Развалят ли ги новите БМВ-та?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 22 Сеп 2008, 22:41

Мен пък единичката много ме кефи, и бих си взел 135i купе като втора кола, ако доживея някой ден парите да не ме притесняват ;)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Развалят ли ги новите БМВ-та?

Мнение от ja » 22 Сеп 2008, 23:02

Apassionata написа:
316318320 написа:
Apassionata написа:
316318320 написа:Кажете си мнението!
Не че съм подушвал последните, ама кви са тия ПРОБЛЕМИ С ПОТЕГЛЯНЕТО, липса на достатъчно мощност и там сичките излъгации, дето ги пишат в AutoBild и май не само там!! Лично мое мнение - много кофти дизайн, и кви са тия електроники и в тройката за ламери и женки праени?? Пуууууу

Абе пич, хвани карай някое ново BMW и тогава говори. Ще умра от смях - проблеми с потеглянето и липса на мощност...А новата тройка си е супер, имам доста преки наблюдения върху една няколко месечна. Е, дизайна не ти харесвал, след фейс лифта пък и отзад са я напапривилииии... :winky:

Ами пич, ти като си се хванал да караш, вземи кажи какво ти е мнението - не да се правиш на интересен, аз ако бях нямаше да правя тема.
И не говоря само за дизайна, въобще за новия път, по който са поели и т.н.

E, отдавна не ми баха казвали "ПИЧ" :shock: То и Ника ми е женски, ама карай, кой да види... А ТЕМАТА ти я направи!
Мнението ми: Аз лично харесвам всички НОВИ BMW -та с изключение на Х3 и единичката. В е93 съм влюбена, и след всяка е60-ка по улиците още си чупя врата, хахахах Х6-цата е убийствена също, колкото и странна да е и колкото и да я оплюват...Колегите по-нагоре казаха доста неща... За технически данни нали не очакваш изказване от жена, хахахха
И да се повторя: колкото и да говорят всички, които не са карали нови BMW -та... пожелявам ти да си вземеш и НЯМА начин да не си доволен. Дано се включат в темата и повече собственници на такива ;) Няма много май в този форум :confused:

Колежке, ясно е, че новите технологии са примамливи и няма как да са по-лоши от старите но дали със тях не си замина духа на БМВ? Дали не се прецака имиджа на колите заради запълването на толкова пазарни ниши? Аз лично трудно приемам формите на 7-мака, удоволствие е да го караш но е грозен. E60-ката започна да ми харесва лека полека ама все не мога да се отърва от това китайско излъчване което ме преследва като я видя. Някак пластмасова ми се струва. Иска ми се да е с една идея по агресивна...
Виж 6-цата или X6-цата са много готини те са в правилната насока според мен X5-цата също...

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 22 Сеп 2008, 23:10

Изображение

E34 - Колата, с която асоциирам BMW!
E46, E93 - Колата с която асоциирам M3
E93 - Колата с която асоциирам перфектния M3 кабриолет.
X5 - Колата с която асоциирам перфектния Джип
Новата осмица и М5 2010 - колата която асоциирам с перфектната лимозина.

От там

Е36 - Селсклата мечта
Е60 - Бачкаторската мечта
Е90 - Подобие на тройка ( За разлика от Е92 и Е93)
Всичко преди Е34 - Щайга.
X6, X3, 1-цата - Коварната простотия
Седмаците след Е38

:wtf:

По темата: Старите BMW-та си имат друг характер. E34 е колата.
Последна промяна LizarD на 24 Сеп 2008, 14:58, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 22 Сеп 2008, 23:37

LizarD написа:...
Е36 - Селсклата мечта
...

Ей, ама как си го уселил точно селско и клатещо в една дума. Сега ако беше и вярно, щях да те призная :winky:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Сеп 2008, 23:50

абе неможе да са еднакви всички бмвта и да приличат на е30 , е34 и е38 , нормално е компанията да се развива. Не виждам закакво ги плюете , новите модели са по бързи, по сигурни, по устоичиви и всичко е по добро от предишните. 7цата е бизнес класа , лимозина не виждам колко спортна или злобна трябва да е , перфектна е според мен , вози перфектно - караш с 200 а вътре идилия , няма шумове нямаш усещане че ще литнеш всичко е перфектно. е60 била мечтата на всеки бачкатор ... ми то и ферари е мечтата на всяко малко дете и затва е лошо :mhihi: новите бмв-та са си точно такива каквито трябва да са , има си м серии за силни осещания и квото ти е кеф , петици и седмици за по спокоините и олегнали клиенти , джиповете са уникални - х5 и х6 , х3 е малко куц и то на външен вид повече. Вече идва проблема че са скъпи ,ами и ауди и мерцедес са на такива цени , просто не са коли за всеки . Всяка година бмв взима награди за моторите си , винаги някои модел е наи добър в класа си , тука наще професори казаха че са боклуци.
It`s party time !

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Сеп 2008, 23:51

LizarD написа:Е36 - Селсклата мечта

А е30 по твоята схема трябва да е "Мечтата на древния селянин"...

Как ги мислите тия глупости... :kuku:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Сеп 2008, 0:10

ja написа:
Колежке, ясно е, че новите технологии са примамливи и няма как да са по-лоши от старите но дали със тях не си замина духа на БМВ? Дали не се прецака имиджа на колите заради запълването на толкова пазарни ниши? Аз лично трудно приемам формите на 7-мака, удоволствие е да го караш но е грозен. E60-ката започна да ми харесва лека полека ама все не мога да се отърва от това китайско излъчване което ме преследва като я видя. Някак пластмасова ми се струва. Иска ми се да е с една идея по агресивна...
Виж 6-цата или X6-цата са много готини те са в правилната насока според мен X5-цата също...

Колега, духа на BMW Няма да си отиде НИКОГА! Докато на предния капак има синьо-бялата емблема, усещането, карайки тази марка ще е неповторимо! Относно новите тенденции, написал е колега по-горе, ами опитват се да отговорят на всеки вкус! На теб не ти харесва 5-цата, но виж Х5 и Х6 ! Ами взимаш си такива и се наслаждаваш... Някои не били достатъчно агресивни... Ами няма как всички модели да са агресивни, ти караш това което е достатъчно красиво и ти харесва На ТЕБ. Доста мнения съм чула на хора от форума, каращи все старички модели, ами на всички, колкото и да не харесват някои нови модели, все има Някой Модел, който им харесва много! И биха го карали, ако имаха възможността да си го позволят. Това е, старата изтъркана приказка - за всеки влак си има пътник! Дай боже всеки му по-нова кола!
Слушала съм мнения за очарованието на Е30... За духа, усещането, излъчването... Сигурно, това е кола с характер! Нямам удоволствието да я познавам... Но пък знам, че всеки истински фен освен някоя по-новичка, има в гаража си и едно Е30 ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 23 Сеп 2008, 0:19

LizarD написа:

Е36 - Селсклата мечта
Е60 - Бачкаторската мечта
Е92 - Подобие на тройка ( За разлика от Е93)
Всичко преди Е34 - Щайга.
X6, X3, 1-цата - Коварната простотия
Седмаците след Е38

:wtf:

.

Сигорно някой ти помогна да ги напишеш тези простотий :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 23 Сеп 2008, 0:25

Apassionata написа:
ja написа:

Колега, духа на BMW Няма да си отиде НИКОГА! Докато на предния капак има синьо-бялата емблема, усещането, карайки тази марка ще е неповторимо! Относно новите тенденции, написал е колега по-горе, ами опитват се да отговорят на всеки вкус! На теб не ти харесва 5-цата, но виж Х5 и Х6 ! Ами взимаш си такива и се наслаждаваш... Някои не били достатъчно агресивни... Ами няма как всички модели да са агресивни, ти караш това което е достатъчно красиво и ти харесва На ТЕБ. Доста мнения съм чула на хора от форума, каращи все старички модели, ами на всички, колкото и да не харесват някои нови модели, все има Някой Модел, който им харесва много! И биха го карали, ако имаха възможността да си го позволят. Това е, старата изтъркана приказка - за всеки влак си има пътник! Дай боже всеки му по-нова кола!
Слушала съм мнения за очарованието на Е30... За духа, усещането, излъчването... Сигурно, това е кола с характер! Нямам удоволствието да я познавам... Но пък знам, че всеки истински фен освен някоя по-новичка, има в гаража си и едно Е30 ;)

Така е ама кво да прявя сега като искам да взема новата 5-ца а не ми харесва дизайна? Трябва ми точно 5-ца не X5 или X6? Ето тук съм вече принуден да правя компромис с вкуса си или да се оглеждам за някой Лексус, което не ми се иска да правя но Лекса в момента е много по-добър като дизайн за другото не съм запознат.

Evelin Cotsev, коя нова кола в този клас ги няма тези качества? Тука като сложиш Мерц, Ауди, Лексус и БМВ всичките са инжектирани със свръх доза съвременни технологии и първото нещо което те кара да се загледаш по тях е дизайна. Аз лично не харесвам нашия дизайн, като графичен дизайнер бих могъл да ти анализирам детайлно всичко, което не ми допада но едва ли ще е интересно пък и това си е лично мое мнение, всъщност това е мнението на един голям процент от хората харесващи и каращи БМВ. Този клас коли трябва да се конкурират с Бентли по-скоро а не да търсят масовост и евтина изработка...

