Големи ЖАНТИ
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Вярно е и това!dizelboy написа:маргел не маргел мнения сякакви вапрос на касмет и на каране......
Моите 18-ки бяха реплики и се оказаха доста здрави, в какви дупки съм скачал, а бяха прави на конец!Чувал съм, че здравината зависи до някъде и от модела на джантата-ако е без борд и с повече лъчове(спици) е по-здрава!Джантите с голям борд са гъзария, но не са за нашите пътища!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
dizelboy написа:маргел не маргел мнения сякакви вапрос на касмет и на каране а на колегата предлагам следното пи4 кви и джанти да си земеш за да не му мислиш толко зимаи си нови земи си и фактура както следва застраховаш си ги кам застрахователа и да се с4упят ще ти ги платят
Това за застраховането е много добра идея - имам каско , но не знам как точно става това застраховане и на джантите - отива се на допълнителен оглед или фирмата която ми ги е продала , прави един вид "джанта каско " .
Благодаря на колегие за разбирането - знам , че не е нормално да питам за комплект джанти+гуми , на изплащане или разсрочено плащане , но все пак е различно от теглене на кредит - голям процент от хората които правят каско , също го плащат разсрочено - това не ги прави селски газари , нали . . . Както казах , много неща ми се струпаха и сега за това нещо бащата предложи да ми помогне с половината кинти , а той вярва на гумаджии и за това рекох да пусна темата - вярвам , на хората от форума и приемам мненията ви на сериозно .
Обещавам , че като взема джанти , първата работа ще ми е да се похваля и да споделя , моето мнение за промяната в поведението на колата

ПС:преди време пусках тема - 525тдс или 520и - нещата които ми казаха колегите , ми подсказаха , че за моя случай по-добре е бензин и макар и да не си купих БМВ ( това е временно явление) , си взех бензин и за сега съм много доволен

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:dizelboy написа:маргел не маргел мнения сякакви вапрос на касмет и на каране а на колегата предлагам следното пи4 кви и джанти да си земеш за да не му мислиш толко зимаи си нови земи си и фактура както следва застраховаш си ги кам застрахователа и да се с4упят ще ти ги платят
Това за застраховането е много добра идея - имам каско , но не знам как точно става това застраховане и на джантите - отива се на допълнителен оглед или фирмата която ми ги е продала , прави един вид "джанта каско " .
Благодаря на колегие за разбирането - знам , че не е нормално да питам за комплект джанти+гуми , на изплащане или разсрочено плащане , но все пак е различно от теглене на кредит - голям процент от хората които правят каско , също го плащат разсрочено - това не ги прави селски газари , нали . . . Както казах , много неща ми се струпаха и сега за това нещо бащата предложи да ми помогне с половината кинти , а той вярва на гумаджии и за това рекох да пусна темата - вярвам , на хората от форума и приемам мненията ви на сериозно .
Обещавам , че като взема джанти , първата работа ще ми е да се похваля и да споделя , моето мнение за промяната в поведението на колата![]()
ПС:преди време пусках тема - 525тдс или 520и - нещата които ми казаха колегите , ми подсказаха , че за моя случай по-добре е бензин и макар и да не си купих БМВ ( това е временно явление) , си взех бензин и за сега съм много доволен
не отиваш с фактурата и ти се дозастраховат кам колата никви проблеми нема ства аз така направих

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Мисля да не пускам нова тема:
Попаднах на един сайт където джантите са от 17ки до 24ки. На мен ми изпаднаха очите има много и различни модлели.
http://www.wheelwarehouse.com/default.aspx
Попаднах на един сайт където джантите са от 17ки до 24ки. На мен ми изпаднаха очите има много и различни модлели.
http://www.wheelwarehouse.com/default.aspx
- GorillaZoe
- Потребител
-
Re: Големи ЖАНТИ
acho.rs написа:Въпроса ми е - имате ли проблеми с 17" + , в дупките . Аз съм със мънички 15ки на голяма кола и мисля да ги сменям , но доста гумаджи ме разубеждават - ооо , първата дупка си ги пукнал , ще ти върви по-мало колата , ще друса повече ... Естествено аз не им вярвам особено , щот ако беше така , никой нямаше да кара със такива джанти.
Та ако може да формулирам въпросите си по-добре :
1 - и най-важен - как е през дупките , защото ми се налага доста да въртя през провинцията (ако този термин съществува в БГ)
2 - въврежа - малко ме съмнява 2"-3"да спънат 170 коня , но ...
3 - комфорта - абе ясно е че като се увеличи джантата и от 65 мина 45 гума , ще подрусва , ма пак може да добавите нещо.
Всичко което са ти казали гумаджийте са били прави ...
-при наште пътища ще си на ролкиране доста често...
-качва се харча и се намалява тягата (в случей че качваш цолажа)
-комфорта драстично ще спадне
+колата ще изглежда по-добре..и кат минаваш през прованса дето много пътуваш местните девушки ще въздишат

CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
tsb_bg написа:Колега защо не се пробваш с 16" мисля, че е добър компромис цена/поведение/качество за BG условията
От 15" към 16" и въобще такива разлика с по 1" са излишни, нито има кой знае каква визуална разлика, нито смисъл...
Другото, което ще кажа е че цената на хубави гуменки 16-ки е малко по-висока от тази на 17-ките, да не говорим, че са дефицит...
Колега, слагай смело тия 17-ки, дерзания можеш да имаш от 19" нагоре...
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колега, аз временно карам като теб Олимпиада... продължавам да си кисна тук, но преглеждам вече и Ауди форума, що не се поразровиш и ти? Изкачат интересни неща за нормални пари (разбира се трябва да потърсиш).
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Големи ЖАНТИ
GorillaZoe написа:acho.rs написа:Въпроса ми е - имате ли проблеми с 17" + , в дупките . Аз съм със мънички 15ки на голяма кола и мисля да ги сменям , но доста гумаджи ме разубеждават - ооо , първата дупка си ги пукнал , ще ти върви по-мало колата , ще друса повече ... Естествено аз не им вярвам особено , щот ако беше така , никой нямаше да кара със такива джанти.
Та ако може да формулирам въпросите си по-добре :
1 - и най-важен - как е през дупките , защото ми се налага доста да въртя през провинцията (ако този термин съществува в БГ)
2 - въврежа - малко ме съмнява 2"-3"да спънат 170 коня , но ...
3 - комфорта - абе ясно е че като се увеличи джантата и от 65 мина 45 гума , ще подрусва , ма пак може да добавите нещо.
Всичко което са ти казали гумаджийте са били прави ...
-при наште пътища ще си на ролкиране доста често...
-качва се харча и се намалява тягата (в случей че качваш цолажа)
-комфорта драстично ще спадне
+колата ще изглежда по-добре..и кат минаваш през прованса дето много пътуваш местните девушки ще въздишат
Е каква е разликата ж размера на 15 на 205/65 и 17 на 225/45 - не са ли еднакво големи , диаметрите на джантите и от там - еднакъв вървеж

Не съм сугласен със това за дупките - със лети 15 ки съм и досега имах две много мощни нацелваня на дупки - може би дебелата гума (65ца) ги спаси , не знам ама тва - първата дупка и и си пръснал джантат е пълна глупост за мене .
А девушките - те и сега си въздишат , все пак те делят клоите на цветове , пък моита цървена

Както и да е - наложи ми се да давам много непредвидени пари и джантите ще останат за на есен , че и море се задава

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4