Без GSM, цигари, храна и музика в колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 09 Окт 2008, 17:39

В Гърция слушалките са забранение - пише го на ГКПП Кулата и според мен си е правилно - само с ГСМуредба се говори в колата ;) 350ЕУР е глобата :mhihi:
Това за цигарите и яденето също има почва - въпреки че съм пушач ;)
А относно забраните :arrow: това по-скоро са правила. Ако ти е толкова належащо да говориш => работата ти е свързана с разговорите по тел-а , щото с гаджето може и от вас да си говориш => ще си вземеш ГСМсистема за колата и ще си говориш през колонките, още повече че повечето нови коли го имат това, БЛУТУУТ или вграден телефон.
Също така и повечето афтърмаркет навигации я имат тази опция ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 09 Окт 2008, 17:52

мдаааа-съгласен съм със забраните......даже трябва да забранят подлакътниците и оборотомерите,защото и те са важен фактор за ПТПтата :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 09 Окт 2008, 17:56

Абе то и сега си е забранено да говориш по телефона, ама в информацията на Стандарт се говори за тотална забрана на разговорите, дори и с хендсфри. За цигарите - от как се помня карам и пуша и не съм забелязал да ми пречи. Проблемът идва ако се кача на чужда кола, щото съм свикнал с това къде е пепелника на моята си тръскам цигарата без да гледам и все осирам пространството зад скоростния лост. А за музиката - то е ясно, че който иска освен да вижда и да чува какво става на пътя около него, не слуша музика силно...аз много често като зная, че ще минавам през някое рисково кръстовище (примерно за ляв завой без добра видимост), намалявам музиката почти до край, защото нечий клаксон може да ме предпази от това да му се метна отпред без да го видя.

Иначе за хапването - пробвал съм няколко пъти на дълъг път да ям сандвичи от OMV, ама като резултат освен, че станах целия в трохи, постоянно кривях на ляво докато отхапвах...и аз не знам защо, ама беше някаква закономерност и затова повече не ям в колата. Иначе в града мисля, че не е кой знае какъв проблем да хапваш - с тези задръствания съвсем спокойно може да си дъвчеш докато се движиш...така или иначе ще спреш когато стане време да отхапеш пак. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 09 Окт 2008, 18:11

Аз па, ще пра'а секс, за т'ва нищо не са казали!
К'ат ме спре ушевия, най-мно'о да му искам капут за из пътя :winky:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Окт 2008, 18:16

t060 написа:Аз па, ще пра'а секс, за т'ва нищо не са казали!

и АЗ, И АЗ :mhihi: :mhihi: :mhihi: кога ли ще хвана някой заблуден младеж, да го закарам с BMWто/ хаха, нали било Brings Me Wemen/ на тихо и усамотено място на Витоша, да видим как е при разменени роли, хахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Окт 2008, 18:17

аз съм съгласен... особено за говоренето по телефона и храненето. за пушенето не съм сигурен...

"митбъстърс" имаха един епизод във които проверяваха шофьорските умения след като си си пийнал вс. като говориш по телефона и ... говоренето по телефона беше доста по-опасно...

всяко действие което може да те накара да си откъснеш погледа от пътя- особено като следваш някого е шанс за катастрофа. безчетни са катастрофите във които във момента във които погледнеш към стереото, храната и тн ... возилото пред тебе набива спирачки и секунда след това като погледнеш пак напред просто не можеш нищо да направиш...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 18:18

Apassionata написа:

и АЗ, И АЗ :mhihi: :mhihi: :mhihi: кога ли ще хвана някой заблуден младеж, да го закарам с BMWто/ хаха, нали било Brings Me Wemen/ на тихо и усамотено място на Витоша, да видим как е при разменени роли, хахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Представяш ли си верно :)

"Ей, пич, аре да те водя на Витоша" .. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Кой знае какво ще си помисли :)

:twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Окт 2008, 18:19

Runnaway написа:
Apassionata написа:

Представяш ли си верно :)

"Ей, пич, аре да те водя на Витоша" .. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Кой знае какво ще си помисли :)

:twisted:

Ми така де, еманципация тряя да има! Кво шси помисли... шси помисли дали да дойде, хахахах :mhihi:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 18:26

Ще има .. ама аз такова, аз не съм такъв .. хихихихихихи

Момиче, ти направо made my day с това мнение :mhihi: :twisted: :yes: Евала :)

Това с размяната на ролите си го представям по следния начин:

Спира черна Е36-ца, сваля се предния десен прозорец и отвътре се чува: "Айде скачай, ще те водя на кафе" .. Пича отваря вратата, влиза и сяда ухилен до ушите. След кафето изцепваш "Искаш ли да отидем на разходка" и пича продължава да е ухилен до момента, в който вижда синята табелка в Драгалевци - ХИЖА АЛЕКО! И оттам вдига температура на охладителната течност и почва интензивно да се поти и притеснява .. Къде отиваме?! Е как къде - на Витоша ..

хихихи.. не мога.. ще се пръсна от смях :)

Но пък от друга страна много се кефя на решителни жени, така че може да случиш на някой приключенец и да стане интересно "сафари" :twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 09 Окт 2008, 18:30

Аз предлагам да забранят изобщо карането и това е най-доброто решение на въпроса.
Пък и задръствания няма да има.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 09 Окт 2008, 18:56

alx написа:аз съм съгласен... особено за говоренето по телефона и храненето. за пушенето не съм сигурен...

"митбъстърс" имаха един епизод във които проверяваха шофьорските умения след като си си пийнал вс. като говориш по телефона и ... говоренето по телефона беше доста по-опасно...

всяко действие което може да те накара да си откъснеш погледа от пътя- особено като следваш някого е шанс за катастрофа. безчетни са катастрофите във които във момента във които погледнеш към стереото, храната и тн ... возилото пред тебе набива спирачки и секунда след това като погледнеш пак напред просто не можеш нищо да направиш...

Колега , има нещо наречено "здрав разум". Не всеки го има, но ако почнем да изброяваме всичко, което разсейва водача в закон, не знам докъде ще я докараме.
Преди 2-3 седмици бат' Арни отказа да подпише закон за забрана на возенето на домашни любимци на коленете на шофьора с мотив - "Калифорния в момента има малко по-сериозни проблеми от това" (цитата е малко свободно съчинение, но смисъла съм го запазил).
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 09 Окт 2008, 19:20

Копелета мазни. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ !!! :cop: :duel:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 09 Окт 2008, 19:36

Runnaway написа:Ще има .. ама аз такова, аз не съм такъв .. хихихихихихи

Момиче, ти направо made my day с това мнение :mhihi: :twisted: :yes: Евала :)

Това с размяната на ролите си го представям по следния начин:

Спира черна Е36-ца, сваля се предния десен прозорец и отвътре се чува: "Айде скачай, ще те водя на кафе" .. Пича отваря вратата, влиза и сяда ухилен до ушите. След кафето изцепваш "Искаш ли да отидем на разходка" и пича продължава да е ухилен до момента, в който вижда синята табелка в Драгалевци - ХИЖА АЛЕКО! И оттам вдига температура на охладителната течност и почва интензивно да се поти и притеснява .. Къде отиваме?! Е как къде - на Витоша ..

хихихи.. не мога.. ще се пръсна от смях :)

Но пък от друга страна много се кефя на решителни жени, така че може да случиш на някой приключенец и да стане интересно "сафари" :twisted:

Според мен и двамата с колежката нещо почнахте да се превъзбуждате :mhihi: Това хубава жена да те забърше за секс...абе няма как да го повярвам...ще реша, че ще ме води при 4-мата й приятелчета и после ще търча надолу към София по гол гъз :mhihi:

К'ат ме спре ушевия, най-мно'о да му искам капут за из пътя :winky:

RESPECT

by t060

Тоше, кво ти стана, бе братле :) Ти си изплискал легените тотално, бе момче :) Вземи си отпуска...тамън ще понапишеш някоя друга историйка :)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 09 Окт 2008, 19:39

Като решите нещо за Витоша звънкайте (колежки) :D
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 09 Окт 2008, 19:54

Apassionata написа:Ми така де, еманципация тряя да има! Кво шси помисли... шси помисли дали да дойде, хахахах :mhihi:

Не бих си правил труда да мисля... :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата