КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
n3v3rsayn3v3r Сори за намесата... след толкова изписано за пренасочването...
Абе, приятел, това момиче не може ли само да се оправи с досадника? Или й е приятно да й звънят? Затваряш ЕН на брой пъти и като не разбират вдигаш и казваш две изречения... Примери да давам ли:
- Виж, всико свърши отдавна, няма смисъл да ми звъниш...
- Нямам чувства към теб, знаеш, че си имам приятел...Безмислено е.
- Престани да ме търсиш, това вече става проблем във връзката ми...
- Остави ме на МИРА!
- Абе ти от дума не разбираш ли? Или искаш приятеля ми да се разправя с теб?
Естествено може да бъде и по-груба...
Не знам, колега, но все ми се струва, че ВСЯКА жена може да се оправи с досаден ухажор... Още повече, че както си казал, те са имали връзка преди и се познават малко или много... и би трябвало да се разберат без твоя намеса. Нещо не ми се връзват нещата в случая

Абе, приятел, това момиче не може ли само да се оправи с досадника? Или й е приятно да й звънят? Затваряш ЕН на брой пъти и като не разбират вдигаш и казваш две изречения... Примери да давам ли:
- Виж, всико свърши отдавна, няма смисъл да ми звъниш...
- Нямам чувства към теб, знаеш, че си имам приятел...Безмислено е.
- Престани да ме търсиш, това вече става проблем във връзката ми...
- Остави ме на МИРА!
- Абе ти от дума не разбираш ли? Или искаш приятеля ми да се разправя с теб?
Естествено може да бъде и по-груба...
Не знам, колега, но все ми се струва, че ВСЯКА жена може да се оправи с досаден ухажор... Още повече, че както си казал, те са имали връзка преди и се познават малко или много... и би трябвало да се разберат без твоя намеса. Нещо не ми се връзват нещата в случая

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Тротинетка :(
- Мечтае да кара: BMW
[quote="Apassionata"][/quote]
Напълно си права... Нея не я дразни факта, че той и звани да я разпитва как е и какво прави ... Мен ме дразни.. Аз съм говедото дето се нерви за всичко
Така или иначе сме се разбрали да не вдига... на нея и е през онова дето го няма дали ще му дигне и ще си измисли нещо че неможе да говори или ще затвори
Иначе да и това е решение стига да не е нахален че тогава ще се чупят вратове
Нещата на никой няма да му се навържат защо съм стигнал до това решение защото не ми се разказва целия филм до сега ... а и не мисля, че някой го интересува

Нещата на никой няма да му се навържат защо съм стигнал до това решение защото не ми се разказва целия филм до сега ... а и не мисля, че някой го интересува

47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4