Хамилтън новия световен шампион в Формула 1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 03 Ное 2008, 3:40

GaD написа:Аз пък бях за Хамилтън и адски много се кефя, че спечели!

Немога да разбера какво толкова го псувате? Човека си кара супер! Колкото по-добри пилоти има толкова по интересна е играта...!

бахти тъпата хейтърска нация...

Kво си кара супер, половината му точки са от изправяне на завои и избутване на опонентите извън асфалта, да не говорим как се качи върху Kими на питлейна... Aйде нема нужда тоя да става шампион ... Ше слага определения, кой к'ви топки имал и не знам си к'во, медиите били срещу него, публиката била срещу него, останалите пилоти били срещу него ... След т'ва то било нормално да говорели лошо, нали все пак бил по-добър от тях ...

В общи линии, тая година никой не заслужаваше първото място при пилотите, всички бяха на много ниско ниво ...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 03 Ное 2008, 7:39

eraziel написа:
GaD написа:Аз пък бях за Хамилтън и адски много се кефя, че спечели!

Немога да разбера какво толкова го псувате? Човека си кара супер! Колкото по-добри пилоти има толкова по интересна е играта...!

бахти тъпата хейтърска нация...

Kво си кара супер, половината му точки са от изправяне на завои и избутване на опонентите извън асфалта, да не говорим как се качи върху Kими на питлейна... Aйде нема нужда тоя да става шампион ... Ше слага определения, кой к'ви топки имал и не знам си к'во, медиите били срещу него, публиката била срещу него, останалите пилоти били срещу него ... След т'ва то било нормално да говорели лошо, нали все пак бил по-добър от тях ...

В общи линии, тая година никой не заслужаваше първото място при пилотите, всички бяха на много ниско ниво ...
:shock: :shock: :shock:
Абе хора,кога последно сте гледали такъв сезон,4е неразбрах Евала на мом4ето за титлата НЕЕ като един бивш ферарист Пилето,сигурно неможеше и той да го изхвърли от състезанието :roll: само един пократък стоп да имаше,излиза зад него и му се ка4ва на гърба,мом4ето знаеше какво иска и го постигна! :!: ! Какво е това никой незаслужаваше титлата,няма по хубаво нещо да има няколко пилота с що годе еднакви възможности,та нали това прави спорта интересен.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Ное 2008, 9:46

+1 за Хамилтън...

Защо делите пилотите на конструктори... :?: На мен не ми харесват Макларън, а ми харесва агресията на Хамилтън и начина по който кара... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 03 Ное 2008, 10:03

Шумахер не беше по - малко агресивен от Хамилтън, нали? Даже има и два незабравими "инцидента" с Деймън Хил. Но историята помни победителите.
С късмет или не - Хамилтън е световен шампион. Броят се точките, а не парите.

Но гледам че във форума има поне 24 човека, които могат да бъдат по - бързи от Хамилтън. Особено на мокро :mhihi: :mhihi:
Селото се оказа точно във града

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Ное 2008, 13:23

Изображение
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 03 Ное 2008, 13:30

Runnaway написа:Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
тва обяснява нещата :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 03 Ное 2008, 13:40

ineedmoney написа:
Runnaway написа:Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
тва обяснява нещата :mhihi:

:yes: :mhihi: Аз бях за Фелипе Маса но.....Догодина ще опита отново.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 03 Ное 2008, 15:36

Фетел беше най-големия .. тоя ме изправи на крака пред телевизора и откровено си виках, като селянин "ДАВАЙ НАШИЯ, ПОКАЖИ НА НЕГЪРА" !!!!!! Човечето плаче да го вземат в някой мощен отбор.. Няма такова каране, като това накрая. Изглежда голяма част от карането опира до хъс.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 03 Ное 2008, 16:35

:mhihi: абе той показа(Фетел),освен да смени някой във ферари :mhihi: :mhihi: :mhihi: на тях им липсваше хъс през сезона,вариант невиждам.А 'цигането' е N1,когато фактите говорят и боговете мъл4ат :yes:
За мен титлата трябваше отдавна да е решена,но поне справедливостта възтържествува,единствено затова си прав,пове4ето истински фенове на F1 бяха накрака накрая.

Потребител
Аватар

Мнение от FreeSpirit » 03 Ное 2008, 16:46

много расисти имало в тоя форум деа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 03 Ное 2008, 16:50

Мдааа Фетел ми напълни душата и на мене.
Както и Кубица мноо са искефих накрая оня кат полудя :mhihi:
Все пак,честито на Хамилтън.Не че се радвам на успеха му :mhihi:
Много не ме кефи този пилот,когато преди няколко месеца каза "Аз ще бъда от ранга на Сена,шумахер,Прост" Направооо откачих :evil:
супер надменния,супер арогантния!
Желая успех на нашите следващия сезон,нямам търпение до 29 март.
Тогава силите ще са изравнени и БМВ ще са на нивото на макларан и на Ферари - а защо не и на по високо ниво ;)
Все пак те поеха голям риск,като отписаха този сезон още лятото.И това ме кара да вярвам силно,че е имало защо и сезон 2009 ще е сезона на БМВ.Единственото което ме претеснява е Хайтфелд.Дано се съвземе това момче.Все пак за конструкторска титла са нужни 2-ма пилоти,неможе Кубица да кара и вместо Хайтфелд.
Проблема със нестабилноста на шасито би трябвало да е решенДвигателите ни са номер 1 имаме пилот със претенции за шампион и мисля,че ще ги убием догодина :D
А дано!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 03 Ное 2008, 17:59

ето го и потвърждението на думите ми че ще се надуят:
Британските медии в транс от титлата на Хамилтън

"Екстаз на Острова: "Хамилтън управлява света"
Британските медии въздъхнаха успокоително, след като Люис Хамилтън спечели световната титла във Формула 1 по невиждано драматичен начин в Бразилия, съобщава БТА.
"Спокойно Люис (игра на думи от Phew Lew)", написа в заглавието си най-тиражираният английски таблоид "Сън" за победата на Хамилтън, която дойде с пето място, спечелено два завоя преди края"

да им е жив и здрав аз съм сигурен че догодина няма да е той шампиона :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 03 Ное 2008, 19:42

Нямам думи да опиша състоянието, в което бях след края на състезанието :evil: :evil: :evil:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Ное 2008, 19:48

booovd написа:Нямам думи да опиша състоянието, в което бях след края на състезанието :evil: :evil: :evil:

Чакай, чакай .. проблема не е края на състезанието..

Проблема идва 3 обиколко преди финала, когато Фетел задмина Нескафето.. И хвърли 90% от Света (с изключение на Англия) в душевен делириум .. и изведнъж, съвсем случайно 2 завоя преди Финала се появява някакъв болид, който едвам се държи на пистата.

Този болид лесно бива задминат от друг болид, който също трудно се държи на пистата.

Аз се кефех 5 минути и после като видях какво се случи просто изгледах награждаването и спрях телевизора, защото на всичкото отгоре го гледах по BBC и можеш да си представиш при мен какво се коментираше!

С това състезание Маса ми стана абсолютен любимец .. с поведението си след състезанието .. Главата горе, сълзи в очите, но посвети победата на тези, които я заслужаваха - НА НАС.. На всички онези, които го подкрепяха .. Евала!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 03 Ное 2008, 21:20

Runnaway написа:
booovd написа:Нямам думи да опиша състоянието, в което бях след края на състезанието :evil: :evil: :evil:

Чакай, чакай .. проблема не е края на състезанието..

Проблема идва 3 обиколко преди финала, когато Фетел задмина Нескафето.. И хвърли 90% от Света (с изключение на Англия) в душевен делириум .. и изведнъж, съвсем случайно 2 завоя преди Финала се появява някакъв болид, който едвам се държи на пистата.

Този болид лесно бива задминат от друг болид, който също трудно се държи на пистата.

Аз се кефех 5 минути и после като видях какво се случи просто изгледах награждаването и спрях телевизора, защото на всичкото отгоре го гледах по BBC и можеш да си представиш при мен какво се коментираше!

С това състезание Маса ми стана абсолютен любимец .. с поведението си след състезанието .. Главата горе, сълзи в очите, но посвети победата на тези, които я заслужаваха - НА НАС.. На всички онези, които го подкрепяха .. Евала!

о те тепърва започват...мога да си представя по ББС кво е било!
ся тепърва топгиър, вестниците още поне седмица ще го превъзнасят едва ли не като най-големия евър (а далеч не е такъв) и ще ни скъсат нервите цяла зима!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата