Само за жени !
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
няма ли кой да изчисти тая помия която залива форума от доста време насам
...такива теми трябва да се трият още в зародиш, а не да се гледа сейр до къде ще стигне и разни комплексарчета да си доказват колко честни били и колко хората не ги разбират!!!
...ТОВА ВСЕ ПАК Е ТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМ... има предостатъчно такива лигави форуми и начини да съберете мнение относно "ПРОБЛЕМА ВИ"!!!
...понякога наистина се питам защо продължавам да влизам тук!?!?

...ТОВА ВСЕ ПАК Е ТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМ... има предостатъчно такива лигави форуми и начини да съберете мнение относно "ПРОБЛЕМА ВИ"!!!

...понякога наистина се питам защо продължавам да влизам тук!?!?
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

SKISA написа:Evo 99 написа:SKISA написа:я!! те аресват лоши ,нахални ,мръсни момци,
да бе така е, всички харесваме клошари!
После само да не питате защо има скрити форуми и привилегировани, който ги четат! Този форум отдавна избяга далеееееееееееч от първоначалния си замисъл и се опитва да замести космо форума за някой! Хора това, че просто сте си купили BMW не ви прави фенове и маняци на марката, а форума е точно за такива, но като съдя по темите от много време насам.... Абе кво ли се пъна да пиша, като и без това малцина ще ме разберат!
начи,ти понеже като гледам отдавна си у форума и знаеш кво е било и кво е са .....!!! и понеже некои си говорят за друго ,освен за бмв са тъпаци. има един тънък момент ,който явно като фенка на бмв не си усетила ,четейки поста ми...!! а той е ,че съм се изразил ехидно към колегата с мойте напътствия....!!тва ,обаче не е лесно за усещане!!! треа да имаш усета...!! и понеже е станало космополитън -треа да туриме некой гавазин-може и неколко и да пазят форума от лошите !? и който каже нещо различно в изречение от бмв да го дамгосват и да си реже ноктите без упойка ,щото не влиза у специални форуми за богове!!! предполагам ,че са се родили с ауспуси в ръка -двойни бурии....!!! ние-простите ше си говорим и ше караме бмв-та и нищо нема да разбираме от фенство.....!!!
е ше те разбера ако не пишеш "някои "с "й" даже по-лесно...
извинявай Велики ми учителю, но ако си мислиш, че ще се засегна

те твойте постове освен за бисерите по принцип за друго не стават! Но нищо пиши се, те малките съм забелязала, че ти се радват!И ние неграмотните можем да сме духовити, но не точно тук е мястото!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Снощи съм забравил да я локна, да му се невиди...
След като сами не се досещате кои теми стават за тук и кои - не, явно ще трябва да се правим на пъдари.
Оттук насетне всички теми (по усмотрение на модераторите и администраторите), които не се сметнат за подходящи за този форум, директно ще ги хваща липсата.
След като сами не се досещате кои теми стават за тук и кои - не, явно ще трябва да се правим на пъдари.
Оттук насетне всички теми (по усмотрение на модераторите и администраторите), които не се сметнат за подходящи за този форум, директно ще ги хваща липсата.
MORE BEER!
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4