Аватар

Мнение от someone » 23 Сеп 2008, 0:44

ja написа:Аз лично не харесвам нашия дизайн, като графичен дизайнер бих могъл да ти анализирам детайлно всичко, което не ми допада но едва ли ще е интересно

На мен със сигурност ще ми е интересно да чуя мнението ти от професионална гледна точка, а сигурен съм и на още много колеги.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Сеп 2008, 0:55

Apassionata написа:
ja написа:

браво колежке ще стане сектант от тебе ( маи вече е станало ) :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 23 Сеп 2008, 4:30

Както каза един колега, повечето тук пишат без въобще да са карали или най-малкото да са се возили в новите модели на БМВ. Били такива, били онакива. Карали ли сте го да знаете?! Карайте, пък тогава пишете!
Лично съм карал чисто нова Е60 за 12 дни и съм се возил в 3, 6, 7, Х5 и Х6. Мога да кажа че колите са веднъж! Вярно е, доста скъпи са, но както каза някой колега, купете си кола на 1г. и сте си 6 номер :)
Нови тенологии има и при БМВ. С Еfficient dynamics, направо закопаха конкуренцията от Ауди и Мерцедес. На реален тест 320д комби дава разход 1 литър по-малко!!! А това за паркирането е пълна глупост. На повечето коли с такава система им трябва супер много място (което естествено се намира супер трудно), за да паркитат сами. И освен това трае супер дълго. Кви шофери сте, ако не мое сами да си паркирате колата :?:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Сеп 2008, 9:37

[quote="ja"]

Така е ама кво да прявя сега като искам да взема новата 5-ца а не ми харесва дизайна? Трябва ми точно 5-ца не X5 или X6? Ето тук съм вече принуден да правя компромис с вкуса си или да се оглеждам за някой Лексус, което не ми се иска да правя но Лекса в момента е много по-добър като дизайн за другото не съм запознат. [quote="ja"]

Шът, млък! :twisted: За Лексус се оглеждал :shock: :shock: Ще изневеряваш, аааа? Какво не ти харесва на новата 5-ца? Аз честно казано даже повече от 3-ката я харесвам. Китайско излъчване имала, да бееее! Ти си я купи, пък ще видиш как със всеки изминал ден все повече ще ти харесва! И аз малко трудно преглътнах задницата на Е90 / стоповете по-точно/, ма вече и те си ми харесват ;) ;) ;)
П.П. А като не щеш 5-ца, какво ще кажеж за Тройката седан след фейс лифта? Или ти е малка...
Изображение

Аватар

Мнение от someone » 23 Сеп 2008, 10:04

Apassionata написа:И аз малко трудно преглътнах задницата на Е90 / стоповете по-точно/, ма вече и те си ми харесват ;) ;) ;)
П.П. А като не щеш 5-ца, какво ще кажеж за Тройката седан след фейс лифта? Или ти е малка...

Това ми прилича на следната случка - отиваш по соц. времената в МотоТехника и искаш да си вземеш Лада седмичка, щото такова ти трябва и такова си си харесал, ама ти викат: "Няма! На ти една Жигула и бягай! Лади ще има догодина! Е кво не ти харесва на жигулата? Същия мотор, същото окачване, всичко и е все едно е Лада седмица...ааа...външния вид не ти харесва (по онези времена думата "дизайн" не беше позната) ми ако искаш, имаме от новите Москвичи с двигател на Лада? Е ти пък...и това ли не ти харесва...ще ти хареса, бе...като няма друго...и това ще ти хареса...айде със здраве, и се радвай на Алекото..."

Недей така, Apassionata, тези коли се правят заради нас, хората, за да ни харесват и да ни служат на нас, а не с цел да изпробват адаптационнните ни способности и неустойчивостта на вкусовите ни нагласи или възможността ни да дочакаме поредния фейслифт, та да вземат поне стоповете да ни се харесат...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Сеп 2008, 10:04

Защо спорите какви са били колите преди 10-15 години и какви са сега??
За времето си са били уникални, нямало е чак толкова много технологии и системи за безопастност, можело е да се усети истинско шофиране...нали? В днешно време "старата генерация" се оценява само от истинските фенове на марката.
При новите модели се залага именно на обратното - бъкани от най-различни системи, изчанчен дизайн....нормално е не от всеки да се харесва.
Едни ще харесат по-старите модели, другите по-новите, важното е че в двата случая марката си остава една :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата