Oткраднато форумно лого за номер... :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Юни 2009, 9:49

какви са тия лога които могат да се крадът? :uups:
моите са изглежда от по-стария модел които за да ги откраднеш трябва да разлепиш фолиото

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 22 Юни 2009, 17:02

Некой завистлив хондаджия или голфаджия го е свалил да го сложи на голфа за да стане по бърз
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 22 Юни 2009, 17:42

Не е някой от форума.... 98% от форума знаят че е 2 лв и могат да си го вземат..... според мен е някой който все пак има бмв и ще си го ползва с здраве.... но не знае от къде, какво, как да си го вземе и колко струва и дали се продава на всеки или човека си ги е направил сам и е единствен :) А явно е и неграмотен ... щото просто можеше да влезе във форума... както го пише на пластмаската :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 22 Юни 2009, 18:14

без коментар

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 22 Юни 2009, 18:39

BMWMafeto написа:
liloff написа:панаира продължава:
Второто лого, което сложих пак го хвана липсата :) Пак не знам къде:

Повече няма да слагам. Може би някой се забавлява много да го сваля, но на мен не ми е забавно :)

Баце, 100% че някой ти има зъб и ти прави тия магарий :twisted: ,..ако можеш да го добараш бой,е***е и яка музика,..мамичката им на такива мръсници,..ти правят само мизерий :roll: :twisted:
Съмняваме батка някой ако иска да прави мрасотии да си играе 2пъти по 2лева,някак си много тънки ми се виждат тези мрасотии.Може да е от 2ма различни човека.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 22 Юни 2009, 20:10

В тая криза май всичко се краде :confused:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 22 Юни 2009, 22:32

Няма кво да говорим мен ми откраднаха от старата 16-ка емблема за 4 кинта, че и са и счупили едното краче като са я сваляли, напрао нямам думи :evil: чудно, ся, кво ще правят със счупена емблема за 4 лева ?!?!?! :evil: :evil: :evil:

П.С. и тва става пред блока ми... и при положение, че другата е оригинална - здрава и хубава... :D
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Юни 2009, 22:35

bozukov_a написа:Съмняваме батка някой ако иска да прави мрасотии да си играе 2пъти по 2лева,някак си много тънки ми се виждат тези мрасотии.Може да е от 2ма различни човека.

Ще видим, изисках днес записите от камерите... то ще си проличи ако е в паркинга на офиса случката. Жална му майка, ако наистина са пипнати там.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 23 Юни 2009, 0:43

Здравейте... колега извинявам се ако не е удобно да пиша в темата ти! Само метнете един поглед на снмката дето съм сложил. Буса е на един приятел, служебен е с него работи, вечерта си го оставя пред блока и на сутринта го намира в това състояние. Направо е страшно в тая наша България.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юни 2009, 8:54

:shock: :shock: :shock:
Ебахти...
Тия по кое време рисуват по къщите много ми е интересно. От години дебна да барна някой ама ..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 23 Юни 2009, 17:07

bum_bum написа::shock: :shock: :shock:
Ебахти...
Тия по кое време рисуват по къщите много ми е интересно. От години дебна да барна някой ама ..

Към 4 сутринта обикновено, засичал съм ги бая пъти, ама бягат като видят кола.
Think. Believe. Dream. Dare...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

..................

Мнение от narcosan » 23 Юни 2009, 17:13

Xscape написа:
bum_bum написа::shock: :shock: :shock:
Ебахти...

Към 4 сутринта обикновено, засичал съм ги бая пъти, ама бягат като видят кола.

Ебати изродите са се навадили несто напоследак :!: :evil: човек стане сутрин и се чуди как ли сте си намери колата или дали ваобсте сте я намери на паркинга :evil: :evil: :evil: :evil: Мамка им мрасна на тия гадове :bang: :bang: :bang:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 23 Юни 2009, 17:22

бомбинга последните години мога да кажа, че е силно западнал и все по-рядко се практикува, в случая ако има каско - застрахователите ще поемат щетите...
аз съм виждал как немските партизани драскат по гърбовете на случайни минувачи, без дори да се усетят...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата