e30 М73б54

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 24 Фев 2009, 16:02

Проекта е готин, евала! Но има много резон в думите на PIONEER ;)

"БМВ форума ще я гледа само на клипчета тая кола" ...

Е клипчета на Е30ки с големи двигатели сме гледали преди 7-8 години в Youtube, що реши че ние видиш ли, ще седнем да се тръшкаме точно по тая... Честно казано дори не изгледах целите клипчета, защото какво ново ще видя? Какво дето не е правено до сега и не сме го гледали? Отношението е тъпо, особено като се има предвид, че във форума има хора, които карат коли за по 150-200 хил.лв , та за една 20 годишна Е30-ка ли ще завидят и ще ги е яд, че само във VBOX ще я видят :shock: :confused:

За мен е смешно да парадираш с такова нещо ;) С по-нормално отношение тая кола щеше да има доста повече фенове

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 24 Фев 2009, 16:06

Не се карайте като малки деца...Каквото и да си говорим, това си е доста труд и не е за всеки!

Евала, че е избрал точно този модел на марката!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 24 Фев 2009, 16:54

PIONEER написа:Даже сега погледнах че пишело "старши" :mhihi: Голямата работа...преобирил съм се бил :mhihi: :mhihi: :mhihi: Как да е ;)
Знам,че не е лесно и евтино ама не е такъв начина да покажат какво правят.Мини от другата страна да видиш колко тъпо изглежда да се пускат правокативни клипчета :idea: ;) Като не искат да се доказват да не пускат безсмислени клипове.Ако искаш да се похвалиш пускаш тема и описваш какво правиш като нормален човек :idea: За да не изпадаме в безсмислени нападки и кой колко ги разбира,ще те питам едно нещо и имаш ли логичен отговор ''Какъв беше смисълът на клипа?".Аз нищо градивно и полезно за другите не видях в него.Обори ме ако можеш и въпросът ще е приключен ;)

Ето и оборването, ще ти се наложи да си признаеш крушението:

http://e30.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=20
http://e30.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=19
http://e30.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=141

Темите не бяха публикувани в Павара поради, нарасналата шуробаджанащина в управлението на форума и дразгите от личен характер. А клипа беше пуснат в нета за да може да го видят наши познати които не са от Пловдив и да добият, някаква представа как изглежда М73 в коша на Е30 (мисля, че доста елегантно стои). А и да се покаже, че не винаги нещата стават от раз (ако забелязваш на празен ход се чуди дали да угасне).
Това е от мен мисля, че e достатъчно обяснение на въпросите ти.

Поздрави, Оператора или Ogres_Power !
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 24 Фев 2009, 16:56

Rebel написа:Проекта е готин, евала! Но има много резон в думите на PIONEER ;)

"БМВ форума ще я гледа само на клипчета тая кола" ...

Е клипчета на Е30ки с големи двигатели сме гледали преди 7-8 години в Youtube, що реши че ние видиш ли, ще седнем да се тръшкаме точно по тая... Честно казано дори не изгледах целите клипчета, защото какво ново ще видя? Какво дето не е правено до сега и не сме го гледали? Отношението е тъпо, особено като се има предвид, че във форума има хора, които карат коли за по 150-200 хил.лв , та за една 20 годишна Е30-ка ли ще завидят и ще ги е яд, че само във VBOX ще я видят :shock: :confused:

За мен е смешно да парадираш с такова нещо ;) С по-нормално отношение тая кола щеше да има доста повече фенове

Едно е да я гледаш на клипчета друго е да я видиш на живо :mhihi: Аз също карам кола над 100к лева, но ми правят кеф самоделките. Както казах: "Лесно е да си купиш нова бърза кола, истинския кеф е сам да я сътвориш". Ама явно ти не обичаш да четеш всичките коментари.

Айде поздрави от оператора !

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Фев 2009, 17:03

Prokudeniq написа:Най-лесно е да си купиш готова бърза кола, истинския кеф е сам да си я сътвориш и да и се радваш.

Изхвърли се. Истинския кеф си е до човека. Кефи ги да човъркат из колата хората - ок. Аз лично определено предпочитам да си купя готова бърза кола, понеже ме влече карането, не човъркането.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 24 Фев 2009, 17:10

К27 написа:Май месец най-късно, дзверо трябва да е на пътя. :D

Лудницаааа :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 24 Фев 2009, 17:12

Feanor написа:
Prokudeniq написа:Най-лесно е да си купиш готова бърза кола, истинския кеф е сам да си я сътвориш и да и се радваш.

Изхвърли се. Истинския кеф си е до човека. Кефи ги да човъркат из колата хората - ок. Аз лично определено предпочитам да си купя готова бърза кола, понеже ме влече карането, не човъркането.

Всеки с интересите си. Мен ме влекат и двете неща :D

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 24 Фев 2009, 17:18

Prokudeniq написа:

Аз не виждам някаква битка,че да има крушение.Тъпо се изцепи момчето зад кадър и това е.Аз този форум не го чета,тъй като нямам е30,но темите са интересни сега ще ги прочета от-до,защото проекта там е добре изнесен с неговите + и -.За това ставаше дума-така се правят нещата.Сега мога вече да кажа браво :yes:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 24 Фев 2009, 17:27

PIONEER написа:
Prokudeniq написа:

Аз не виждам някаква битка,че да има крушение.Тъпо се изцепи момчето зад кадър и това е.Аз този форум не го чета,тъй като нямам е30,но темите са интересни сега ще ги прочета от-до,защото проекта там е добре изнесен с неговите + и -.За това ставаше дума-така се правят нещата.Сега мога вече да кажа браво :yes:

:yes: Оня играч зад кадъра и той праи едни глупости :) не му обръщай внимание какво плямпа, много обича да дразни :) Но иначе е голям веселяк :)

Това е неговия проект:
http://e30.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=271

Ама още е в начален стадий на развитие :) на 4-та страница има един пост от ico-bmw - няма нищо общо с неговия проект.

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 24 Фев 2009, 18:51

Rebel написа:.... че във форума има хора, които карат коли за по 150-200 хил.лв , та за една 20 годишна Е30-ка ли ще завидят и ще ги е яд, че само във VBOX ще я видят :shock: :confused:

Малко оф-топик ще ми е мнението, ама ми е интересно как ли биха се чувствали хората с коли за по 150-200К лв. като във врата им диша една 18-годишна Е30-ка (не става въпрос точно за тая от клипа, а по принцип за тунингована Е30-ка)... и дали ще искат да я видят на живо или ще им се доще да не бяха я виждали изобщо...? :D Кофти чувство ще да е да си налял 150-200К лв. и да не можеш да избягаш на една 'дърта баба' (дето по-принцип 'хората ги изхвърлят' и си купуват яките фешън нови модели), а и я кара 'всеки втори циганин'. :D Отивам на солариум, после ще мина да си боядисам и косата в синеещо черен цвят, а накрая ще си туря едни лещи за цръни очи, та да съм в тон с Е30-ката. :D
Дори хора, които не бяха там, живо си спомняха точно какво се случи...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

...

Мнение от ruseva » 24 Фев 2009, 19:00

това е медец за ушичките .. как ръмжи голем звер :twisted: :yes:
Изображение

Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 24 Фев 2009, 19:05

Katia's написа:ама ми е интересно как ли биха се чувствали хората с коли за по 150-200К лв. като във врата им диша една 18-годишна Е30... (дКофти чувство ще да е да си налял 150-200К лв. и да не можеш да избягаш на една 'дърта баба'

Не всички са комплексари...предполагам :?: :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 24 Фев 2009, 19:15

Аз не бих понесъл болката от това както си карам BOXTER S-а и няк'во такова комби да ме натисне и да няма какво да направя, освен да му направя път :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 24 Фев 2009, 19:58

Katia's написа:ама ми е интересно как ли биха се чувствали хората с коли за по 150-200К лв. като във врата им диша една 18-годишна Е30-ка (не става въпрос точно за тая от клипа, а по принцип за тунингована Е30-ка)... и дали ще искат да я видят на живо или ще им се доще да не бяха я виждали изобщо...?

На 16г възраст и аз имах подобни подозрения.... :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 24 Фев 2009, 20:28

Хейтър нещо го раздаваш... :D
Сигурно караш бегачка за 150-200К лв. та вече нямаш подозрения... честито! :D
Дори хора, които не бяха там, живо си спомняха точно какво се случи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата