Внимание - Бакшиши убиици

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 27 Авг 2004, 21:07

rtzankov написа: ако ми се слу4и несхто в Дружба е ясно че ще звъня на Шах тийм-а .. ма това е щото ги знам ..

давай докато съм тук и аз да влизам в Шах отбора на Дружба ... ако требва и изпит ще положа :drinking: :drinking: :have one:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 27 Авг 2004, 21:19

и аз съм навит за тази група :duel: а също и младост тийм :)
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 27 Авг 2004, 21:27

Момчета може и мен да броите.Твърдо съм за и съм готов да помогна на всеки от форума (стига да мога) без значение дали го познавам или не.
Дано никои не изпада в положението на момчето с типото.(За съжаление невъзможно в България)
На силата се противодеиства със сила.
BMW - The king of the route.
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 27 Авг 2004, 21:28

мухаа!
аз предлагам да събираме пари на явор и тои да е наказателния отряд :)
"резваш му една и му скубеш станцията ..." леле човеко фен съм ти :bowdown:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 27 Авг 2004, 21:38

Треа да се измисли нещо. Нещата май започват да вървят леко по леко. Дори и да не е за побой за съвет в дадената ситуация. Нямате си представа как имах нужда от някй или няколко, да ми кажат да изисквам кръвна проба на виновника от случилото ми се и други работи. Едната ми съседка била юристка и ги знае нещата. Сутринта се виждаме и ме пита кво напраихте??? Защо не направихте така и така!!! Можеше да извикате телевизия да документират. Щеше после да е по лесно в съда и т.н. Аз я гледам и си викам защо не ми ги каза тия неща тогава?! Ако бяхме повечко хора можеше да "конфискуваме" колата на неговия приятел, сега ходи се оправяй. Бяха само двамата. Сега нямаше да се разправям със застрахователи, съдилища и т.н./всичко е само примерно/ А в бързината и без да изкам гледам че съм измислил добро име на отряда-"BMWизвънредна помощ" :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Авг 2004, 22:21

speedmaster
Това с Явор си е жива оферта.... :lol:

Ати
Ти па ко се оплакваш .... Знаеш, звъниш ми и съм за минутки при тебе ....вадя тежката артилерия и въртиииииии :twisted: :twisted: :twisted: Знаеш и телефончетата на аверчетата ми, например съседа ти от съседния вход :twisted:

Иначе момчета ако решите да правите това със СМС-ите аз съм винаги на линия, имам достатъчно лудетини около мен за бързо реагиране при нужда :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 27 Авг 2004, 22:34

Задължително ли е "отряда" да управлява БМВ-та? :roll: :wink:
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 27 Авг 2004, 22:42

Според мен не. Важното е да се помогне в дадена случка/не дай си боже никому/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 27 Авг 2004, 22:59

Тогава и аз съм налице
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Авг 2004, 23:09

!!Asen_X написа:speedmaster
Това с Явор си е жива оферта.... :lol:

Явор - таксиджийското страшилище :D
!!Asen_X написа:Ати
Ти па ко се оплакваш .... Знаеш, звъниш ми и съм за минутки при тебе ....вадя тежката артилерия и въртиииииии :twisted: :twisted: :twisted: Знаеш и телефончетата на аверчетата ми, например съседа ти от съседния вход :twisted:

е аз това имах предвид - спомняш ли си когато счупиха задното стъкло на Владо как за 30 сек имаше 6-тима желаещи и ние ходихме да го търсим :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 27 Авг 2004, 23:31

трябва да има закон за тая работа, но за жалост е едно от многото неща, които няма тук:(
просто при подобен инцидент трябва да е ясно коя е фирмата: омега транс в случая.
и от там на татък без да се води разследване кой участвал и кой не, просто моментално и се отнема лиценза. да ги видим тогава тия смели парцали дали така ще налитат на бой мамицата им мизерна... най-лесно е 20 на един, парцали скапани...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 28 Авг 2004, 8:49

Engi написа:трябва да има закон за тая работа, но за жалост е едно от многото неща, които няма тук:(
просто при подобен инцидент трябва да е ясно коя е фирмата: омега транс в случая.
и от там на татък без да се води разследване кой участвал и кой не, просто моментално и се отнема лиценза. да ги видим тогава тия смели парцали дали така ще налитат на бой мамицата им мизерна... най-лесно е 20 на един, парцали скапани...

ето един от малкото смислени постове в тази тема :idea:
STREETRACERS.HIT.BG

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 28 Авг 2004, 9:18

Castor написа:ето един от малкото смислени постове в тази тема :idea:

А ето и един от безмислените

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 28 Авг 2004, 9:35

ati написа:
rtzankov написа:Aз съм за идеята .. и също ще участвам в такъв отряд .. стигам за 15 мин до центъра .. но .. има едно ГОЛЯЯЯМО НО защо ли си мисля че в момента в който някой получи СМС от програмта на Василен .. в 3:40 сутринта .. първо може да не го чуе ! и второ ще получи СМС за гошо ... който даже не познава .. и ще си каже .. бе кво ме боли мене .. да се оправя !!! за съжаление .. това "българщината" се потвърждава нон-стоп ...

П.С. Ние едни мигачи не може да се организираме да купиме .. вие за какво говорите !

идеята е да е по групи - надежда група - няма смисъл да се вика Пенчев отвъд океана, така де - Дружба. Т.е. ще бъдеш извикан само за твоя район, в който познаваш хората.
Второ - така поне има теоретична възможност да дойде човек - все някой ще си чуе телефона - ако нищо не направим 100 % няма да има прогрес в тази насока.
Ати
Я да видим тогава кой е в Люлинската група???

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 28 Авг 2004, 10:09

това с групите ми се вижда НЕсигурно защото:
ако е само по групи ще дойдат 5-6 човека
а ако се пусне на всички ще дойдат 30 човека "примерно"
с 5-6 човека срещу цяла такси компания е трудно :roll:
това с групите не ми се вижда сигурно... то по добре да не се организира в такъв случай.....
като стане нещо такова секи пали колата и излита с по 2-3ма по 100кг и достатъчно боеприпаси :wink: :wink: :wink:
по сигурно ми се вижда, не знам вие как мислите 8)
--