i-phone или N95
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
SKISA написа:даймънда вече върви по 850 ,но той е без клавиатура ,а само с тъч-скрийн!!! за мене рафаелото или тъч-про както е известен модела е по-добрият ,въпреки че е по-скъп!!!
Resco Keyboard Pro оправя нещата, има си qwerty и със стилуа съм почти толкова бърз, колкото на нормална клавиатура на комп

Рафаелото е много готин, но ако някой търси по- малкък телефон това му се явява недостатък.
Че ти за 200$ какво очакваш да имаsambeto написа:Аз не виждам какво пък толкова му е добър дизайна на Ябълката,малко бие на дъска за рязане![]()
Камерата му е зле,bluetooth-а му е спънат,в тоя дето не е 3G няма GPS,за Symbian има много повече приложения.
Пак казвам имал съм и двата,и за мен Нокията е по добре

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
evans написа:Че ти за 200$ какво очакваш да имаsambeto написа:Аз не виждам какво пък толкова му е добър дизайна на Ябълката,малко бие на дъска за рязане![]()
Камерата му е зле,bluetooth-а му е спънат,в тоя дето не е 3G няма GPS,за Symbian има много повече приложения.
Пак казвам имал съм и двата,и за мен Нокията е по добре
Тука за 200$ трудно ще го намериш,обаче видях днеска в един сайт продават новата Ябълка с 16 гига памет за 1200 лева.
Иначе в мобилето е към 1500-1600 маркуча.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Tenata написа:един доста голям Минус на Н95 и не само това е че няма тъчскриин, батерията се зарежда на 2 дена, и само за около 800 лв. се сдобиваш със тухла в джоба. Нокията за мен е като голфовете фалени ама дървени
, а минуса на Iphona е че все още няма bluetooth връзка за обмяна да данни със други марки телефони.
2 глса за Iphona
Аз само да попитам ама честно за какъв обмен между телефони правите с пословутия "блутут" щото аз от как имам ифона до сега освен 4е една колежка искаше да и пратя песни4ка

Човека все пак ви пита за ефтин смартфон удобен за браузване в интернет точно какъвто е ифона отделно 4е и се гледат спокоино филми дори и със суптитри

Да си призная оба4е нямам наблюдения преки от HTC-to но по дизаин хваща окото ненормално

Щото които е работил на Мак ОС знае за какво му говоря това е като от 316-ката като се качих на 325-цата

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
vesko06 написа:oxam написа:1. не можеш да изключиш Т9
3. няма ммс - ама можеш директно да си пускаш мейлове
Можеш да изключиш Т9, както и има програми за пращане на ММС-и...! Недей да говориш глупости!
хайде да ми обясниш как се изключва Т9 защото за момента май си единственият който е разбрал как - или имаш предвид че като 3 пъти откажа една дума и телефонът спира да я предлага?

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
oxam написа:vesko06 написа:oxam написа:1. не можеш да изключиш Т9
3. няма ммс - ама можеш директно да си пускаш мейлове
Можеш да изключиш Т9, както и има програми за пращане на ММС-и...! Недей да говориш глупости!
хайде да ми обясниш как се изключва Т9 защото за момента май си единственият който е разбрал как - или имаш предвид че като 3 пъти откажа една дума и телефонът спира да я предлага?
Ако си с 2.0 firmware или нагоре- виж тук
Ако си с по-стар- виж тук и тука
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
VesoPesa написа:н95 8 гига

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
мокиата не си разпознава винаги GPS модула с външни приложения различни от вграденото
HTC и WM е истината, самия аз имам (смартфон) с WM5 и събирам пари за покет с qwerty, с който да се върши работа, а не да се снимат пикселизирани изображения с 5мегапиксела (уаааааааау, колко много)

HTC и WM е истината, самия аз имам (смартфон) с WM5 и събирам пари за покет с qwerty, с който да се върши работа, а не да се снимат пикселизирани изображения с 5мегапиксела (уаааааааау, колко много)

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
deyan-enchev написа:Iphone -не се конкурира с тази NokiaN95 по функционалност или екстри , той просто и не може понеже дизайна му е с години пред другия консервативен двустранен слайдер. Нокията е неиздържана откъм дизайн и идея (има луфт м/у корпуса и слайда) който се увеличава с времето. Що е то скъп телефон с неизпипан толкова малък детайл. Камерата и процесора й са на ниво.
Бих предпочел Iphone обезателно, чисто дизайнерски. Ако камерата ти е критерий не бива да е така
Абсолютно си прав. Iphona е съвсем ново поколение телефон от марка която не за първи път избива рибата със свой продукт. Аз имам Iphone 2G както и всички Ipod-и излизали до момента. Превърнах се във фен на марката единствено от експлоатацията на всеки един от тези продукти. Има например две мнения по темата дали да е 2G или новото поколение 3G. Хора които познавам със стария и новия телефон малко са резервирани към 3G, и това което не им допада в повечето случаи е че е с пластмасом гръб, до като старя с метален корпус. Все още няма unlock за новия, но ова е до време и ако си вземеш да не те притеснява, че ще събира известно време прах. Със старя беше същата работа. Тези които казват, че не е здрав са в голяма грешка, лично аз съм му правил доста краш тестове по случайност

Iphone +
GTS написа:мокиата не си разпознава винаги GPS модула с външни приложения различни от вграденото![]()
![]()
![]()
![]()
HTC и WM е истината, самия аз имам (смартфон) с WM5 и събирам пари за покет с qwerty, с който да се върши работа, а не да се снимат пикселизирани изображения с 5мегапиксела (уаааааааау, колко много)![]()
![]()
Първо, нокията си разпознава GPSа с приложения, направени да работят с интегриран GPS...
Второ, уин мобайл устройствата също не са цвете за мирисане, особено с тоя осакатен интернет експлорър, операта също куца, в общи линии аз досега не съм попаднал на браузър за wm, дето да се доближава дори по юзъбилити до тези на айфона и този на нокия ...
А рилийза на КДЕ беше много добър ход от страна на епъл, едва ли ще им трябва много време на оупън-сорс девелопърите да понапишат т'ва-онова за айфон, още повече като се има предвид и популярността му ...
Камера на телефон няма да коментирам, щото квото и да ги правят винаги са си нас*ани без изключения, става да снимаш нещо инцидентно и да го покажеш после на някой, а за т'ва каквато и да е камера би ти свършила работа ...
И двата телефона си имат бъгове, както и всички останали, но лично за мене е много "обезпокояващ" факта, че айфона си губи обхвата с повод и без повод, било някъв хардуерен проблем, който щели да го фиксват със софтуерни пачове

В крайна сметка ако пред мене стоеше тоя избор бих си взел айфона...

ПС Ако някой разполага със сносен браузър за WM6.1 да сподели

In Ban We Trust!