КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Ное 2008, 12:13

n3v3rsayn3v3r Сори за намесата... след толкова изписано за пренасочването...
Абе, приятел, това момиче не може ли само да се оправи с досадника? Или й е приятно да й звънят? Затваряш ЕН на брой пъти и като не разбират вдигаш и казваш две изречения... Примери да давам ли:
- Виж, всико свърши отдавна, няма смисъл да ми звъниш...
- Нямам чувства към теб, знаеш, че си имам приятел...Безмислено е.
- Престани да ме търсиш, това вече става проблем във връзката ми...
- Остави ме на МИРА!
- Абе ти от дума не разбираш ли? Или искаш приятеля ми да се разправя с теб?
Естествено може да бъде и по-груба...
Не знам, колега, но все ми се струва, че ВСЯКА жена може да се оправи с досаден ухажор... Още повече, че както си казал, те са имали връзка преди и се познават малко или много... и би трябвало да се разберат без твоя намеса. Нещо не ми се връзват нещата в случая
:) :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Тротинетка :(
Мечтае да кара: BMW

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 12:24

[quote="Apassionata"][/quote]
:) Напълно си права... Нея не я дразни факта, че той и звани да я разпитва как е и какво прави ... Мен ме дразни.. Аз съм говедото дето се нерви за всичко :confused: Така или иначе сме се разбрали да не вдига... на нея и е през онова дето го няма дали ще му дигне и ще си измисли нещо че неможе да говори или ще затвори :) Иначе да и това е решение стига да не е нахален че тогава ще се чупят вратове :)
Нещата на никой няма да му се навържат защо съм стигнал до това решение защото не ми се разказва целия филм до сега ... а и не мисля, че някой го интересува :)

Предишна

Назад към Извън Темата