Любов или приятелство ?...
Модератор: Общи модератори
[/quote]Моето мнение по темата е че може да има приателство между мъж и жена, но само ако то е с бонуси
[/quote]
Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп без значение,че те са или семейни или пък имат сериозни отношения с някой господин,тамън ще им се докажа и колко струвам ,като техен приятел
Без бонус нестава нищо,ако не ми дадът ще се скарам с тях и никакво приятелство.Ще давам за бройката пък дали ще има смисъл е без значение,въпросът е да клатиш нещо 

Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп без значение,че те са или семейни или пък имат сериозни отношения с някой господин,тамън ще им се докажа и колко струвам ,като техен приятел

Последна промяна biberon4o на 20 Фев 2009, 2:29, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

Бахти яките теми..хехе
Иначе замолвам ви стига глупости всичките дружки на приятелката бих ги изпонатръшкал .....Требва да си яко спрел да не ти мине през акъла....
Имах приятелка която си я чувствах много близка споделях си всичко с нея смисъл такъв познавахме се от малки и тая стана след време бахти бичкията с извинение....вече абсолютно и не се поглеждаме само на здрасти след като преспахме с нея два пъти тя поиска нещо повече и аз се отказах....Смисъл не си формулирате въпросите,какво значи "нещо повече" връзка или просто интимни ласки ако е второто съм съгласен нямам нищо против да си легна с приятелка
Иначе замолвам ви стига глупости всичките дружки на приятелката бих ги изпонатръшкал .....Требва да си яко спрел да не ти мине през акъла....
Имах приятелка която си я чувствах много близка споделях си всичко с нея смисъл такъв познавахме се от малки и тая стана след време бахти бичкията с извинение....вече абсолютно и не се поглеждаме само на здрасти след като преспахме с нея два пъти тя поиска нещо повече и аз се отказах....Смисъл не си формулирате въпросите,какво значи "нещо повече" връзка или просто интимни ласки ако е второто съм съгласен нямам нищо против да си легна с приятелка

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Моето мнение по темата е че може да има приателство между мъж и жена, но само ако то е с бонусиbiberon4o написа:

и бонуса включва разно под точки

според мен зада има такова нещо момчето трябва да е мека китка или гей !!!
Последна промяна _BmW_™ на 20 Фев 2009, 2:31, променена общо 1 път
///M

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
biberon4o написа: Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп. Без бонус нестава нищо,ако не ми дадът ще се скарам с тях и никакво приятелство.Ще давам за бройката пък дали ще има смисъл е без значение,въпросът е да клатиш нещо
колега ти под приятелКА какво разбираш

Това че се виждаш с твоя приятел и с жена му заедно е 1. Ти виждаш ли се с нея без него

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Истинският приятел е този който можеш да събудиш в 4 сутринта с думите: КОПЕЛЕ УБИХ ЧОВЕК!!, а той да ти отвърне ОК, къде ще копаем ???
такива хора са много малко !!! (поне от моите няма такива)
///M

- asasin18
- ентусиаст
-
Spiro написа: .... нея два пъти тя поиска нещо повече и аз се отказах....
аз говора за това да преспите заедно когато ви е кеф 1 -2 3 пъти не да ставате гаджета
_BmW_™ написа:Истинският приятел е този който можеш да събудиш в 4 сутринта с думите: КОПЕЛЕ УБИХ ЧОВЕК!!, а той да ти отвърне ОК, къде ще копаем ???
Братле въпроса е Любов или приятелство ?..., а не Кой е приятел и кой познат

asasin18 написа:biberon4o написа: Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп. Без бонус нестава нищо,ако не ми дадът ще се скарам с тях и никакво приятелство.Ще давам за бройката пък дали ще има смисъл е без значение,въпросът е да клатиш нещо
колега ти под приятелКА какво разбираш![]()
Това че се виждаш с твоя приятел и с жена му заедно е 1. Ти виждаш ли се с нея без негоТи водиш ли я напред назад без него
ако отговора е НЕ значи тя не ти е приятелка а е на приятел ЖЕНА
Ако отговора е ДА значи тя иска нещо което ти НЕ искаш (виждаш)
Ами не е точно така от малки сме израснали и ,кво ше речеш,че дори и да се виждам с нея и във тях да ходя и да и помагам ,когато той е на път ,кво трябва да преспа със жената на моят приятел ли?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Чисто приятелски отношения,които и до ден днешен са се запазили.абе кво ше рече ,че Вие имате за приятели само мъже ли и ако няма бонуси,както един колега се изказа значи нетрябва да има нищо друго.
Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

- asasin18
- ентусиаст
-
Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм![]()
Гласувах за първия отговор, защото в мисля, че в повечето случаи мъжът е този, който при възможност няма да се замисли да съсипе "приятелството"
мацко обикновенно котката е тази която си върти опашката

biberon4o написа: ....да ходя и да и помагам ,когато той е на път ,кво трябва да преспа със жената на моят приятел ли?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
......
точно за това ти говоря, ТЯ НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛКА, А НА ПРИЯТЕЛ ЖЕНА, а това е друго
п.с. И за да приключа за днеска понеже ше си лягам - Няма жена която да не иска има мъж който не знае как да си поиска
АЙДЕ ЛЕКА, с пожелания за повече добри приятели

asasin18 написа:Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм![]()
Гласувах за първия отговор, защото в мисля, че в повечето случаи мъжът е този, който при възможност няма да се замисли да съсипе "приятелството"
мацко обикновенно котката е тази която си върти опашкатаbiberon4o написа: ....да ходя и да и помагам ,когато той е на път ,кво трябва да преспа със жената на моят приятел ли?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
......
точно за това ти говоря, ТЯ НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛКА, А НА ПРИЯТЕЛ ЖЕНА, а това е друго
О,не отказвам се да споря......на приятел жена била а аз със нея от лапета сме израснали заедно.Бе как смееш да ми казваш ,кой какъв ми бил на мене беееее ти познаваш ли ме

Последна промяна biberon4o на 20 Фев 2009, 2:56, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

- asasin18
- ентусиаст
-
biberon4o написа: ....
О,не отказвам се да споря......на приятел жена била а аз със нея от лапета сме израснали заедно.Бе как смееш да ми казваш ,кой какъв ми бил на мене беееее ти познаваш ли ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето от такива умни хора,като Вас във другите форуми и многобройните сайтове ,които посещавам имат едно определено мнение за повечето мъже .
![]()
![]()
![]()
щото повечето нямате правилната преценка
![]()
![]()

многобройните сайтове включват ли форума на космополитан

само не се ядосвай - тука сме да се забавляваме

п.с. само ми е интересно твойта жена как гледа на твойте приятелки и срещите ти с тях

asasin18 написа:biberon4o написа: ....
О,не отказвам се да споря......на приятел жена била а аз със нея от лапета сме израснали заедно.Бе как смееш да ми казваш ,кой какъв ми бил на мене беееее ти познаваш ли ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето от такива умни хора,като Вас във другите форуми и многобройните сайтове ,които посещавам имат едно определено мнение за повечето мъже .
![]()
![]()
![]()
щото повечето нямате правилната преценка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
многобройните сайтове включват ли форума на космополитан
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само не се ядосвай - тука сме да се забавляваме
п.с. само ми е интересно твойта жена как гледа на твойте приятелки и срещите ти с тях
ма говориш някакви неверни неща и в момента ми задаваш тъпи въпроси.Всеки има право дори семеен да използва личното си пространство и според това да не наруши семейните си задължения .А сега ако трябва да Ти обяснявам,какво значи и лично пространство значи си директно за първи клас,защото никой няма такова законно право да отнема личното такова било то на приятелката си ,жена си и тнт
Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

- asasin18
- ентусиаст
-
biberon4o написа: ........А сега ако трябва да Ти обяснявам,какво значи и лично пространство значи си директно за първи клас,защото никой няма такова законно право да отнема личното такова било то на приятелката си ,жена си и тнт
айдеееее щом и конституцията ше си цитираме - да си жив и здрав особено в ДЕСНАТА РЪКА
krystal написа:...Лека вечер и повече усмивки![]()
![]()
с тия усмивки вече те чувствам приятелка

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
.......а бе тука нещо мноо приятели сме станали!!! аз ше зема да си легна с железните гащи!! че то приятелство ,приятелство,ма....презервативите са с пари!!!
и сериозно! начи ако приятелството е да звъннеш посред нощ да копаш труп-аз жени приятелки неам!!! мъже имам и мислим да не си разваляме приятелството с некви мъжки ласки...!!
та в тая връзка винаги,ама винаги има нещо зад кадър от едната или от другата страна!!
таньо,ти не си ми вече приятел!

и сериозно! начи ако приятелството е да звъннеш посред нощ да копаш труп-аз жени приятелки неам!!! мъже имам и мислим да не си разваляме приятелството с некви мъжки ласки...!!

та в тая връзка винаги,ама винаги има нещо зад кадър от едната или от другата страна!!

таньо,ти не си ми вече приятел!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
asasin18 написа:Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм![]()
мацко обикновенно котката е тази която си върти опашката
Това много ми хареса...

Аз гласувах за може...