ГАЗ Тигр 2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Сеп 2008, 2:42

///peter написа:О като чуя колко била зле г-класата и ми се досира, а относно колко са тъпи да прават дизели:

http://bg.wikipedia.org/wiki/T-34

Обърни внимание на двигателя :roll:

Да много са ефективни танковете им, но запитвате ли се защо няма нито един руски или американски ас от втората световна :mhihi:
Щото са много хитри и руснаците и американците, затова технологичният им напредък започва след края на войната, когато немските заводи са завладяни ;) Целия космически успех е дело на един единствен човек ;)

Вернер фон Браун предполагам :twisted: Руските танкове печлят защото - са много , не поради техническа особеност а поради размерите на русия , печелят защото - немските са далече и не могат да идват (и да бъдат поддържани) навреме , руските печелят защото слчайно , някой размазва цялата индустрия на Германия прес същото време.Самите танкове , като инжинерна мисъл , нищо не печелят тогава . Иначе преразпределението на немски спец. инжинери , даже е подробно описано . Като ми говорите за авиация - първите руски реактивни , да не са леко копия :twisted: не леко а яко , а прословутото Фау 2 си има и руски близнак . Сега ме мързи да посочвам линкове и статии
Едно е ясно - темата отиде да си ибе майката :P

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328 touring

Мнение от sv » 03 Сеп 2008, 8:22

Руската джипка е много проходима,наи-проходимата ама първите 10мин. докато е още здрава, после се почват ремонти,псуване, основни ремонти,смяна на двигател,още 10мин, изхвърляне на двигателя и замяната му с такъв от мерцедес 300d и чак тогава всичко е горе долу ок.

Предишна

Назад към Извън Темата