Слънчеви очила
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Слънчеви очила
Bobbybd написа:Колеги карате ли със слънчеви очила и какви, и имате ли такива които стотят само в колата и са само за тази цел или карате с тия с които си и ходите?
взех си специални на дънлоп не им помня модела около 250лв бяха имам и поръчкови за мъгла те бяха около 150лв ... тия за мъглата са АДСКИ полезни !
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Наш'та фамилия сме редовни клиенти на ICE на оптиката , аз лично съм фен на Persol ,очилата са ми винаги в колата.Взех ги точно като предишните с поляризация и всички възможни филтри и съм предоволен
Толкова е приятно да се гледа през тях ,че имам чувството ,че дори като си затворя очите и пак ми е по-добре
Много е вредна отразената светлина от пътното платно,снега и т.н.
Точно за това гледайте да купувате очила с всичко възможно в тях
Георги Пенчев

Много е вредна отразената светлина от пътното платно,снега и т.н.
Точно за това гледайте да купувате очила с всичко възможно в тях
Георги Пенчев
overclock написа:alx написа:аз веднъж във годината си сядам на очилата. закон е.
затова доста отдавна отбягвам скъпите очила.. 20 лева е най-многото дето бих дал защото знам че... ще седна на тях във един момент
...
Ето го решението на твоя проблем с чупенето на очилата:
http://www.youtube.com/watch?v=c_GL9XNjcBI
Теста е правен с въздушна пушка
аз не стрелям по тях със въздушна пушка. аз сядам на тях... 80 кила съм...

както казах- очилата при мене са консуматив.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Карам си и колелото и колата с CÉBÉ Sting, тъмно сини 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Карам със слънчеви очила винаги когато има слънце. И моите са Глобулски Polaroid-ки, даже и старите ми бяха такива.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И при мен са консуматив очила и запалки, колко съм строшил и изгубил...
Имам някакви полароид в жабката и от време на време ги ползвам..Други нямам тъй като и рядко излизам без колата....
Имам някакви полароид в жабката и от време на време ги ползвам..Други нямам тъй като и рядко излизам без колата....
F**k them all!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Незнам не слагам често очила , но лятото като си тръгнеш на път като се качиш на магастралката си е яко да сложеж очилата 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Полароида незнам какво толкова го хвалите. Защитата (визирам поляризация) изобщо не е предназначена за каране - и въобще не е проложна за това. Едно примерче - пробвайте да пипате радиото шофирайки и докато носите цайси с поляризация да видите каква е тръпка
Поляризацията е предназначена за най-силни слънчеви лъчи - обикновено през лятото, местата по-близки до слънцето и на открито когато окото ползва и периферията най-интензивно
Полароид, докато шофирате и през второто стъкло на автомобила - не е добра идея. Очите се напрягат отколкото да се успокояват, но ние не усещаме това.
За каране имам BRI*O - 259 лева ги платих преди година и половина. Рамките са по-спортни и вървяха с два вида цели стъкла (лещи). Оранжеви за открити места - сноубординг, байкинг и т.н и защитата за шофиране против отблясъци. прозрачни стъкла - със защита за нощно шофиране. До момента съм дал над 2к лева за очила, и имам всички възможни защити и освен бри*ото с оранжевите стъкла другото не струва в сравнение с тях
Защитата си е тяхна разработка Thrama. Като оставиш отпечатък от пръст върху лещата - виждаш леке, все едно гледаш локва с омешан бензин в нея 

За каране имам BRI*O - 259 лева ги платих преди година и половина. Рамките са по-спортни и вървяха с два вида цели стъкла (лещи). Оранжеви за открити места - сноубординг, байкинг и т.н и защитата за шофиране против отблясъци. прозрачни стъкла - със защита за нощно шофиране. До момента съм дал над 2к лева за очила, и имам всички възможни защити и освен бри*ото с оранжевите стъкла другото не струва в сравнение с тях

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4