Да пазим мотористите !?!?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 22 Юни 2009, 23:07

speedfreak__ написа:Хах малее да пазим мотористите :mhihi: да ви кажа имам един приятел все мотористи блъска , нещо не ги харесва май,
преди 3 седмици някъде се видяхме, и ми се похвали че е взел ново ауди и аз тръгнах към тях,той кара пред мене, виждам до сфетофара трима мотористи и си казах на ум малее тоз пак ша бласне моториста :twisted: така светофара светна жалто и газ го драпнах отзад остана и зад него моториста се падна ту минава на ляво ту минава на дясно и вади яко шум с мотора имаше автобус на спирката минах го и автобуса излиза и за приятеля идеалния момент да натиска спирачките и така напраи, оня си счупи мотора и с линейка го драпнаха не го знам в кво състояние е ама носеше каска полицията не му напраи никъф проблем на приятеля , и той зе застраховката на моториста , Разполагам и със видео към 9 секунди ако някой желае :roll:

Извинявай ама, нищо не ти се разбира!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Юни 2009, 23:13

speedfreak__ написа:Хах малее да пазим мотористите :mhihi: да ви кажа имам един приятел все мотористи блъска , нещо не ги харесва май,
преди 3 седмици някъде се видяхме, и ми се похвали че е взел ново ауди и аз тръгнах към тях,той кара пред мене, виждам до сфетофара трима мотористи и си казах на ум малее тоз пак ша бласне моториста :twisted: така светофара светна жалто и газ го драпнах отзад остана и зад него моториста се падна ту минава на ляво ту минава на дясно и вади яко шум с мотора имаше автобус на спирката минах го и автобуса излиза и за приятеля идеалния момент да натиска спирачките и така напраи, оня си счупи мотора и с линейка го драпнаха не го знам в кво състояние е ама носеше каска полицията не му напраи никъф проблем на приятеля , и той зе застраховката на моториста , Разполагам и със видео към 9 секунди ако някой желае :roll:

Батенце и на мен ми се ще да ми се наденете двамцата на ауспуха, ма прекъсвачами е от тия млъкващите, кофти, после бих си пробвал воблерите на искара с вас.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 22 Юни 2009, 23:16

НЕ ми беше завършен поста ! просто виж 1 страница назад,
казал съм че нямам нищо против 2 колела :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 22 Юни 2009, 23:53

[quote="speedfreak__"][/quote]

И какво сега, горд ли си ? Колко см ти порасна ? Това е най-голямата простотия която може да направи човек.. няма значение с кола ли е мотор ли е..
Нали знаеш че ония от горе гледа, ще връща после барабар с версиите. :) :winky:
Иначе и аз имах ония ден почтиии същата случка.. Карам по еднопосочен двулентов булевард, обаче заради паркирали автомобили и т.н.. движението е по разделителната лента. Карам аз..пред мен кола, зад мене гледам моторист на 5 метра и така сигурно 400-500 метра, поглеждам през няколко секунди да не вземе да се шмугне от някъде и да го засека.. ама не той си кара зад мен с 40 и както се оглявам в огледалото и ахааа този отпред ще завива на ляво... скачам на спирачките и поглеждам огледалото.. оно идва с пълна сила, за секунда се изпотих.. пуснах спирачката и минах отдясно на един мек х*и разтояние от някаква вектра.
Вдигнах температура.. как да е, минах заминах ама моториста все така зад мен пърпореше още 2 км... мислех даже да му пускам десен мигач да заминава, че ме притеснява. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 23 Юни 2009, 0:08

Като задминават и се промушват - лошо, като не задминават, и си стоят отзад - още по-лошо... Угодия няма :help:
А за speedfreak__ - нямам думи... Правописът ти говори достатъчно за умствения багаж..
http://www.dnes.bg/crime/2009/06/22/kola-blysna-policai-na-motor-v-sofiia.73063 - само се загледайте в коментарите... Вече се чудя в каква държава живеем, и все по-сериозно се замислям дали да не тегля чертата на всичко, и да се махам... Толкова злоба, ненавист, завист сигурно няма никъде по света.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 23 Юни 2009, 0:36

ACCELERATOR написа:Като задминават и се промушват - лошо, като не задминават, и си стоят отзад - още по-лошо... Угодия няма :help:
А за speedfreak__ - нямам думи... Правописът ти говори достатъчно за умствения багаж..
http://www.dnes.bg/crime/2009/06/22/kola-blysna-policai-na-motor-v-sofiia.73063 - само се загледайте в коментарите... Вече се чудя в каква държава живеем, и все по-сериозно се замислям дали да не тегля чертата на всичко, и да се махам... Толкова злоба, ненавист, завист сигурно няма никъде по света.

Трябва да се регистрираш за да пишеш коментари в тоя сайт и не ми се занимава иначе щях яко да ги нахраня тъпите копелета.... полицай полицай... и аз ги мразя прасетата... ама тия къртят в коментарите си.... :shock:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 23 Юни 2009, 1:24

Фил написа:Ако ми покажете един-единствен моторист, който чинно се е наредил на опашката на светофара, както си му е реда, лично ще сляза от колата и ще му стисна ръката.

Аз, можеш да ми стиснеш ръката. :mhihi:

Няма угодия. Като карам мотор, колите ме дразнят, като карам кола - ненавиждам мотористи.

В интерес на истината откакто карам скутерче из града, много осторожно следя за мотористи, когато съм с колата. Просто като си в кола изобщо не ги виждаш. Не фарове, не светещи жилетки, прожектори да си сложат мотористите на главите, пак е малко.
Не ми правеше впечатление, че мотористите са толкова невидими, докато не видях какво е от другата страна.
Аз обикновено си карам моторчето като кола - в дясната част на най-дясната лента, за да могат да ме задминават без проблем, чакам си на светофара с колите и всичко си е нормално. Когато има достатъчно място и всички вече са спрели, чак тогава си позволявам да минавам най-отпред.

Бе аз не съм най-добрият пример, защото съм доста хумористична картинка на мотора и ме виждат колите, но останалите мотористи направо ги съжалявам.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 23 Юни 2009, 1:44

преди 3 седмици някъде се видяхме, и ми се похвали че е взел ново ауди и аз тръгнах към тях,той кара пред мене, виждам до сфетофара трима мотористи и си казах на ум малее тоз пак ша бласне моториста :twisted: така светофара светна жалто и газ го драпнах отзад остана и зад него моториста се падна ту минава на ляво ту минава на дясно и вади яко шум с мотора имаше автобус на спирката минах го, и автобуса излиза и за приятеля идеалния момент да натиска спирачките и така напраи, оня си счупи мотора и с линейка го драпнаха не го знам в кво състояние е ама носеше каска полицията не му напраи никъф проблем на приятеля , и той зе застраховката на моториста ,
Аз лично нямам нищо против тях, ама няколко пъти съм засичал че на пешеходна пътека карат мотористите, е такива ме дразнят :!: Разполагам и със видео към 9 секунди след катастрофата ако някой желае :roll: не можах да снимам повече щтото куките ме гледаха на криво :uups: http://vbox7.com/play:8855d73c
Поздрави

:evil: :banghead: :censored: :kuku: :kuku: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 23 Юни 2009, 2:05

ACCELERATOR написа:Като задминават и се промушват - лошо, като не задминават, и си стоят отзад - още по-лошо... Угодия няма :help:

Ти във ред ли си ? Пъвро поогледай внимателно клипа, дали е в България :!: По добре виж твоя умствен багаж :idea: После скачай да кометираш ;) нищо лично.

Пък kiro_320

И какво сега, горд ли си ? Колко см ти порасна ? Това е най-голямата простотия която може да направи човек.. няма значение с кола ли е мотор ли е..

Бе мама му научи се, първо чети какво съм написал :!:
Защо да съм горд след като аз не съм го направил :roll:
Разбирам те че се опитваш да кажиш нещо, ама се излагаш.... :winky:

Бтв приятелчето е румънец от Букурещ :roll:
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 23 Юни 2009, 3:23

Абе квото и да си говорим - и мотористите са си нагли, ама и ние си караме без да се съобразяваме. Още като се учех да карам ме научиха като засечеш мотор по пътя си - пред или зад теб - едно на ум, всичко с мигачи, без резки движения и ВИНАГИ преценяш дистанцията така, че ако спираш рязко и той да може да спре, защото за вас един удар ще е броня, маска, фарове и още малко, ама за него може да е доста повече, къде кокали, къде друго. Пък после ходи доказвай кой виновен, ако има изобщо значение вече :)
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 23 Юни 2009, 9:30

мотористите просто карат твърде бързо ,врат се по светофарите между колите и в общи линии сами са си виновни дето се удрят ,предимно да се пазят сами и аз имам А категория и съм карал мотор 4 години ,удрял съм се ,падал съм ,знам как е ... не се ли пазиш сам и Господ не може да те опази

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 23 Юни 2009, 11:44

kiro_320 написа:
speedfreak__ написа:

Нали знаеш че ония от горе гледа, ще връща после барабар с версиите. :) :winky:
Иначе и аз имах ония ден почтиии същата случка.. Карам по еднопосочен двулентов булевард, обаче заради паркирали автомобили и т.н.. движението е по разделителната лента. Карам аз..пред мен кола, зад мене гледам моторист на 5 метра и така сигурно 400-500 метра, поглеждам през няколко секунди да не вземе да се шмугне от някъде и да го засека.. ама не той си кара зад мен с 40 и както се оглявам в огледалото и ахааа този отпред ще завива на ляво... скачам на спирачките и поглеждам огледалото.. оно идва с пълна сила, за секунда се изпотих.. пуснах спирачката и минах отдясно на един мек х*и разтояние от някаква вектра.
Вдигнах температура.. как да е, минах заминах ама моториста все така зад мен пърпореше още 2 км... мислех даже да му пускам десен мигач да заминава, че ме притеснява. :)

браво колега малко са кат теб- имаш железни нерви
респект

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power2706 » 23 Юни 2009, 11:45

Вярно е, че се завират между колите, но така е на всякъде по света, смисълът е че си по-маневрен, придвижването е по-бързо. Имам и скутер, взех го ярък цвят, за да ме виждат, обаче никой не те счита за участник в движението, та се разправям по светофарите постоянно..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Юни 2009, 0:18

Мен отрепките с четириколесните ми пречат повече, мотористите като ги видя ги пускам да си летят (тръпка си е) ако не да се оправят и без тва с резките маневри съм приключил (цепим мрака по правилата) :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Да пазим мотористите !?!?!?

Мнение от Sharo » 24 Юни 2009, 0:54

D_reamcatche_R написа:Да пазим мотористите!!! Това като го чух за първи път още не бях шофьор и си помислих, че има резон. Но това, което видях после мисля,че всички сте го виждали! 90% от мотористите /донористите/ карат така сякаш няма закони, няма други участници в движението, няма знаци, осеви линии, ограничения и прочие. Днеска пътувах от Търново за София. На един доста приличен завой без никаква видимост и естествено непрекъсната линия, двама от тези джигити тръгват да изпреварват естествено в насрещното, като появилата се насреща кола беше принудена да излезе наполовина в банкета за да не качи единия на капака!!! Колите отпреде започнаха да набиват спирачки, а при колона в завой един да не беше спазил дистанция и щеше да стане жално за застрахователите, ако не и по страшно. А ако нямаше достатъчно широк банкет или имаше мантинела ?!?!?!?!? Те сами не се пазят! Как аз да ги пазим?!? Като се хвърляме от пътя в някоя канавка или да блъснем някоя кола за да може той да продължи да кара като невменяем?! В момента бая псувни са ми на езика... но приключвам. Радвам се, че и този път пристигнах жив и здрав. Не съм преглеждал днеска новините, но сигурно 1-2ма днес по традиция са нямали същия късмет заради подобни изпълнения!!! Струва ли си???

спокойно то с джипове така изпреварват на тебе мотори ти правят впечатление
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата