За здравословния начин на живот- да или не
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ако всички спазваха поне някакъв елементарен хранителен режим нямаше да е никак лошо. А ако всички хора ходеха на фитнес сега щях да съм милионер
А иначе за колегата много добре изглежда на снимката. Казвам го като професионалист щото това ми е работата

А иначе за колегата много добре изглежда на снимката. Казвам го като професионалист щото това ми е работата

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
ям боклуци, не си отказвам нищо, нямам график или схема на хранене, блъскам три пъти във седмицата щанги, два дена кардио (основно гребане) и... се чувствам добре. пия почти всяка вечер по малко, пуша 2-3 пури през седмицата... но не мисля че така може да се продължава защото много енергия отива да "от-направя" това дето си причниявам със ежедневието си.
80 кила 182см със 16% мазнина..
и аз искам да живея здравословно но просто нямам време. да. знам. само си намирам оправдания... бе да си имам проблемите и аз...
80 кила 182см със 16% мазнина..
и аз искам да живея здравословно но просто нямам време. да. знам. само си намирам оправдания... бе да си имам проблемите и аз...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ибах, аз мноу зле живея бря
ама аз си знам, прадедо си обираше тигана с хляба и хич не му пукаше за холестероли и тн и живя до 92, пра бабата и до ден днешен си глътва по глътка ракия от време на време за отскок а е на 96 и си е много добре.
така че важното е как си живял и колко нерви си брал, а не какво си ял и какво си срал.
ама аз си знам, прадедо си обираше тигана с хляба и хич не му пукаше за холестероли и тн и живя до 92, пра бабата и до ден днешен си глътва по глътка ракия от време на време за отскок а е на 96 и си е много добре.
така че важното е как си живял и колко нерви си брал, а не какво си ял и какво си срал.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Има мнооого истина в това,стресът е основен фактор за отключването на най-страшните тежки заболявания,инфаркти,инсулти,диабет и т.н..._65536_kb_sec_ написа:така че важното е как си живял и колко нерви си брал, а не какво си ял и какво си срал.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Вярно е да но това вече е за друга темаBogat-Beden написа:Има мнооого истина в това,стресът е основен фактор за отключването на най-страшните тежки заболявания,инфаркти,инсулти,диабет и т.н..._65536_kb_sec_ написа:така че важното е как си живял и колко нерви си брал, а не какво си ял и какво си срал.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///MapTo написа:Е,в крайна сметка разконспирирахте ли го на колко години е?
който е най-близо до годините -печели кутия с добавки за пиене...!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Предполагам 39 - въпреки че не изглеждаш на толкова. Според мен не е толкова трудно да се води здравословен живот, проблема е че на "хубавото бързо се свиква" , но ако човек има достатъчно воля и е упорит, може да постигне много (и в повечето случаи не е късно), но на мен ми беше много трудно и се предадох. Спрях цигарите, следователно и алкохола намалих (не че е бил кой знае колко много де), тренирах 5 дена седмично - ефект определено имаше, потниците и тениските от миналото лято почнаха да се опъват по мен, но никотина е голяма сила, дори след 3 месечен отказ като ударя 2-3-4 бири и ми се допушваше зверски и при едно събиране запалих, от там нататък си е*ах мамата на целия труд, сега пак съм си 198см. и 82 кила което си е жив скакалец. Не може да се отрече обаче че човек се чувства по съвсем различн начин, сутрин ти е по готино като станеш, по-малко се изморяваш, доста по-енергичн си, плющиш като за световно, общо взето изглеждаш добре и се чувстваш така - определено си заслужава труда. 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
така се постигат вискоки спортни постижения според братушките:
http://www.youtube.com/watch?v=738IkYjWGZ4
голям сладур тоя паренъ
http://www.youtube.com/watch?v=738IkYjWGZ4
голям сладур тоя паренъ

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз казвам 36,но може и на 28 да си и да те е поочукал живота...!?
Движение и по-малко ядене му е майката и то истинска храна,не полу-фабрикати бургери и т.н.!
П.П.Не,че аз съм критерий...!

Движение и по-малко ядене му е майката и то истинска храна,не полу-фабрикати бургери и т.н.!
П.П.Не,че аз съм критерий...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Ако си решил да правиш тяло - то запомни едно-взимай много химия защото естествените тела са изкуствени!!!
п. с - 39.5 години

п. с - 39.5 години
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Няма да се боря за прословутия подарък, и ще тикажа рално на колко изглеждаш според мен...
Като тяло 24-25, но прическата те издава малко, затова казвам 30-31 години... осъзнавам че можеби си по-възраастен което е много похвално.. евала...
п.п. Има прители на по 22-23 дето изглеждат като теб...
Като тяло 24-25, но прическата те издава малко, затова казвам 30-31 години... осъзнавам че можеби си по-възраастен което е много похвално.. евала...
п.п. Има прители на по 22-23 дето изглеждат като теб...

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5