Oткраднато форумно лого за номер... :)
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Не е някой от форума.... 98% от форума знаят че е 2 лв и могат да си го вземат..... според мен е някой който все пак има бмв и ще си го ползва с здраве.... но не знае от къде, какво, как да си го вземе и колко струва и дали се продава на всеки или човека си ги е направил сам и е единствен
А явно е и неграмотен ... щото просто можеше да влезе във форума... както го пише на пластмаската 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Съмняваме батка някой ако иска да прави мрасотии да си играе 2пъти по 2лева,някак си много тънки ми се виждат тези мрасотии.Може да е от 2ма различни човека.BMWMafeto написа:liloff написа:панаира продължава:
Второто лого, което сложих пак го хвана липсатаПак не знам къде:
Повече няма да слагам. Може би някой се забавлява много да го сваля, но на мен не ми е забавно
Баце, 100% че някой ти има зъб и ти прави тия магарий,..ако можеш да го добараш бой,е***е и яка музика,..мамичката им на такива мръсници,..ти правят само мизерий
![]()
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Няма кво да говорим мен ми откраднаха от старата 16-ка емблема за 4 кинта, че и са и счупили едното краче като са я сваляли, напрао нямам думи
чудно, ся, кво ще правят със счупена емблема за 4 лева ?!?!?!
П.С. и тва става пред блока ми... и при положение, че другата е оригинална - здрава и хубава...

П.С. и тва става пред блока ми... и при положение, че другата е оригинална - здрава и хубава...

Think. Believe. Dream. Dare...
bozukov_a написа:Съмняваме батка някой ако иска да прави мрасотии да си играе 2пъти по 2лева,някак си много тънки ми се виждат тези мрасотии.Може да е от 2ма различни човека.
Ще видим, изисках днес записите от камерите... то ще си проличи ако е в паркинга на офиса случката. Жална му майка, ако наистина са пипнати там.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Ебахти...
Тия по кое време рисуват по къщите много ми е интересно. От години дебна да барна някой ама ..
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
bum_bum написа::shock:![]()
![]()
Ебахти...
Тия по кое време рисуват по къщите много ми е интересно. От години дебна да барна някой ама ..
Към 4 сутринта обикновено, засичал съм ги бая пъти, ама бягат като видят кола.
Think. Believe. Dream. Dare...
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
..................
Xscape написа:bum_bum написа::shock:![]()
![]()
Ебахти...
Към 4 сутринта обикновено, засичал съм ги бая пъти, ама бягат като видят кола.
Ебати изродите са се навадили несто напоследак

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
бомбинга последните години мога да кажа, че е силно западнал и все по-рядко се практикува, в случая ако има каско - застрахователите ще поемат щетите...
аз съм виждал как немските партизани драскат по гърбовете на случайни минувачи, без дори да се усетят...
аз съм виждал как немските партизани драскат по гърбовете на случайни минувачи, без дори да се усетят...
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4