Защо си аресвам БМВ-то и не щъ некои японски съображения...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Сеп 2008, 12:08

аз като карах Е30ката нямах лодка!не е в тва проблема ,любо!!то е ясно ,че в поршето не само лодка ,ми и по-голем сак нема къде да сложиш!! въпроса е ,че примерно като определиш една сума/няма значение дали е 10хил лв или 100хил или 200хил / за тия пари ще си вземеш добро порше ,но много по-добро бмв!! тва е сравнението!! когато купих Е30ката за 12хил марки тва си беха много пари ,ма па за тия пари щях да зема точно 924ка на порше дето е умрело 5цилиндрово ауди с две седалки!! за парите на едно добро порше 911ка примерно сега ще вземеш две 335ци!!или три дори....!!! и пак ще се кефиш на карането и ще си ухилен до ушите!! и няма да ти се счупи къде му падне и да останеш на пътя!! и ше се гониш с поршето по пътищата и няма да ти избяга много. тва е за мене истината...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 03 Сеп 2008, 12:23

Това са най хубавите съвети които даваш!
Разбрахме те много добре!
Казваш че си имал много коли и така също си опитвал такива които дори не са твои!Направил си преценка на качество/цена при взяка марка и модел ,така също лукс/удоволствие през тези години!
В единия смисъл си разказал какви коли били хит през 91-94 и от от там си придобил предсвата за марките които правят инжинерите!
А сега днешната година пак има много добри бмв-та които тогава са били чисто нови през изминалата 91-94 год.!Казваш че през този период тези 12 хил марки за е30 били много пари както сега за една е92 м3 също са много пари!Но нека да кажем след време например през 2020-2025 год. точно тези м3 няма ли да са по същия начин както с е30-те!? ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Сеп 2008, 13:01

ми то явно тва си мислим всички...!! начи щом за толкова години тая марка не е успяла да ме разочарова-има нещо!!! тва са повече от 17г...!!
да не говорим ч, други са успяла да ме разочароват още от първият път без да ги чакам да станат дърти...!! естествено ,че сегашната тройка по тая логика би трябвало да е все още звяр и през 2025...!!
отделно духа на тия коли....!!тва че като видях 2002ката и ми спря сърцето,тва че като се качих на Е30ката и ми спря часовника с кукувичката....!!!тва са моменти ,които не се забравят!! а кво ми спря като се качих на пасата....!?!?!?.......ми спря ми усмивката!!
така че тва са години все нагоре!! е...!!може да е имало някакви дребни спадове,може да сме ревали на творенията на бенгъл...!! външният вид на новите бмв-та наистина плаче за едно сериозно отвличане посред нощ на дизайнер на пининфарина или на ауди...!!!но важното е ,че общото впечатление и отличната здравина на наще коли дават само една възможност!! винаги верни :!:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Сеп 2008, 13:42

Забърсвам и отключвам по молба на автора.
MORE BEER!

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Сеп 2008, 16:56

извинявам се на прочелите изтритите ....леки лирични отклонения...!!!

да допълня впечатленията си от задоволството от колата от вчера!! не знам тва дали влиза точно в темата,но вчера сложих чип на колата ,а преди 5 дни и мушнах един спортен филтър!! трябва да ви кажа ,че разликата е наистина чуствителна!! ако някои колеги си спомнят имах тема ,че не мога да накарам комбито да се хлъзне на завой с повечко газ и изключени системи!!! е сега вече мога!!! явно не ми е стигала мощност и въртящ момент преди ,но сснощи на 4 излизания на десен завой на сухо колата тръгваше с вратите напред и само електрониката я обуздава ,но мига лампата ,та се къса!!! бях забравил кво е да излезеш на правата от моста на ндк към хемус с гъза напред ,но снощи успях много отчетливо да си припомня...!!! колата върви яко настрани и се държи като истинско бмв/не че преди тва не се е/ - хищно и лакомо за завои и скорост!!!
всяко каране и излизане е просто една прелест....

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Сеп 2008, 22:53

BMW страст :D
BMW only!

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Сеп 2008, 23:00

не можах да изчета цялата тема :mhihi:
но не знам защо плюеш пинина ... аз нищо не съм сменял по него и съм много доволен. Вярно че някои части са нелогично скъпи - накладки, но това са японските коли :mhihi:
Иначе е здрав, не мисля да го продавам, харчи 10 макс, а и за зимата става

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 06 Сеп 2008, 2:51

Bavarec*** написа:Ми кво да ти кажа колега БМВ е наи доброто,а човек се пристрастява към хубавото и доброто!!!

После как да не сме секта то като видиш БМВ и то те кара да се обърнеш и да продължиш да го гледаш!!!

Аха. Аз не'ам кола, ама точно т'ва пра'я като вида БМВ - обръщам се след него и го гледам докато не изчезне. А ако е паркирано си изпускам трамвая заради него. Като днеска - на спирката на трамвай 20 до 1-ва английска имаше нек'во червено БМВ Z3 със спойлер, яки джанти и гюрук. Е на външен вид може да не е кой знае к'во, ама си е БМВ и зарад него изтървах два трамвая - въобще не ги чух кога са дошли и заминали. :uups:
Който има вкус се кефи и кара БМВ. Който няма вкус - кара Мерцедес!
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Сеп 2008, 3:52

Хайде не почвайте пак с крайните изказвания...
Мерцедес е също страхотна кола, но за друг тип хора с друг тип манталитет. Иначе е адски лесно да кажеш че нещо не струва, пренебрегвайки стотиците часове мислене, които шепа хора са изкарали с надеждата да направят един по-добър автомобил.
Е, има и такива, които просто са сглобили нещо нали, но тях няма да ги назовавам :mhihi:
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 06 Сеп 2008, 8:13

Azrail написа:Хайде не почвайте пак с крайните изказвания...
Мерцедес е също страхотна кола, но за друг тип хора с друг тип манталитет. Иначе е адски лесно да кажеш че нещо не струва, пренебрегвайки стотиците часове мислене, които шепа хора са изкарали с надеждата да направят един по-добър автомобил.
Е, има и такива, които просто са сглобили нещо нали, но тях няма да ги назовавам :mhihi:

Сега пък какво не и харесваш на ЛАДА-та ? :mhihi: :mhihi:
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Сеп 2008, 16:41

слави,пинина се прееба-айде да кажем ,че му е дошло времето...!!ама за два чарка да дам половината от цената на колата ми се вижда смешно...!! нелогично е наистина да струват толкова частите за тия коли!!! за тва се дразна!!
мерцедеса изобщо не е лошо кола!!! не бих казал...!!! карал съм и нов и по-стари мерцедеси, а и няколко зверски изпълнения на АМГ...!!въпроса там е ,че някакси колата е направена/и то съвсем умишлено/ да не те натоварва,да е по-мека,возията е по-мека,настройките на окачването са по-минорни...!!!тва е разликата!!! не знам защо ,но всички разправят ,че с годините ти се приисква мерцедес...!! ми на мен някакси не ми се приисква ,а годинките си вървят!! мерджана е създаден за возене...!!!ако някога някой ден стигна до там да ме вози шофьор-може би ще избера С-класата пред 7цата...!!наистина там е комфортно....!!! играта ,обаче е ,че философията на производителите на бмв явно е насочена към шофьора!! всичко е така замислено и настроено ,че да пасва на шофера!!! отделно самите коли се правят с такива настройки ,че да държиш под контрол ситуацията във всеки един момент!!! сигурно четете,че едва ли има на света по информативен волан от волана на бмв...!!и тва е самата истина!! да не говорим ,че мога да си насоча гумите точно където искам в завоя и да стъпя върху 20 стинки точно с коьто си искам гума...!!! отделно са направени здрави и сигурни....!! какво повече да искам...!!! за мен разликата между мерцедес и бмв е като между ролс и бентли...!!и двете са хубави и яки -едното е да те возят -другото е да го караш...!!!
аз все още искам да карам....!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 12 Сеп 2008, 13:22

SKISA написа:тва че като видях 2002ката и ми спря сърцето,тва че като се качих на Е30ката и ми спря часовника с кукувичката....!!!тва са моменти ,които не се забравят!!

Мисля че пак трябва да се качиш на Е30 ;) ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 12 Сеп 2008, 13:50

аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!
а засега продължавам да се пеня на гледката на 60ката -ито една предна,пресна....!!! преден капак след пастиране-тва синьото не е боята на колата ,а синьото небе над нея...!!! впрочем точно тоя цвят на бмв много го харесвам!! иначе капака е черен.....!!!!
http://store.picbg.net/pubpic/15/3D/ac7 ... db153d.jpg

коя друга кола може да предложи толкова синьо!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Сеп 2008, 14:05

SKISA написа:аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!
а засега продължавам да се пеня на гледката на 60ката -ито една предна,пресна....!!! преден капак след пастиране-тва синьото не е боята на колата ,а синьото небе над нея...!!! впрочем точно тоя цвят на бмв много го харесвам!! иначе капака е черен.....!!!!

Тука нещо кола не виждам.... :mhihi: :mhihi:

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 12 Сеп 2008, 14:09

Мишел написа:
SKISA написа:аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!

Тука нещо кола не виждам.... :mhihi: :mhihi:

:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата