Е Това на Какво прилича ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Юни 2009, 9:27

camburko написа:спирам на едно кръстовище в казанлък да дам път на едно бабе с бастунче което чинно си чакаше да пресече. спирам мятам и с ръка да си пресече и бабето с боина стъпка тръгва :mhihi: . да ама стигна до буса и наи-неочаквано спира пред мене и се обляга на бронята на буса :shock:
...
та бабето си отдъхна за половин минута на бронята ми и си продължи по дестинацията.

:ahah: Ако бях аз и не бързах щях да се разцепя от смях! :mhihi: Пък можеше и предното стъкло да пръсна да измия с чистачките - току-виж отворила и чадър :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 19 Юни 2009, 22:47

Ето днеска пак карам си аз и един състезател решава че ще му е по интересно да ми сече пътя набивам рязко спирачки и едно бабче идва до прозореца ми (понеже беше отворен че с климата много разхода се кача : :winky: ) и почва да ми вика простак идиот :shock: и аз не разбрах на какво от горе ама както и да е вече взех да свиквам .
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

Предишна

Назад към Извън Темата