Езикът във форума - пази боже ...
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
SKISA написа:ако ми остане време ще ви скенирам молби за постъпване на работа !! няма такъв смях!
пиша бързо и понякога греша,но гледам да е само клавишно! слагам запетаите ,където трябва и единственото ,което пропускам умишлено са големите букви.
опитвам се да спазвам правилния български език ,но на някои им е доста трудно явно....
Ти не си ли търсеше скоро прадавачка, дай да се цаня, че глад настава по нашия фронт. И да не вземеш комп да ми сложиш на гишето

Абе отдвна си мисля да ти кажа, хич не са ти където тряя запетайките. В смисъл, запетаята се слага веднага след димичката и след нея е интервала. А ти правиш точно обратното

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Apassionata написа:Feanor написа:Ще ти кажа, ама какво черпиш после?![]()
Е, защо аз, други ще те черпят! Едноседмичен БАН
Кулешке! Да не ва изпльоштят вас!
Форума.... Не ме дразни някой като няма правопис, а като го няма и има претенция за интелект.... А такива бол.
Нема да забравим ,на една от предните работи имахме една девойка... Нещо като секретар. Вишистка...
Уреждаше ни срещи с потенциални клиенти и ни ги пишеше на бележки.
Цитирам дословно, като уголемявам:
Срешта
4 чИса
у. рИпОбликанска
до жИлИзарията
Даже си събирах бележките й, ама по едно време се отказах....
Та... то е пълно с такива, че и с претенции. Че и успяват, по един или друг начин.
Аз ще им се дразня във форума...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Apassionata написа:Feanor написа:Ще ти кажа, ама какво черпиш после?![]()
Е, защо аз, други ще те черпят! Едноседмичен БАН
Що така с лошо сега?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Apassionata написа:SKISA написа:ако ми остане време ще ви скенирам молби за постъпване на работа !! няма такъв смях!
пиша бързо и понякога греша,но гледам да е само клавишно! слагам запетаите ,където трябва и единственото ,което пропускам умишлено са големите букви.
опитвам се да спазвам правилния български език ,но на някои им е доста трудно явно....
Ти не си ли търсеше скоро прадавачка, дай да се цаня, че глад настава по нашия фронт. И да не вземеш комп да ми сложиш на гишето![]()
Абе отдвна си мисля да ти кажа, хич не са ти където тряя запетайките. В смисъл, запетаята се слага веднага след димичката и след нея е интервала. А ти правиш точно обратното![]()
нарочно беше -даже си го поправих да излезе.... ! а тва с мястото и после с разстоянието е измишльотина на виндоус - в реалният живот нема такова правило.
п.с. не търся вече-световната криза ме обхвана и мене и затварям. и понеже жена ми работеше там ,а са си я искам в къщи -клозед става раотата! така че сори-некъде другаде почукайте....
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
SKISA написа:Apassionata написа:Абе отдвна си мисля да ти кажа, хич не са ти където тряя запетайките. В смисъл, запетаята се слага веднага след димичката и след нея е интервала. А ти правиш точно обратното![]()
нарочно беше -даже си го поправих да излезе.... ! а тва с мястото и после с разстоянието е измишльотина на виндоус - в реалният живот нема такова правило.
ааа, не така, не ме карай да си мисля ,че не си чел книжки преди 20-30 години! Така е със запетаите далеч преди да има изобщо компютри. Ако имаш библиотека може да отвориш някой... Ян Бибиян, Том Сойер или... Незнам си кой конгрес на БКП

- SKISA
-
-
важното е хората да разбират кво се пише и да се разбират. за съжаление някои колеги пишат и не се разбира кво пишат....
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Е какво сега, ще превърнем темата в чат ли ???
Истината е че в днешно време много малко хора знаят как се говори правилно, дума да не става за писане... Очевадни, дразнещи грешки се правят навсякъде... На документи дори- официални... Трагедията е голяма, защото на хората дори не им пука как аджеба се пише на родния им език. Не мислят, че е срамно да пишеш с грешки...Тея дето са в училище от тези компютри пишат с 4 и 6 и т.н. Драма!
Така че писането във форума ни си е напълно нормално с оглед на всеобщата неграмотност... Верно има спиращи дъха писания, но...
Истината е че в днешно време много малко хора знаят как се говори правилно, дума да не става за писане... Очевадни, дразнещи грешки се правят навсякъде... На документи дори- официални... Трагедията е голяма, защото на хората дори не им пука как аджеба се пише на родния им език. Не мислят, че е срамно да пишеш с грешки...Тея дето са в училище от тези компютри пишат с 4 и 6 и т.н. Драма!
Така че писането във форума ни си е напълно нормално с оглед на всеобщата неграмотност... Верно има спиращи дъха писания, но...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Apassionata написа:А кой ще каже как се пише правилно, хахахах АКОМОЛАТОР, АКУМУЛАТОР, АКОМУЛАТОР или АКУМОЛАТОР![]()
![]()
Гледам, че никой не смее да отговори и реших аз да се пробвам!

Надявам се да не влизам в БАН-листа!

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
kOnPuBkA написа:Така че писането във форума ни си е напълно нормално с оглед на всеобщата неграмотност... Верно има спиращи дъха писания, но...
Не си права, колежке. Пиша и в други форуми, тук нивото е чувствително по-ниско. Може би и средната възраст тук е по-ниска, но така или иначе - това е положението.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Feanor написа:kOnPuBkA написа:Така че писането във форума ни си е напълно нормално с оглед на всеобщата неграмотност... Верно има спиращи дъха писания, но...
Не си права, колежке. Пиша и в други форуми, тук нивото е чувствително по-ниско. Може би и средната възраст тук е по-ниска, но така или иначе - това е положението.
Колега съгласна съм... Не знам по какъв тип други форуми пишеш, но все пак е нормално в автомобилен форум, във форум за зидаро-мазачи и т.н. по да речем специфични насочености, имайки предвид групата хора, които ги ползват, нивото да е по-различно, отколкото да речем във философския форум (най-образно казано). И не искам да обидя никой от тези потребители на форуми. Просто да речем, човек, който заляга под колите, не му дреме как пише въпреки, че това е тъпо според мен... Също си прав и за възрастта на пишещите... Аз съм на 23 и знам и твърдя, че моето поколение е масово неграмотно. Била съм в 3 различни училища и навсякъде е било едно и също.. И то от така наречените елитни.. А пък за поколенията след мен не ми се мисли даже, камо ли да ми се коментира. Така, че има си форуми и форуми...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
SKISA написа:Apassionata написа:SKISA написа:ако ми остане време ще ви скенирам молби за постъпване на работа !! няма такъв смях!
Ти не си ли търсеше скоро прадавачка, дай да се цаня, че глад настава по нашия фронт. И да не вземеш комп да ми сложиш на гишето![]()
Абе отдвна си мисля да ти кажа, хич не са ти където тряя запетайките. В смисъл, запетаята се слага веднага след димичката и след нея е интервала. А ти правиш точно обратното![]()
а тва с мястото и после с разстоянието е измишльотина на виндоус - в реалният живот нема такова правило.
Скиса, не си прав. Не оставяш място пред запетайката, като пишеш ..
- SKISA
-
-
аз ...по някаква незнайна причин апиша така и после се връщам да си оправям ,когато се сетя. твърде много чукам със спацето! тва е некъв тик се едно иза тва така....! не че е правилно-просто така м ивърви ,ма се надявам да се разбира кво пиша...
сега си оставих написаното без ремонт -е тва е...
сега си оставих написаното без ремонт -е тва е...

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
А си мислех че само аз виждам грешките
Аз се научих първо да пиша ,но не се научих да чета.Затова ми е трудно да чета това което пиша 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Пиша си колкото мога и това е бате ! Аз ако разбирах от всичко щях да съм доцент нали така 

I'm slowly drifting