За кого да гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Май 2009, 21:07

bmw maniqk ivo bmw написа:Ама няма по-малко зло не го ли разбирате това?
Как да няма,най малкото по добре Българи да крадът от колкото турци това е първат стъпка да изхвърлиме Доган и БСП после ще чистиме,в момента сме на ниво да ни управляват Българи
И затова трябва да се гласува всеки трябва да гласува защото ТУРЦИТЕ до един гласуват и са на власт,стига им толкова.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 01 Май 2009, 21:10

По време на избори един човек отишъл в магазина и казал:
- Ускам да си купя 5 яйца, но аз да си ги избера ....
Продавача му сложил в един плик 5 яйца и казал:
- На избирай! ...

-------------------------------------------------------

Или с една дума хич не съм оптимист .............

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 01 Май 2009, 22:20

Няма значение за кой, важното е да се гласува за да махнем Догановци и Станишевци. Разберете, че като не гласуваме, автоматично гласуваме за троицата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Ужас

Мнение от RAFA » 01 Май 2009, 22:46

Ако спечели ГЕРП се отказвам от БГ гражданството си ...Ако ще циганин да ме пишат.....Тоя боклук да си седи на село и да си управлява Банкя :twisted:
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 01 Май 2009, 23:03

http://vbox7.com/play:d5b341f7

Интересно видео,песен и участници :roll:
Някой от тях ни управляват,други май ще ни управляват...... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 01 Май 2009, 23:46

krystal написа:

Защо да няма?
Защо делиш нещата на черно-бели? :roll:
Не ти ли омръзна някой да решава вместо теб?...Ако не ти е..разбирам, защо така делиш нещата и защо няма да дадеш глас..Ако ли пък ти е омръзнало си длъжен да дадеш своя глас, за да бъдеш чут.
Никога няма да ни чуят повярваи ми.От колко години си дерем гарлата от викане , и резлутат какав,,,,,, :| а до темата аз сащо няма да гласувам.Колегата е прав тука няма по малко зло.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 01 Май 2009, 23:58

edinac написа:
krystal написа:
...
Никога няма да ни чуят повярваи ми.От колко години си дерем гарлата от викане , и резлутат какав,,,,,, :| а до темата аз сащо няма да гласувам.Колегата е прав тука няма по малко зло.

Добре де, по вашата логика да си траеме всички млади българи и да отстъпиме власта на Турците и комунистите...щом смяташ, че е все тая.. :shock: Направо да ни заличат, че то по-лошо не може да стане... :help:
Айде стига черногледство.. :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 02 Май 2009, 0:05

Напълно споделям мнението на ktv!
Негласуването е криворазбрано протестиране или "наказание".
Та нали т.нар. "процентни бариери" не се изчисляват на база "имащи право на глас", а на база "гласували" - с действителен глас!
http://www.2009izbori.com/index.php?option=com_content&view=article&id=253:8-31-&catid=17:institutional&Itemid=35
"... _ _ _ ..."

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Май 2009, 0:09

ГЕРБ или АТАКА... просто нема други :(
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 02 Май 2009, 0:38

BMW_RIDER написа: ......... Виж какво напраи със София - криза на боклука, младежи се избиват в студентски, а дупките дето толкова обещаваше за тях са повече.........

Не съм много съгласен с мнението ти. Относно младежите в кв.Студентски град , кмета неможе да им налее акъл за това какво трябва да правят и каква дисциплина трябва да имат , за да не правят така. Друг е въпроса , че доколкото имам наблюдение полицията там е прекалено ангажирана със спирането на автомобили отколкото със следена на реда в района. Но това не е работа на кмета да го промени , а на правителството.
Относно дупките в гр. София , си спомни при предишния кмет колко бяха и направи някаква статистика със сегашното положение , и вземи на впредвид , че в момента в града , може би живеят повече хора от тогава и има много повече МПС-та от тогава. Дупките не са чак толкова много поне по главните булеварги почти ги няма , престанете само да плюете , ами се опитайте и вие нещо да направите. Кмета неможе да обикаля по цял ден и да гледа къде има дупка та да прати някой да я запълни , все пак не му е само това работата и неможе да е навсякъде. И незабравяйте , че във всеки квартал си има районни кметове , които на са на тези постове за украса , а също да следят тези неща в районите си , така , че може и към тях да се обърнете , ако нещо не ви харесва. Защо като видите дупка или нещо нередно , не сигнализирате веднага където трябва , та може и да се оправи нещо по някакъв начин , ама не по лесно е да се псува и обижда пък когато искат да го оправят. Друг е въпроса дали фирмата изпълнител за подържането на пътищата си върши достатъчно добре работата , защото ако някои са гледали скоро даваха по "Нова Телевизия" в едно предаване "Господари на ефира" имаше един репортаж , в който даваха някаква такава фирма , която трябва да асфалтира пътищата , но понеже и оставало асфалт си го продават на черно. И според вас този асфалт , който остава и е в достатъчно количество , за да може и да се продава за чия сметка е?

А относно изборите , мисля , че трябва да са с задължително гласуване. Всеки един човек живеещ в тази страна трябва да го интересуват тези неща. Ако неискате да гласувате за никой , пак трябва отидете и да задраскате бюлетината , само така вашия глас е невалиден , защото с едно неотиване да гласувате всъщност вашия глас се брои за валиден и се разделя на всички партии.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 02 Май 2009, 2:42

krystal написа:
edinac написа:
krystal написа:
...

Добре де, по вашата логика да си траеме всички млади българи и да отстъпиме власта на Турците и комунистите...щом смяташ, че е все тая.. :shock: Направо да ни заличат, че то по-лошо не може да стане... :help:
Никой и никога не може да заличи българия,не крия че сам турчин, парво си обичам страната колкото всички други , не сам приварженик на никоя партия. и като изберем няма значение кого , те пак 6те си палнят гарлата,и пак ще сме на сухо.според мен това цялата истина .

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 02 Май 2009, 8:17

edinac написа:
krystal написа:
edinac написа:
krystal написа:
...

Никой и никога не може да заличи българия,не крия че сам турчин, парво си обичам страната колкото всички други , не сам приварженик на никоя партия. и като изберем няма значение кого , те пак 6те си палнят гарлата,и пак ще сме на сухо.според мен това цялата истина .

Колега, в това, че си турчин няма нищо лошо. Аз познавам много турци, с които се разбирам перфектно. Само една малка забележка- може би в бързината си написам България с малка буква. Та, много си прав за това, че България никой не може да заличи. Нямам против да говорите на майчиния си език, да имате джамии, но все пак сме светска православна държава и официален език е българският, и официалната религия е православието.
А какво е в момента- има региони, където се говори само турски, на работа се назначават само турско говорящи, има само джамии, има ислямистки фондации, които не е ясно с какво се заниматат, Доган печели последните избори с гласовете на изселниците от Турция.
Всички тук сме равни, независимо дали се казваме Иван или Ахмет, и като си говорим помежду си, можем да говорим на какъвто си искаме език, но в институциите задължително на официалния български. Да не се развяват пред тези институции чужди /турски/ знамена. Да не се приемат закони за това, че книжовния български няма да е задължителен в България :evil:
А иначе, дали ще ни краде Р. Овч. или Доган няма значение- трябва да ги махаме. Че някой ще изкарва повече пари е ясно, но това да не са политиците /СЛУГИТЕ НА НАРОДА/, а хората, които работят повече, знаят повече, имат повече. Другите, останалите да имат достатъчно да живеят добре и възможност, ако имат желанието и качествата на богатите, да станат като тях. Да има прозрачност в управлението на държавата и държавните средства. Който обещае прозрачност, той заслужава да спечели, но и после да го гониме до дупка, ако не го е направил.
Ето за това трябва да се гласува, и то за някого. Кой за кого, сам да си решава.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 02 Май 2009, 8:50

Я се пробвайте тука, да видим кви ще ви изкарат :D :

http://www.euprofiler.eu/

Компас за евроизборите
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 02 Май 2009, 9:19

от проучването в тоя сайт излезна че ще гласувам за Атака :D то тъй или иначе за тях щях да си гласувам
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 1.9 *W210 320 CDI *206 1.4 hdi

Мнение от hristo4 » 03 Май 2009, 9:33

ktv написа:
edinac написа:
krystal написа:
edinac написа:
krystal написа:
...

Колега, в това, че си турчин няма нищо лошо. Аз познавам много турци, с които се разбирам перфектно. Само една малка забележка- може би в бързината си написам България с малка буква. Та, много си прав за това, че България никой не може да заличи. Нямам против да говорите на майчиния си език, да имате джамии, но все пак сме светска православна държава и официален език е българският, и официалната религия е православието.
А какво е в момента- има региони, където се говори само турски, на работа се назначават само турско говорящи, има само джамии, има ислямистки фондации, които не е ясно с какво се заниматат, Доган печели последните избори с гласовете на изселниците от Турция.
Всички тук сме равни, независимо дали се казваме Иван или Ахмет, и като си говорим помежду си, можем да говорим на какъвто си искаме език, но в институциите задължително на официалния български. Да не се развяват пред тези институции чужди /турски/ знамена. Да не се приемат закони за това, че книжовния български няма да е задължителен в България :evil:
А иначе, дали ще ни краде Р. Овч. или Доган няма значение- трябва да ги махаме. Че някой ще изкарва повече пари е ясно, но това да не са политиците /СЛУГИТЕ НА НАРОДА/, а хората, които работят повече, знаят повече, имат повече. Другите, останалите да имат достатъчно да живеят добре и възможност, ако имат желанието и качествата на богатите, да станат като тях. Да има прозрачност в управлението на държавата и държавните средства. Който обещае прозрачност, той заслужава да спечели, но и после да го гониме до дупка, ако не го е направил.
Ето за това трябва да се гласува, и то за някого. Кой за кого, сам да си решава.

+1

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата