За любовта и ако тя си отиде дали е била истинска ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 16 Яну 2009, 15:53

Мишел написа:
krystal написа:..

По темата отговорих преди 2 страници ;)
Ти нещо лично ли си ме попитала, което не съм забелязала? :roll:

Извинявай...не бях забелязала отговора ти по темата :D
Лично бих те попитала като ми слезнеш на нивото.. :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Яну 2009, 15:55

krystal написа:
Мишел написа:
krystal написа:..

По темата отговорих преди 2 страници ;)
Ти нещо лично ли си ме попитала, което не съм забелязала? :roll:

Извинявай...не бях забелязала отговора ти по темата :D
Лично бих те попитала като ми слезнеш на нивото.. :winky:

Това е погрешен подход от твоя страна....хубаво е да се стремиш ти да се качваш нива нагоре, а не да чакаш хората да слизат до твоето :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 16 Яну 2009, 15:55

Колеги и колежки я да ви питам като сте толко големи разбирачи :) 3 години разлика в годините много ли е при положение че момичето е по голямо от момчето :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Яну 2009, 15:56

SvetlyoSvetlyo написа:Колеги и колежки я да ви питам като сте толко големи разбирачи :) 3 години разлика в годините много ли е при положение че момичето е по голямо от момчето :mhihi:

Аз мога да кажа само - Не! :mhihi:
Това е въпрос на усещане между двамата... :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Яну 2009, 16:01

Кристи, според мен Мишел искаше да каже, ча много голяма част от Юзърите в Този Форум са доста млади... и нормално е до възраст 21-2 години да нямаш кой знае какъв опит във Любовните дела. Това принципно е така, хахо, хихи, една, втора, трета, не се задълбава много...
Лелеее, сега пък двете блондинки се сдърпаха, аз тъкмо някъв Мир установих с Мишел... Не така, момичета :nono:
А към SvetlyoSvetlyo, лелее, това е безумна разлика, как може така, Цееееели три години, хахахха... Според мен разликата в годините няма никакво значение, стига да не е повече от ... 12-13 да речем, и в двете посоки. Ако хората се чувстват добре заедно тва не би трябвало да има значение ;)
Последна промяна Apassionata на 16 Яну 2009, 16:02, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 16 Яну 2009, 16:01

SvetlyoSvetlyo написа:Колеги и колежки я да ви питам като сте толко големи разбирачи :) 3 години разлика в годините много ли е при положение че момичето е по голямо от момчето :mhihi:

Не не са много..ако говорим в цифри не само тези цифри са съществените.. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Яну 2009, 16:04

Аз си мислех, че две жени в една къща невърви ма май и в енда тема също :mhihi: :mhihi: !!

А по темата мисля, че в БГ е преминало първо към материално привличане т.е финансово симпатичните, отколкото да се говори за влюбване, любов и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Яну 2009, 16:08

Сондьора написа:А по темата мисля, че в БГ е преминало първо към материално привличане т.е финансово симпатичните, отколкото да се говори за влюбване, любов и т.н.

Тук сега трябва да се върнем към една от старите теми, разискващи многократно този въпрос и да попитаме "А защо е така?" :roll:

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 16 Яну 2009, 16:10

Сондьора написа:Аз си мислех, че две жени в една къща невърви ма май и в енда тема също :mhihi: :mhihi: !!
.

Високия син пич с русите очи е виновен... :mhihi: Той ни моли да пишем Тук, поне мен и Мишел де, предполагам е пратил ЛС на още някои момичета, които пишат по-активно ;) Чакаме ги всички :ok: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 16 Яну 2009, 16:17

Сондьора написа:Аз си мислех, че две жени в една къща невърви ма май и в енда тема също :mhihi: :mhihi: !!
А по темата мисля, че в БГ е преминало първо към материално привличане т.е финансово симпатичните, отколкото да се говори за влюбване, любов и т.н.

Всеки си има различни приоритети и различна ценностна система.
Не съм много сигурна,че тез които биват привлечени от материалното са по щастливи...
Пък и всичко се връща един ден...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Яну 2009, 16:20

Мишел написа:
Сондьора написа:А по темата мисля, че в БГ е преминало първо към материално привличане т.е финансово симпатичните, отколкото да се говори за влюбване, любов и т.н.

Тук сега трябва да се върнем към една от старите теми, разискващи многократно този въпрос и да попитаме "А защо е така?" :roll:

Защото е въпрос на ценности, а ценностната система се формира от идеите, с които се сблъскваш. Което включва средата, родителите, училището, изкуството... Разбира се, някои хора порастват... израстват над средата си. Но не всички.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 16 Яну 2009, 16:22

krystal написа:

Не не са много..ако говорим в цифри не само тези цифри са съществените.. :mhihi:

krystal, за кои цифри говориш, ще споделиш ли? Размера има значение? ;) Сещате се кой... или разликата във височината? А може би цифрите в банковата сметка... а, неее, на километража, беее... Гръдна обиколка, бицепс, бедроооо
Бахти, не се сещам за други цифри :roll: Колко пъти ти е казал, че те обича?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Яну 2009, 16:23

Мишел написа:

Просто света е такъв в момента, например в южна африка, често се среща бял мъж с черна жена по простата причина /споделено от бели южноафриканци/, че белите жени ако фалираш или те изгонят от работа директно си събират багажа и чао, деца и т.н. ти се оправяш....Във франция пак е така, повечето са с негърки, мулатки или жени от източна европа русия и т.н., понеже французойката гледала да е романтика /ама романтиката им излизала 300 - 400 еур на вечер.
Но това можеби пак идва от инстинкта на жените, още от праисторията са търсели по силните и т.н., ся по силните или по лесно оцеляващи са финансово независимите и така.

И да така моралните ценности са на заден план или почти ги няма, бе тоя свят отива по дяволите!
Последна промяна Сондьора на 16 Яну 2009, 16:26, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Яну 2009, 16:26

аз въобще не разбирам как може да се съотнесат(т.е. да са в корелация :mhihi: ) в едно и също изречение думи като либоф и пари? :roll: Сигурно съм некъф наивен балък :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 16 Яну 2009, 16:33

Сондьора..в развитите държави не е точно така.В днешно време жената е доста по самостоятелна и не са малко случаите в които тя изхранва семейството.Ако едно време мъжа е носил парите в къщи ,а жената се е грижила за домакинството,то в днешно време нещата съвсем не стоят така..
Apassionata ...размера има значение да ;) ..говоря за всички цифри,които си изброила...Пак казвам...зависи от приоритетите ти.. :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата