[Сеат Леон]1.9 TDI ASZ 131hp

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 22:29

didi77 написа:не напротив това е суровата истина отива някъде момчето автокъщата му продава колата оня иска диагностика преди да я цака ,отиват продавача му смига с 100 кинта в сервиза и ако си нямаш хабер от печки кво става гипс

Браво бе,никъде не сгреши!Да те попитам ти кола купувал ли си?Ти какво мислиш,че ще попитам търговеца къде да отидем и той ще ми каже-Ей там,при бай Цано,мнооо ги разбира Сеатите-,момче съвземи се,има сервизи и сервизи,нали за това пишем тук да се вижда къде става да се ходи и къде не.

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 22:37

малко се занимавам с коли и малко са ми ясни горе долу нещата :D дали съм купувал тук много ми хареса ха ха ха а относно баи ти къв там всичко на момента братле
Последна промяна didi77 на 15 Мар 2009, 22:39, променена общо 1 път
бърза печка ха ха

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 22:39

didi77 написа:малко се занимавам с коли и малко са ми ясни горе долу нещата :D дали съм купувал тук много ми хареса ха ха ха

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 22:40

:clap:както и дае леона 131 е страшен НО ако намериш ибиза купра тди 160кобилки там е истината там вече и извън града ще се перчиш много но се броят на пръсти в бг
бърза печка ха ха

Предишна

Назад към Извън Темата