Тъпите дилеми
Модератор: Общи модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Недей, " 'щот Джа ща накажи! "
А по темата, ти на 16 не си шмъркал (може би) ама 100% си си пийвал, пушвал и друго може да си правил, не знам, пък сега явно не го правиш.. и от тази гледна точка, просто в момента е модерно да се шмърка - бело,амфети,аспирини и секви такива, даже наскоро ми разправяха за някакво "пико" или нещо от сорта, било голям хит.Ако не е тъпо момчето сам ще се откачи.
По-добрият вариант, щом шмърка пред теб е да му налееш малко акъл в главата, ако трябва да го понатупаш - по-голям ефект ще има според мен, отколкото да говориш с майка му.Пък нека после дойде някой да ти иска сметка защо си го направил, еле пък родителите му

А по темата, ти на 16 не си шмъркал (може би) ама 100% си си пийвал, пушвал и друго може да си правил, не знам, пък сега явно не го правиш.. и от тази гледна точка, просто в момента е модерно да се шмърка - бело,амфети,аспирини и секви такива, даже наскоро ми разправяха за някакво "пико" или нещо от сорта, било голям хит.Ако не е тъпо момчето сам ще се откачи.
По-добрият вариант, щом шмърка пред теб е да му налееш малко акъл в главата, ако трябва да го понатупаш - по-голям ефект ще има според мен, отколкото да говориш с майка му.Пък нека после дойде някой да ти иска сметка защо си го направил, еле пък родителите му

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ineedmoney написа:чудно ми е SKISA-та кво ще каже по въпроса
ето кво ше кажа след като попрочетох...!
ако смяташ ,че майката или момчето са ти приятели-трябва да и кажеш!какъв ще е начина -ти ше си решиш! ако ,обаче както разбрах ,са ти некакви бегли познати-не се занимавай! всеки ден виждаме такива и по улиците-имах тема тогава щях да падна една как се боде до една ограда... и кво трябва да направим!?!?да тичаме до сички майки да видим що не са си възпитали децата да станат хора ли!? ако е близък-трябва да се вземат мерки-ако е някой си-да се оправя!няма да оправиш целият свят!
а по повод казаното от друг колега.....!! не бях чувал за безвредни наркотици -сигурно за това не съм пробвал никакви! ако набарам някой да се върти около сина ми с нещо такова ще настане голема проблемация...!! тва е нещото към което нямам никаква толерантност!! ясно ,че те са свикнали на такъв отпор -разни дилърчета ,но ше им е като за пръв път-адвокати бол-може и да не ги лежим....
смятам ,че родителите отговарят за децата си как да ги научат ,че това е гадно и не се опитва и как да ги възпитат ...!!ако някое дете,щото тва си е дете на 16 е тръгнало натам-за мен са виновни родителите и оправдания от сорта:ма то са вече сички....изобщо не ги приемам...
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
няма смисъл да казваш .... щом е на магистралата нищо няма да постигнеш .... очакваш майка му да му спре джобните и той да увисне ли ?
ако беше коз и синтетика да му метнеш един бой ей така за идеята после и родата да му теглят един пък може и да прихване ама в твоя случай .... нека си носи последствията

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
SKISA написа:ineedmoney написа:чудно ми е SKISA-та кво ще каже по въпроса
ако смяташ ,че майката или момчето са ти приятели-трябва да и кажеш!какъв ще е начина -ти ше си решиш! ако ,обаче както разбрах ,са ти некакви бегли познати-не се занимавай! всеки ден виждаме такива и по улиците-имах тема тогава щях да падна една как се боде до една ограда... и кво трябва да направим!?!?да тичаме до сички майки да видим що не са си възпитали децата да станат хора ли!? ако е близък-трябва да се вземат мерки-ако е някой си-да се оправя!няма да оправиш целият свят!
а по повод казаното от друг колега.....!! не бях чувал за безвредни наркотици -сигурно за това не съм пробвал никакви! ако набарам някой да се върти около сина ми с нещо такова ще настане голема проблемация...!! тва е нещото към което нямам никаква толерантност!! ясно ,че те са свикнали на такъв отпор -разни дилърчета ,но ше им е като за пръв път-адвокати бол-може и да не ги лежим....
смятам ,че родителите отговарят за децата си как да ги научат ,че това е гадно и не се опитва и как да ги възпитат ...!!ако някое дете,щото тва си е дете на 16 е тръгнало натам-за мен са виновни родителите и оправдания от сорта:ма то са вече сички....изобщо не ги приемам...

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Прецени си, ако майката и/или момчето значат нещо за теб, отиди и й го кажи.
Ако не, няма смисъл да се правиш на "будната съвест на компанията", само може да си навлечеш проблем за глупости.
Помисли.
Ако не, няма смисъл да се правиш на "будната съвест на компанията", само може да си навлечеш проблем за глупости.
Помисли.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Evelin Cotsev написа:много важно като си шмъркал. според мен остави хората да се оправят и недеи се меши каде не ти е работа.

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Много съм съгласен с тебSKISA написа:ineedmoney написа:чудно ми е SKISA-та кво ще каже по въпроса

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
еваларката за мненията колеги!
а по повод едно мнение че си нямам друга работа и се мешам в на хората живота....не мисля така..имам си достатъчно грижи ама просто професионално изкривяване да помагам на хората! В случая обаче да се оправят май...
а по повод едно мнение че си нямам друга работа и се мешам в на хората живота....не мисля така..имам си достатъчно грижи ама просто професионално изкривяване да помагам на хората! В случая обаче да се оправят май...

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Колега, мое мнение- отиваш при майката, казваш й, че искаш да огворите на 4 очи, обясняваш и истанта на 100% ббез да спеситш нищо, после й казваш, че забравяш на секундата за разговора и си тръгваш!
естествено, че трябва да й кажеш!
естествено, че трябва да й кажеш!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ако са ти много близки е редно да ти пука и е съвсем в реда на нещата да кажеш на майката. За добро е.
Ако обаче не са ти особено близки, по-добре не се занимавай...
Но явно те тормози въпроса, което означава че ти пука, така че вземи и кажи да ти е чиста съвестта...
Ако обаче не са ти особено близки, по-добре не се занимавай...
Но явно те тормози въпроса, което означава че ти пука, така че вземи и кажи да ти е чиста съвестта...
F**k them all!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
bigmurzi написа:Недей, " 'щот Джа ща накажи! "![]()
къде си бе Ендо...

По темата..хм, то наистина си е дилема...
От 1 страна, както казаха колегите, просто не ти е никва работа да се мешаш в отношенията на хората. Абсолютно никаква. И също, ако си вреш носа, както казаха, нарая ти ше си прецакан.
От друга страна обаче, това си е един голям проблем на съвременното общество. И ако подминаваме всяко дете на 15-16 години, което се друса

Та в крайна сметка, мисля че никой от нас не може да даде най-правилен отговор на въпроса ти. Има "за" и "против", но в крайна сметка решението остава в твоите ръце. Ако кажеш - ще си носиш последствията (надявам се да няма такива); ако не кажеш - пак ще си ги носиш (дори може и да са по-тежки, защото ще ги носиш доста дълго време в себе си ако продължи по тоя път това дете и стигне дъното...);
Може пък и да се сприятелиш с него, както предложи някой, и да се опиташ чрез говорене и т.н. да го отдръпнеш. И това несъмнено е най-трудния вариант. Ще ти коства мноогоо време и усилия, но ако мислиш, че ще си заслужава, нищо не ти пречи да пробваш.
Каквото и да решиш - успех

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
ми изведи мама на вечеря по говорете си подръж и ръката кажи и че си го видял и че единствено заедно ще му помогнете това е само ако мама е хубава и секси ако не е.и им маиката на другите и гледаи ти да си добре сериозно треа да му помогнеш ако ти е приятел това че еди си кои щял да те бие го забрави има го само по филмите дилара за 1 рибе хич не го е.е
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
много искам некой дилър да дойде да ми се кара,че съм казал или ,че говоря ,че така не трябва....!! просто много искам! ако тва е примамката да ми дойде дилър на крака-ше се радвам да я ползвам!
сори за офа-темата е дали да кажеш или дали не...!! аз ти казах кога -да,кога -не...!!
ако требва друга тема ше отворим да си поговорим за наркотиците по принцип.....!!!
сори за офа-темата е дали да кажеш или дали не...!! аз ти казах кога -да,кога -не...!!
ако требва друга тема ше отворим да си поговорим за наркотиците по принцип.....!!!