Влизане с взлом...
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Аз ще сподела една случка през това лято когато обраха сестра ми
Тя работи в аптека на Графа и през деня влизат 5 6 мангала - малки големи деца и и открадват чантата и телефона - значи в аптеката си има камери и всичко е заснето как става - двете циганки и говорят карат я да им дава нещо а другите ширят из аптеката - та мисалта ми е че всичко е заснето и се виждат лицата на мангалите на камерата а от полицията казват че видео записа в БГ не било доказателство и нищо неможели да направят
Според вас това в друга държава може ли да стане
Марто дано ги намериш тия боклуци и да си получат заслуженото
Тя работи в аптека на Графа и през деня влизат 5 6 мангала - малки големи деца и и открадват чантата и телефона - значи в аптеката си има камери и всичко е заснето как става - двете циганки и говорят карат я да им дава нещо а другите ширят из аптеката - та мисалта ми е че всичко е заснето и се виждат лицата на мангалите на камерата а от полицията казват че видео записа в БГ не било доказателство и нищо неможели да направят
Според вас това в друга държава може ли да стане

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Кофти случка
Марто кученцето ще се оправи и ще си е както преди, няма да се притесняваш.
Иначе е голям сладур раян...

Марто кученцето ще се оправи и ще си е както преди, няма да се притесняваш.
Иначе е голям сладур раян...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Dovizioso написа:Аз ще сподела една случка през това лято когато обраха сестра ми
Според вас това в друга държава може ли да стане![]()
![]()
![]()
Колега точно това казах и аз , лятото бая лаптопи заминаха около 30 от 2 вериги магазини , на всяка кражба се вижда лицето на тоя пумияр и така и немогат да го хванат до ден днешен , има пуснати сумати жалби и нищо трявало на место с лаптопа да го хванат , ама като го хванат тои ще каже , че го разглежда и пак нищо така че ...
It`s party time !
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Още една мисъл ми се мотае... каза, че си ходил договор със СОТ да подписваш и тия дни е трябвало да ти монтират там нещата. Точно преди да те вържат обир! ... Гледаха ли апартамента Сотаджиите? Знае ли човек кви копелета има и между тях? 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Марто, колежката е права. От тия по-големи обирджии НЯМА...
А явно не са били някакви въшльовци, защото са взели тия неща, които не могат да се проследят. Пари, злато...ходи ги хвани. Пумияри са, а щом са отровили кучето са ви наблюдавали 10000000%. Сложи си ги на оная работа, важно е че всички сте добре, па пари се изкарват.
Ако може с нещо да сме полезни свиркай...
А явно не са били някакви въшльовци, защото са взели тия неща, които не могат да се проследят. Пари, злато...ходи ги хвани. Пумияри са, а щом са отровили кучето са ви наблюдавали 10000000%. Сложи си ги на оная работа, важно е че всички сте добре, па пари се изкарват.
Ако може с нещо да сме полезни свиркай...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ivanov3333 написа:ако сод-а не ти е присърце смени кучето с доберман
Te доберманите са безсмъртни ,нали??!!Абе като неможете да помогнете с нещо на колегата що пишете глупости не мога да разбера!!
///МарТо,от кой сод са оглеждали апартамента.

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
а каква ключалка са преодоляли? разбивано ли е или е отключено?
+1 за СОТ! помага! решетки и застраховка и спиш спокойно!
+1 за СОТ! помага! решетки и застраховка и спиш спокойно!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Възстанояваме се сравнително добре..вече има сили да маха опашка и да наддига глава от масата
Снощи го пазихме,тази вечер пак и утре най-вероятно ще го прибера в къщи...
Относно огледа за сот-а..съседа ми от първия етаж,който също е от нашата групичка със Е36-тите се занимава с инсталация и монтаж на сот и той дойде да прави оглед и т.н...в него няма начин да се съмнявам...200%..както и да е,минало-заминало...днес ми се обаждаха от 7мо районно да ме уведомят,че вчера в периода между 10 и 12 са пропищяли общо 11 апартамента в младост...от умрелия писмото няма да го чакам,ще се опитам сам да се оправя
Да му мислят тия,дето са влизали с каква съвест ще си лягат и как ще спят спокойно,аз го преживях...
Относно смяната с добермана...ми пич,вземи си домашен любимец,отгледай го,пускай го да спи в твоето легло всяка нощ и после пак го напиши тоя малоумен пост
А ключалката..те са две,едната е тип касова със 4 точково влизане на шипове в касата,която куките казаха,че се отваряла за 8 секунди и една най-обикновенна смешна ключалка,която е буквално резе,което заключваме когато сме си в къщи..за улеснение да не се върти всеки път големия ключ...всичко е отключено професионално,няма къртено

Снощи го пазихме,тази вечер пак и утре най-вероятно ще го прибера в къщи...
Относно огледа за сот-а..съседа ми от първия етаж,който също е от нашата групичка със Е36-тите се занимава с инсталация и монтаж на сот и той дойде да прави оглед и т.н...в него няма начин да се съмнявам...200%..както и да е,минало-заминало...днес ми се обаждаха от 7мо районно да ме уведомят,че вчера в периода между 10 и 12 са пропищяли общо 11 апартамента в младост...от умрелия писмото няма да го чакам,ще се опитам сам да се оправя

Да му мислят тия,дето са влизали с каква съвест ще си лягат и как ще спят спокойно,аз го преживях...
Относно смяната с добермана...ми пич,вземи си домашен любимец,отгледай го,пускай го да спи в твоето легло всяка нощ и после пак го напиши тоя малоумен пост

А ключалката..те са две,едната е тип касова със 4 точково влизане на шипове в касата,която куките казаха,че се отваряла за 8 секунди и една най-обикновенна смешна ключалка,която е буквално резе,което заключваме когато сме си в къщи..за улеснение да не се върти всеки път големия ключ...всичко е отключено професионално,няма къртено
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Четох някъде из ryjda.com доста заканвания по твой адрес, тъй като си мислеха, че ти си го "хакнал"
Възможно ли е да си имал конфликти с някои от там, способен на това нещо?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
То в тоя квартал ако не ти оберат/откраднат колата, говоря от личен опит, ще ти оберат апартамента деби утайките смотани, нема спокойствие...
Тия пари дето вземат дано ги дават цял живот за свещи и лекарства и да не им стигат... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кучета и ключалки тук не помагат. Даже СОТ да има в някои случаи също. В един от офисите ни влязоха преди 2- 3 години и освен лаптопите откраднаха и трансмитера на СОТ- а 

bum_bum написа:Кучета и ключалки тук не помагат. Даже СОТ да има в някои случаи също. В един от офисите ни влязоха преди 2- 3 години и освен лаптопите откраднаха и трансмитера на СОТ- а

В Дървеница като ни разбиха апартамента освен дребните работи - пари, гсм-и и парфюми ни откраднаха и 1кг кашкавал от хладилника + 1 отворен натурален сок. То поне да бях плюл вътре да го еба....
Ама явно беше наркоманска работа, щото компютъра ми оцеля ама иначе цялата стая беше преровена. От тогава пари не държа в къщи и дори и по супермаркетите плащам с дебитна (бабите малко мрънкат че става бавно, ма това е друга тема)
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Azidaha написа:Четох някъде из ryjda.com доста заканвания по твой адрес, тъй като си мислеха, че ти си го "хакнал"

Едва ли тия ръждиляци умрели ще стигнат чак до там!

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5