Любов или приятелство ?...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществува ли истинско приятелство между момче и момиче без един от двамата след време да си помисли за нещо повече ?

Анкетата свършва на 11 Мар 2009, 20:16

Не ,защото момчето си мисли ,че може да се получи и нещо повече след време
74
49%
Не, защото момичето си мисли,че може да се получи и нещо повече след време
10
7%
Не мога да преценя
9
6%
Да, може да има приятелство между тях стига да са си изяснили още от самото начало отношенията
58
38%

Общо гласове : 151
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 20 Фев 2009, 2:27

[/quote]Моето мнение по темата е че може да има приателство между мъж и жена, но само ако то е с бонуси :mhihi:[/quote]

Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп без значение,че те са или семейни или пък имат сериозни отношения с някой господин,тамън ще им се докажа и колко струвам ,като техен приятел :evil: Без бонус нестава нищо,ако не ми дадът ще се скарам с тях и никакво приятелство.Ще давам за бройката пък дали ще има смисъл е без значение,въпросът е да клатиш нещо :evil:
Последна промяна biberon4o на 20 Фев 2009, 2:29, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 20 Фев 2009, 2:28

Бахти яките теми..хехе

Иначе замолвам ви стига глупости всичките дружки на приятелката бих ги изпонатръшкал .....Требва да си яко спрел да не ти мине през акъла....

Имах приятелка която си я чувствах много близка споделях си всичко с нея смисъл такъв познавахме се от малки и тая стана след време бахти бичкията с извинение....вече абсолютно и не се поглеждаме само на здрасти след като преспахме с нея два пъти тя поиска нещо повече и аз се отказах....Смисъл не си формулирате въпросите,какво значи "нещо повече" връзка или просто интимни ласки ако е второто съм съгласен нямам нищо против да си легна с приятелка ;)
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 20 Фев 2009, 2:31

biberon4o написа:
Моето мнение по темата е че може да има приателство между мъж и жена, но само ако то е с бонуси :mhihi:[/quote]
и бонуса включва разно под точки :lol: :lol: :lol: :lol: :weed:

според мен зада има такова нещо момчето трябва да е мека китка или гей !!!
Последна промяна _BmW_™ на 20 Фев 2009, 2:31, променена общо 1 път
///M
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 20 Фев 2009, 2:31

biberon4o написа: Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп. Без бонус нестава нищо,ако не ми дадът ще се скарам с тях и никакво приятелство.Ще давам за бройката пък дали ще има смисъл е без значение,въпросът е да клатиш нещо :evil:

колега ти под приятелКА какво разбираш :?:
Това че се виждаш с твоя приятел и с жена му заедно е 1. Ти виждаш ли се с нея без него :?: Ти водиш ли я напред назад без него :?: ако отговора е НЕ значи тя не ти е приятелка а е на приятел ЖЕНА :winky: Ако отговора е ДА значи тя иска нещо което ти НЕ искаш (виждаш)

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 20 Фев 2009, 2:33

Истинският приятел е този който можеш да събудиш в 4 сутринта с думите: КОПЕЛЕ УБИХ ЧОВЕК!!, а той да ти отвърне ОК, къде ще копаем ???

такива хора са много малко !!! (поне от моите няма такива)
///M
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от asasin18 » 20 Фев 2009, 2:35

Spiro написа: .... нея два пъти тя поиска нещо повече и аз се отказах....

аз говора за това да преспите заедно когато ви е кеф 1 -2 3 пъти не да ставате гаджета

_BmW_™ написа:Истинският приятел е този който можеш да събудиш в 4 сутринта с думите: КОПЕЛЕ УБИХ ЧОВЕК!!, а той да ти отвърне ОК, къде ще копаем ???

такива хора са много малко !!! (поне от моите няма такива)

Братле въпроса е Любов или приятелство ?..., а не Кой е приятел и кой познат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 20 Фев 2009, 2:41

asasin18 написа:
biberon4o написа: Ами,да прав си ще опитам да изчу*ам на един мои приятел жена му с,която сме доста добри приятели още от малки щото иначе нема да и пиша във скайпа и никакво приятелсво,пък да взема да подкарам и мойте приятелки всичките и понеже са доста да взема на куп. Без бонус нестава нищо,ако не ми дадът ще се скарам с тях и никакво приятелство.Ще давам за бройката пък дали ще има смисъл е без значение,въпросът е да клатиш нещо :evil:

колега ти под приятелКА какво разбираш :?:
Това че се виждаш с твоя приятел и с жена му заедно е 1. Ти виждаш ли се с нея без него :?: Ти водиш ли я напред назад без него :?: ако отговора е НЕ значи тя не ти е приятелка а е на приятел ЖЕНА :winky: Ако отговора е ДА значи тя иска нещо което ти НЕ искаш (виждаш)

Ами не е точно така от малки сме израснали и ,кво ше речеш,че дори и да се виждам с нея и във тях да ходя и да и помагам ,когато той е на път ,кво трябва да преспа със жената на моят приятел ли?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Чисто приятелски отношения,които и до ден днешен са се запазили.абе кво ше рече ,че Вие имате за приятели само мъже ли и ако няма бонуси,както един колега се изказа значи нетрябва да има нищо друго.
Има истина една,
BMW се казва тя,

ентусиаст
Аватар

Мнение от asasin18 » 20 Фев 2009, 2:41

Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм :roll:
Гласувах за първия отговор, защото в мисля, че в повечето случаи мъжът е този, който при възможност няма да се замисли да съсипе "приятелството" ;)

мацко обикновенно котката е тази която си върти опашката :winky:

biberon4o написа: ....да ходя и да и помагам ,когато той е на път ,кво трябва да преспа със жената на моят приятел ли?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
......

точно за това ти говоря, ТЯ НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛКА, А НА ПРИЯТЕЛ ЖЕНА, а това е друго

п.с. И за да приключа за днеска понеже ше си лягам - Няма жена която да не иска има мъж който не знае как да си поиска

АЙДЕ ЛЕКА, с пожелания за повече добри приятели :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 20 Фев 2009, 2:48

asasin18 написа:
Гласувах за първия отговор, защото в мисля, че в повечето случаи мъжът е този, който при възможност няма да се замисли да съсипе "приятелството" ;)

biberon4o написа: ....да ходя и да и помагам ,когато той е на път ,кво трябва да преспа със жената на моят приятел ли?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
......

точно за това ти говоря, ТЯ НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛКА, А НА ПРИЯТЕЛ ЖЕНА, а това е друго

О,не отказвам се да споря......на приятел жена била а аз със нея от лапета сме израснали заедно.Бе как смееш да ми казваш ,кой какъв ми бил на мене беееее ти познаваш ли ме :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ето от такива умни хора,като Вас във другите форуми и многобройните сайтове ,които посещавам имат едно определено мнение за повечето мъже . :evil: :evil: :evil: :evil:щото повечето нямате правилната преценка ,а пък за действия да не говорим,тя му се усмихнала и той си направил дори и бъдещите планове със нея... е на тоя принцип май действат повече :!: :!: :!:
Последна промяна biberon4o на 20 Фев 2009, 2:56, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,

ентусиаст
Аватар

Мнение от asasin18 » 20 Фев 2009, 2:55

biberon4o написа: ....
О,не отказвам се да споря......на приятел жена била а аз със нея от лапета сме израснали заедно.Бе как смееш да ми казваш ,кой какъв ми бил на мене беееее ти познаваш ли ме :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ето от такива умни хора,като Вас във другите форуми и многобройните сайтове ,които посещавам имат едно определено мнение за повечето мъже . :evil: :evil: :evil: :evil:щото повечето нямате правилната преценка :!: :!: :!:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

многобройните сайтове включват ли форума на космополитан

само не се ядосвай - тука сме да се забавляваме :winky:

п.с. само ми е интересно твойта жена как гледа на твойте приятелки и срещите ти с тях :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Фев 2009, 3:05

Ихуу ... :paranoid:
За кво спорите изобщо...нека всеки говори за себе си.
Много зависи кви са му приоритетите на човек и от там се разминават или не разбиранията в отношенията.
Лека вечер и повече усмивки :winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 20 Фев 2009, 3:15

asasin18 написа:
biberon4o написа: ....
О,не отказвам се да споря......на приятел жена била а аз със нея от лапета сме израснали заедно.Бе как смееш да ми казваш ,кой какъв ми бил на мене беееее ти познаваш ли ме :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ето от такива умни хора,като Вас във другите форуми и многобройните сайтове ,които посещавам имат едно определено мнение за повечето мъже . :evil: :evil: :evil: :evil:щото повечето нямате правилната преценка :!: :!: :!:

многобройните сайтове включват ли форума на космополитан

само не се ядосвай - тука сме да се забавляваме :winky:

п.с. само ми е интересно твойта жена как гледа на твойте приятелки и срещите ти с тях :winky:

ма говориш някакви неверни неща и в момента ми задаваш тъпи въпроси.Всеки има право дори семеен да използва личното си пространство и според това да не наруши семейните си задължения .А сега ако трябва да Ти обяснявам,какво значи и лично пространство значи си директно за първи клас,защото никой няма такова законно право да отнема личното такова било то на приятелката си ,жена си и тнт
Има истина една,
BMW се казва тя,

ентусиаст
Аватар

Мнение от asasin18 » 20 Фев 2009, 4:40

biberon4o написа: ........А сега ако трябва да Ти обяснявам,какво значи и лично пространство значи си директно за първи клас,защото никой няма такова законно право да отнема личното такова било то на приятелката си ,жена си и тнт

айдеееее щом и конституцията ше си цитираме - да си жив и здрав особено в ДЕСНАТА РЪКА

krystal написа:...Лека вечер и повече усмивки :winky: :winky: :winky:

с тия усмивки вече те чувствам приятелка :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 7:12

.......а бе тука нещо мноо приятели сме станали!!! аз ше зема да си легна с железните гащи!! че то приятелство ,приятелство,ма....презервативите са с пари!!! :mhihi:

и сериозно! начи ако приятелството е да звъннеш посред нощ да копаш труп-аз жени приятелки неам!!! мъже имам и мислим да не си разваляме приятелството с некви мъжки ласки...!! ;)
та в тая връзка винаги,ама винаги има нещо зад кадър от едната или от другата страна!! :!:
таньо,ти не си ми вече приятел! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Фев 2009, 7:40

asasin18 написа:

Това много ми хареса... :yes:
Аз гласувах за може... :)Е много зависи от хората до теб, ако жената е "иска ми се, ма не ми стиска" определено след време мъжа усеща, че има нещо и обикновено жената е тази която прави грешката, а след време "ривие" - всички били еднакви, ма това за кусур, ма онова за кусур... :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата