Любов и секс или "Вдигаме ли самолета"
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Аз с моят самолет проблеми нямам ..
Със стюардесите проблеми нямам, автопилота работи, машината е изправна
Със стюардесите проблеми нямам, автопилота работи, машината е изправна

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
На мен ми се е случвало след няколко курса или след един по-дълъг курс като свърши горивото да не мога да завъртя двата двигатела отдолу дето са и самолета не се вдига.. Просто ми се спи.. А отсреща от кулата ми показват червени флагове, демек недоволстват нещо.. баси неуморните.. Не стига, че я издигам в небесата на околосветско пътешествие, ами не иска да слезе да разгледа забележителностите 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
///M3-E36 написа:На мен ми се е случвало след няколко курса или след един по-дълъг курс като свърши горивото да не мога да завъртя двата двигатела отдолу дето са и самолета не се вдига.. Просто ми се спи.. А отсреща от кулата ми показват червени флагове, демек недоволстват нещо.. баси неуморните.. Не стига, че я издигам в небесата на околосветско пътешествие, ами не иска да слезе да разгледа забележителностите
Колега, трябва да инструктираш стюардесата, че след няколкото курса без смукач не пали..

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Runnaway написа:Колега, трябва да инструктираш стюардесата, че след няколкото курса без смукач не пали..
умрех тоя път!

когато коляновия вал стигне горна....мъртва.....хватка! главата на "купето-куклето" поема взривната вълна от ......буталото и се получава.....движение постъпателно!
не можах да се сдържа....

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
SKISA написа:Runnaway написа:Колега, трябва да инструктираш стюардесата, че след няколкото курса без смукач не пали..
умрех тоя път!![]()
![]()
![]()
когато коляновия вал стигне горна....мъртва.....хватка! главата на "купето-куклето" поема взривната вълна от ......буталото и се получава.....движение постъпателно!
не можах да се сдържа....
Може също така да се каже, че поради прекомерно натоварване на двигателите по време на предния полет, самолетът няма достатъчно тяга, за да излети и се налага отлагане на полета с няколко часа или вкарване на самолета в автомивката

- Azrail
- UFO Pilot
-
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Azrail
- UFO Pilot
-
И тая тема ще я хване липсата, май...
Стига простяли. В началото добре тръгна - забавно беше. Ама прекалявате вече.
Стига простяли. В началото добре тръгна - забавно беше. Ама прекалявате вече.
MORE BEER!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Runnaway написа:///M3-E36 написа:На мен ми се е случвало след няколко курса или след един по-дълъг курс като свърши горивото да не мога да завъртя двата двигатела отдолу дето са и самолета не се вдига.. Просто ми се спи.. А отсреща от кулата ми показват червени флагове, демек недоволстват нещо.. баси неуморните.. Не стига, че я издигам в небесата на околосветско пътешествие, ами не иска да слезе да разгледа забележителностите
Колега, трябва да инструктираш стюардесата, че след няколкото курса без смукач не пали..
Аз тая стюардеса я уволних, щото се опитваше да се прави на пилот.
Та така - търся си нова стюардеса

п.п. извинявам се за спама, просто не видях последното мнение на Azrail, тъй като не бях рефрешнал страницата..
Много лъжци много нещо тук. Аз отговорих, че се е случвало веднъж, но дефакто се случва да не мога да приземя... ми стар съм уморявам се преди това или пък трябва да летя по нормалните коридори докато не ми заякне колесника за кацания по крило и с главата надолу ...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"