Слънчеви очила

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: Слънчеви очила

Мнение от P1tbuL » 22 Яну 2009, 11:13

Bobbybd написа:Колеги карате ли със слънчеви очила и какви, и имате ли такива които стотят само в колата и са само за тази цел или карате с тия с които си и ходите?

взех си специални на дънлоп не им помня модела около 250лв бяха имам и поръчкови за мъгла те бяха около 150лв ... тия за мъглата са АДСКИ полезни !

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Яну 2009, 14:57

Наш'та фамилия сме редовни клиенти на ICE на оптиката , аз лично съм фен на Persol ,очилата са ми винаги в колата.Взех ги точно като предишните с поляризация и всички възможни филтри и съм предоволен :!: Толкова е приятно да се гледа през тях ,че имам чувството ,че дори като си затворя очите и пак ми е по-добре :lol:

Много е вредна отразената светлина от пътното платно,снега и т.н.
Точно за това гледайте да купувате очила с всичко възможно в тях

Георги Пенчев
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Яну 2009, 18:07

overclock написа:
alx написа:аз веднъж във годината си сядам на очилата. закон е.

затова доста отдавна отбягвам скъпите очила.. 20 лева е най-многото дето бих дал защото знам че... ще седна на тях във един момент :)

...

Ето го решението на твоя проблем с чупенето на очилата:

http://www.youtube.com/watch?v=c_GL9XNjcBI

Теста е правен с въздушна пушка :bang:

аз не стрелям по тях със въздушна пушка. аз сядам на тях... 80 кила съм... :) сигурно съм строшил поне 4-5 чифта окли докато ми дойде музата... то не бяха титанови, хеви дюти очила, то не беше чудо- всичко троша :uups:

както казах- очилата при мене са консуматив.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

:)

Мнение от Vaio E30 » 22 Яну 2009, 23:00

liloff написа:Имам един глобулски полароид за 20лв. в жабката, перфектни са за каране. Скъпите си ги държа вкъщи.
:yes: ;)
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Яну 2009, 23:09

Карам си и колелото и колата с CÉBÉ Sting, тъмно сини 8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 23 Яну 2009, 7:38

Карам със слънчеви очила винаги когато има слънце. И моите са Глобулски Polaroid-ки, даже и старите ми бяха такива.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 23 Яну 2009, 9:08

И при мен са консуматив очила и запалки, колко съм строшил и изгубил...
Имам някакви полароид в жабката и от време на време ги ползвам..Други нямам тъй като и рядко излизам без колата....
F**k them all!

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 23 Яну 2009, 9:32

Незнам не слагам често очила , но лятото като си тръгнеш на път като се качиш на магастралката си е яко да сложеж очилата 8)
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 23 Яну 2009, 17:29

Полароида незнам какво толкова го хвалите. Защитата (визирам поляризация) изобщо не е предназначена за каране - и въобще не е проложна за това. Едно примерче - пробвайте да пипате радиото шофирайки и докато носите цайси с поляризация да видите каква е тръпка :lol: Поляризацията е предназначена за най-силни слънчеви лъчи - обикновено през лятото, местата по-близки до слънцето и на открито когато окото ползва и периферията най-интензивно ;) Полароид, докато шофирате и през второто стъкло на автомобила - не е добра идея. Очите се напрягат отколкото да се успокояват, но ние не усещаме това.
За каране имам BRI*O - 259 лева ги платих преди година и половина. Рамките са по-спортни и вървяха с два вида цели стъкла (лещи). Оранжеви за открити места - сноубординг, байкинг и т.н и защитата за шофиране против отблясъци. прозрачни стъкла - със защита за нощно шофиране. До момента съм дал над 2к лева за очила, и имам всички възможни защити и освен бри*ото с оранжевите стъкла другото не струва в сравнение с тях ;) Защитата си е тяхна разработка Thrama. Като оставиш отпечатък от пръст върху лещата - виждаш леке, все едно гледаш локва с омешан бензин в нея ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Предишна

Назад към Извън Темата