която може да направи човек.. няма значение с кола ли е мотор ли е..
Нали знаеш че ония от горе гледа, ще връща после барабар с версиите.
Иначе и аз имах ония ден почтиии същата случка.. Карам по еднопосочен двулентов булевард, обаче заради паркирали автомобили и т.н.. движението е по разделителната лента. Карам аз..пред мен кола, зад мене гледам моторист на 5 метра и така сигурно 400-500 метра, поглеждам през няколко секунди да не вземе да се шмугне от някъде и да го засека.. ама не той си кара зад мен с 40 и както се оглявам в огледалото и ахааа този отпред ще завива на ляво... скачам на спирачките и поглеждам огледалото.. оно идва с пълна сила, за секунда се изпотих.. пуснах спирачката и минах отдясно на един мек х*и разтояние от някаква вектра.
Вдигнах температура.. как да е, минах заминах ама моториста все така зад мен пърпореше още 2 км... мислех даже да му пускам десен мигач да заминава, че ме притеснява.
И какво сега, горд ли си ? Колко см ти порасна ? Това е най-голямата простотия която може да направи човек.. няма значение с кола ли е мотор ли е..
Нали знаеш че ония от горе гледа, ще връща после барабар с версиите.

Иначе и аз имах ония ден почтиии същата случка.. Карам по еднопосочен двулентов булевард, обаче заради паркирали автомобили и т.н.. движението е по разделителната лента. Карам аз..пред мен кола, зад мене гледам моторист на 5 метра и така сигурно 400-500 метра, поглеждам през няколко секунди да не вземе да се шмугне от някъде и да го засека.. ама не той си кара зад мен с 40 и както се оглявам в огледалото и ахааа този отпред ще завива на ляво... скачам на спирачките и поглеждам огледалото.. оно идва с пълна сила, за секунда се изпотих.. пуснах спирачката и минах отдясно на един мек х*и разтояние от някаква вектра.
Вдигнах температура.. как да е, минах заминах ама моториста все така зад мен пърпореше още 2 км... мислех даже да му пускам десен мигач да заминава, че ме притеснява.

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Като задминават и се промушват - лошо, като не задминават, и си стоят отзад - още по-лошо... Угодия няма
А за speedfreak__ - нямам думи... Правописът ти говори достатъчно за умствения багаж..
http://www.dnes.bg/crime/2009/06/22/kola-blysna-policai-na-motor-v-sofiia.73063 - само се загледайте в коментарите... Вече се чудя в каква държава живеем, и все по-сериозно се замислям дали да не тегля чертата на всичко, и да се махам... Толкова злоба, ненавист, завист сигурно няма никъде по света.

А за speedfreak__ - нямам думи... Правописът ти говори достатъчно за умствения багаж..
http://www.dnes.bg/crime/2009/06/22/kola-blysna-policai-na-motor-v-sofiia.73063 - само се загледайте в коментарите... Вече се чудя в каква държава живеем, и все по-сериозно се замислям дали да не тегля чертата на всичко, и да се махам... Толкова злоба, ненавист, завист сигурно няма никъде по света.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
ACCELERATOR написа:Като задминават и се промушват - лошо, като не задминават, и си стоят отзад - още по-лошо... Угодия няма![]()
Трябва да се регистрираш за да пишеш коментари в тоя сайт и не ми се занимава иначе щях яко да ги нахраня тъпите копелета.... полицай полицай... и аз ги мразя прасетата... ама тия къртят в коментарите си....

Фил написа:Ако ми покажете един-единствен моторист, който чинно се е наредил на опашката на светофара, както си му е реда, лично ще сляза от колата и ще му стисна ръката.
Аз, можеш да ми стиснеш ръката.

Няма угодия. Като карам мотор, колите ме дразнят, като карам кола - ненавиждам мотористи.
В интерес на истината откакто карам скутерче из града, много осторожно следя за мотористи, когато съм с колата. Просто като си в кола изобщо не ги виждаш. Не фарове, не светещи жилетки, прожектори да си сложат мотористите на главите, пак е малко.
Не ми правеше впечатление, че мотористите са толкова невидими, докато не видях какво е от другата страна.
Аз обикновено си карам моторчето като кола - в дясната част на най-дясната лента, за да могат да ме задминават без проблем, чакам си на светофара с колите и всичко си е нормално. Когато има достатъчно място и всички вече са спрели, чак тогава си позволявам да минавам най-отпред.
Бе аз не съм най-добрият пример, защото съм доста хумористична картинка на мотора и ме виждат колите, но останалите мотористи направо ги съжалявам.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
преди 3 седмици някъде се видяхме, и ми се похвали че е взел ново ауди и аз тръгнах към тях,той кара пред мене, виждам до сфетофара трима мотористи и си казах на ум малее тоз пак ша бласне мотористатака светофара светна жалто и газ го драпнах отзад остана и зад него моториста се падна ту минава на ляво ту минава на дясно и вади яко шум с мотора имаше автобус на спирката минах го, и автобуса излиза и за приятеля идеалния момент да натиска спирачките и така напраи, оня си счупи мотора и с линейка го драпнаха не го знам в кво състояние е ама носеше каска полицията не му напраи никъф проблем на приятеля , и той зе застраховката на моториста ,
Аз лично нямам нищо против тях, ама няколко пъти съм засичал че на пешеходна пътека карат мотористите, е такива ме дразнятРазполагам и със видео към 9 секунди след катастрофата ако някой желае
не можах да снимам повече щтото куките ме гледаха на криво
http://vbox7.com/play:8855d73c
Поздрави

- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
ACCELERATOR написа:Като задминават и се промушват - лошо, като не задминават, и си стоят отзад - още по-лошо... Угодия няма![]()
Ти във ред ли си ? Пъвро поогледай внимателно клипа, дали е в България

Пък kiro_320
Бе мама му научи се, първо чети какво съм написал

Защо да съм горд след като аз не съм го направил

Разбирам те че се опитваш да кажиш нещо, ама се излагаш....

Бтв приятелчето е румънец от Букурещ

Поздрави
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Абе квото и да си говорим - и мотористите са си нагли, ама и ние си караме без да се съобразяваме. Още като се учех да карам ме научиха като засечеш мотор по пътя си - пред или зад теб - едно на ум, всичко с мигачи, без резки движения и ВИНАГИ преценяш дистанцията така, че ако спираш рязко и той да може да спре, защото за вас един удар ще е броня, маска, фарове и още малко, ама за него може да е доста повече, къде кокали, къде друго. Пък после ходи доказвай кой виновен, ако има изобщо значение вече 

Think. Believe. Dream. Dare...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мотористите просто карат твърде бързо ,врат се по светофарите между колите и в общи линии сами са си виновни дето се удрят ,предимно да се пазят сами и аз имам А категория и съм карал мотор 4 години ,удрял съм се ,падал съм ,знам как е ... не се ли пазиш сам и Господ не може да те опази
kiro_320 написа:speedfreak__ написа:
Нали знаеш че ония от горе гледа, ще връща после барабар с версиите.![]()
браво колега малко са кат теб- имаш железни нерви
респект
- bmw_power2706
- Потребител
-
Вярно е, че се завират между колите, но така е на всякъде по света, смисълът е че си по-маневрен, придвижването е по-бързо. Имам и скутер, взех го ярък цвят, за да ме виждат, обаче никой не те счита за участник в движението, та се разправям по светофарите постоянно..
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Мен отрепките с четириколесните ми пречат повече, мотористите като ги видя ги пускам да си летят (тръпка си е) ако не да се оправят и без тва с резките маневри съм приключил (цепим мрака по правилата) 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Да пазим мотористите !?!?!?
D_reamcatche_R написа:Да пазим мотористите!!! Това като го чух за първи път още не бях шофьор и си помислих, че има резон. Но това, което видях после мисля,че всички сте го виждали! 90% от мотористите /донористите/ карат така сякаш няма закони, няма други участници в движението, няма знаци, осеви линии, ограничения и прочие. Днеска пътувах от Търново за София. На един доста приличен завой без никаква видимост и естествено непрекъсната линия, двама от тези джигити тръгват да изпреварват естествено в насрещното, като появилата се насреща кола беше принудена да излезе наполовина в банкета за да не качи единия на капака!!! Колите отпреде започнаха да набиват спирачки, а при колона в завой един да не беше спазил дистанция и щеше да стане жално за застрахователите, ако не и по страшно. А ако нямаше достатъчно широк банкет или имаше мантинела ?!?!?!?!? Те сами не се пазят! Как аз да ги пазим?!? Като се хвърляме от пътя в някоя канавка или да блъснем някоя кола за да може той да продължи да кара като невменяем?! В момента бая псувни са ми на езика... но приключвам. Радвам се, че и този път пристигнах жив и здрав. Не съм преглеждал днеска новините, но сигурно 1-2ма днес по традиция са нямали същия късмет заради подобни изпълнения!!! Струва ли си???
спокойно то с джипове така изпреварват на тебе мотори ти правят впечатление
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5