Дойде време и аз да се "похваля" :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Мар 2009, 22:26

тепане и плитко заравяне
нищо друго не помага

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 18 Мар 2009, 22:29

Ужас .... колега тия изроди заслужават на клада да ги горят :|
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 18 Мар 2009, 22:36

Мършляци гнусни :evil:

и не мога да разбера, като са такива PRO-та, та да крадат от М3, защо е било необходимо да изкормят така вратата като консерва :shock:

И не би ли трябвало след като има следи от взлом, застрахователите да покрият всички щети :roll:

Съжалявам, колега, не ми се мисли какво ти е :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 18 Мар 2009, 22:45

Колега вади експертиза. Има ли застраховка колата ?
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Мар 2009, 22:46

безумие :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 18 Мар 2009, 22:48

Колега искрено съжалявам,без думи :( :( :( :( :(

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 18 Мар 2009, 22:48

Много жалко :(

Това е поредната кола от този форум, която се отваря и й се взимат и волан и навигация... в този ред на мисли :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 44#1476744

Колкото и кофти да е, като поука повече да не ни мързи да си прибираме колите в гаражите... а за тези, които са го направили, ... .
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 18 Мар 2009, 22:57

***BMW-FEN*** написа:Колега вади експертиза. Има ли застраховка колата ?

Човека кара М3, ти го питаш има ли застраховка ?!?
Не ти е лесно и на тебе...

Съжалявам за случилото се, мога само да предполагам какво е да си видиш мечтата по този начин.
Иначе ми е интересно, застраховката покрива ли всички щети ?
Вратата и фаровете са ясни, но интериора ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

бате

Мнение от ivo_io » 18 Мар 2009, 23:07

бате те това е за трепене :banghead:
:bang: бавно и мъчително :evil:
:comp: направо нямам думи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 18 Мар 2009, 23:08

Cobb написа:
***BMW-FEN*** написа:Колега вади експертиза. Има ли застраховка колата ?

Човека кара М3, ти го питаш има ли застраховка ?!?
Не ти е лесно и на тебе...

Съжалявам за случилото се, мога само да предполагам какво е да си видиш мечтата по този начин.
Иначе ми е интересно, застраховката покрива ли всички щети ?
Вратата и фаровете са ясни, но интериора ?

Колега, братчеда караше два месеца CLK без застраховка. Аз да не съм баба ванга че да знам. ;)
ИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Мар 2009, 23:10

грубо и първосигнално. направено без мисъл и финес.

поредната родна картинка.

ти ще я/се оправиш. но тези които са го направили никога няма да имат това което ти имаш и ще си останат за цял живот мизерници. и най-хубавото е че винаги си го знаят.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 18 Мар 2009, 23:17

Жалко наистина,но съм сигурен че тези хора са доста различни като профил от наркомани,квартални бандити или някакви пишлемета!това са си групировки,организирани които само с това се занимават,имат си канали за продаване,евентуално автокъщи или сервизи където да си "развръзват" частите!такива хора много добре знаят какво се търси,как се сваля,ходят по няколко човека,имат "отцепка" който да гледа за хора докато работят,почти винаги са въоръжени,така че това с "чупенето на пръстите" е несеризоно.Повечето са хора на застрахователния бизнес според мен,полицията много добре знае кой какво прави,част от тоя волан и нави отива и там!Доколкото знам кражби от такъв вид не стават случайно,явно колегата са го следили с дни и са чакали точно такъв ден,когато ще го домързи!особено хубавите и по редки коли са голяма примамка за такива хора.За мен при такава кола задължително гараж със СОТ,специално заключване на гаража и т.н.,ако ли не охраняем паркинг с наблюдение или оставяне до бензиностанция или нонстоп осветен!Такава кола да я оставиш пред блока е доста хазартно начинание,няма значение че е с каско!избягвайте да пишете във форума,къде живеете,каква ви е алармата,ключа и други неща които биха им помогнали.бъдете наблюдателни и предпазливи,защото тия неща могат да ги свият докато слезете да напазарувате в супер маркета!За съжаление кризата ни е прегърнала,като циганин родопско одеало и ще става още по зле! :|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Re: Дойде време и аз да се "похваля" :)

Мнение от AGD » 18 Мар 2009, 23:32

Azrail написа:Днес говорих с момчетата от полицията и ми казаха, че в момента било нещо страшно. Крадяло се като за световно.

Дяволски си прав. Вчера разбиха на колега 100 годишния Голф 2. Взели са касетофон и кабели за даване на ток, но междувременно са му разбили двете предни врати (не стъклата, вратите са огънати със ритници и са изкъртили ключалките).
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Мар 2009, 23:45

какво да кажем освен българистан и дано да си купат свещи с тия пари дето ще изкарат от тва дето са ти откраднали, мъка ми е да гледам на какво са направили колата ти, а ако наистина ми направят това на моята верно ще умра
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 18 Мар 2009, 23:49

Аз "подозирам", че освен четат и пишат...

Собствено разследване е моя съвет...

Къминг суун снимки, защото сте много отворени, ама не достатъчно смотаняци крадливи... :!: :!: :!:

Ако имате приятели по морги търсете там и им кажете те да търсят... това е пътя към успеха... :idea:

П.С. Бях се зарекъл да не пиша във форума, ама...

А към колегата.... аз искрено съжалявам. Ако излезне нещо ми остави един телефон на ЛС... :idea: :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата