Тъпите дилеми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Редно ли е да споделя?

Да, така ще му помогнеш!
34
49%
Не, случаен свидетел си нямаш право да казваш нищо!
35
51%

Общо гласове : 69
драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 30 Окт 2008, 23:46

Недей, " 'щот Джа ща накажи! " :mhihi:

А по темата, ти на 16 не си шмъркал (може би) ама 100% си си пийвал, пушвал и друго може да си правил, не знам, пък сега явно не го правиш.. и от тази гледна точка, просто в момента е модерно да се шмърка - бело,амфети,аспирини и секви такива, даже наскоро ми разправяха за някакво "пико" или нещо от сорта, било голям хит.Ако не е тъпо момчето сам ще се откачи.
По-добрият вариант, щом шмърка пред теб е да му налееш малко акъл в главата, ако трябва да го понатупаш - по-голям ефект ще има според мен, отколкото да говориш с майка му.Пък нека после дойде някой да ти иска сметка защо си го направил, еле пък родителите му :winky:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2008, 0:02

ineedmoney написа:чудно ми е SKISA-та кво ще каже по въпроса :roll:

ето кво ше кажа след като попрочетох...!
ако смяташ ,че майката или момчето са ти приятели-трябва да и кажеш!какъв ще е начина -ти ше си решиш! ако ,обаче както разбрах ,са ти некакви бегли познати-не се занимавай! всеки ден виждаме такива и по улиците-имах тема тогава щях да падна една как се боде до една ограда... и кво трябва да направим!?!?да тичаме до сички майки да видим що не са си възпитали децата да станат хора ли!? ако е близък-трябва да се вземат мерки-ако е някой си-да се оправя!няма да оправиш целият свят!
а по повод казаното от друг колега.....!! не бях чувал за безвредни наркотици -сигурно за това не съм пробвал никакви! ако набарам някой да се върти около сина ми с нещо такова ще настане голема проблемация...!! тва е нещото към което нямам никаква толерантност!! ясно ,че те са свикнали на такъв отпор -разни дилърчета ,но ше им е като за пръв път-адвокати бол-може и да не ги лежим....
смятам ,че родителите отговарят за децата си как да ги научат ,че това е гадно и не се опитва и как да ги възпитат ...!!ако някое дете,щото тва си е дете на 16 е тръгнало натам-за мен са виновни родителите и оправдания от сорта:ма то са вече сички....изобщо не ги приемам...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 31 Окт 2008, 0:59

няма смисъл да казваш .... щом е на магистралата нищо няма да постигнеш .... очакваш майка му да му спре джобните и той да увисне ли ? :mhihi: ако беше коз и синтетика да му метнеш един бой ей така за идеята после и родата да му теглят един пък може и да прихване ама в твоя случай .... нека си носи последствията
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 31 Окт 2008, 1:07

SKISA написа:

ако смяташ ,че майката или момчето са ти приятели-трябва да и кажеш!какъв ще е начина -ти ше си решиш! ако ,обаче както разбрах ,са ти некакви бегли познати-не се занимавай! всеки ден виждаме такива и по улиците-имах тема тогава щях да падна една как се боде до една ограда... и кво трябва да направим!?!?да тичаме до сички майки да видим що не са си възпитали децата да станат хора ли!? ако е близък-трябва да се вземат мерки-ако е някой си-да се оправя!няма да оправиш целият свят!
а по повод казаното от друг колега.....!! не бях чувал за безвредни наркотици -сигурно за това не съм пробвал никакви! ако набарам някой да се върти около сина ми с нещо такова ще настане голема проблемация...!! тва е нещото към което нямам никаква толерантност!! ясно ,че те са свикнали на такъв отпор -разни дилърчета ,но ше им е като за пръв път-адвокати бол-може и да не ги лежим....
смятам ,че родителите отговарят за децата си как да ги научат ,че това е гадно и не се опитва и как да ги възпитат ...!!ако някое дете,щото тва си е дете на 16 е тръгнало натам-за мен са виновни родителите и оправдания от сорта:ма то са вече сички....изобщо не ги приемам...
:yes: :yes:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 31 Окт 2008, 1:17

Прецени си, ако майката и/или момчето значат нещо за теб, отиди и й го кажи.
Ако не, няма смисъл да се правиш на "будната съвест на компанията", само може да си навлечеш проблем за глупости.
Помисли.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 31 Окт 2008, 1:38

Не се меси.

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 31 Окт 2008, 2:33

Evelin Cotsev написа:много важно като си шмъркал. според мен остави хората да се оправят и недеи се меши каде не ти е работа.
:yes: Не се занимавай с несвойствени неща :!:
Изображение

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 31 Окт 2008, 2:37

SKISA написа:

Много съм съгласен с теб :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 31 Окт 2008, 5:11

еваларката за мненията колеги!

а по повод едно мнение че си нямам друга работа и се мешам в на хората живота....не мисля така..имам си достатъчно грижи ама просто професионално изкривяване да помагам на хората! В случая обаче да се оправят май... ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 31 Окт 2008, 8:36

Колега, мое мнение- отиваш при майката, казваш й, че искаш да огворите на 4 очи, обясняваш и истанта на 100% ббез да спеситш нищо, после й казваш, че забравяш на секундата за разговора и си тръгваш!

естествено, че трябва да й кажеш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 31 Окт 2008, 9:00

Ако са ти много близки е редно да ти пука и е съвсем в реда на нещата да кажеш на майката. За добро е.
Ако обаче не са ти особено близки, по-добре не се занимавай...
Но явно те тормози въпроса, което означава че ти пука, така че вземи и кажи да ти е чиста съвестта...
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 31 Окт 2008, 9:59

Ти какво искаш да им направиш: ДОБРО или ЛОШО? Защото няма ненаказано добро. Тъй, че сам решавай.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 31 Окт 2008, 10:52

bigmurzi написа:Недей, " 'щот Джа ща накажи! " :mhihi:

къде си бе Ендо... :mhihi:

По темата..хм, то наистина си е дилема...

От 1 страна, както казаха колегите, просто не ти е никва работа да се мешаш в отношенията на хората. Абсолютно никаква. И също, ако си вреш носа, както казаха, нарая ти ше си прецакан.

От друга страна обаче, това си е един голям проблем на съвременното общество. И ако подминаваме всяко дете на 15-16 години, което се друса :!: на къде, по дяволите, отиваме!?!?!?!? На 19-20 години човек ако е, остави ви го да си троши главата, както иска. Ама да ги оставим на 15 години да правят каквото си искат, за да са велики в очите на връстниците си...ами ненормално е. Верно, чеее родителите си отговарят за децата - обаче да подмианваш нещо такова ей така....не е акуратно някак си....

Та в крайна сметка, мисля че никой от нас не може да даде най-правилен отговор на въпроса ти. Има "за" и "против", но в крайна сметка решението остава в твоите ръце. Ако кажеш - ще си носиш последствията (надявам се да няма такива); ако не кажеш - пак ще си ги носиш (дори може и да са по-тежки, защото ще ги носиш доста дълго време в себе си ако продължи по тоя път това дете и стигне дъното...);
Може пък и да се сприятелиш с него, както предложи някой, и да се опиташ чрез говорене и т.н. да го отдръпнеш. И това несъмнено е най-трудния вариант. Ще ти коства мноогоо време и усилия, но ако мислиш, че ще си заслужава, нищо не ти пречи да пробваш.

Каквото и да решиш - успех :!:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 31 Окт 2008, 11:16

ми изведи мама на вечеря по говорете си подръж и ръката кажи и че си го видял и че единствено заедно ще му помогнете това е само ако мама е хубава и секси ако не е.и им маиката на другите и гледаи ти да си добре сериозно треа да му помогнеш ако ти е приятел това че еди си кои щял да те бие го забрави има го само по филмите дилара за 1 рибе хич не го е.е

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2008, 12:37

много искам некой дилър да дойде да ми се кара,че съм казал или ,че говоря ,че така не трябва....!! просто много искам! ако тва е примамката да ми дойде дилър на крака-ше се радвам да я ползвам!
сори за офа-темата е дали да кажеш или дали не...!! аз ти казах кога -да,кога -не...!!
ако требва друга тема ше отворим да си поговорим за наркотиците по принцип.....!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата