френските коли (30 мин смяна на крушка)...
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
На тия французи само френската целувка им работи като хората!Кво се занимават с тея коли....немеца е джадая в тая област!
Не мислите ли?

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:манете ги тея френски кочини и главно рено .... само едно мога да ви питам за него кола с емблема на п**** ква кола може да е !?
Много правилно

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Може да си говорите каквото искате , но ПО-ДОБРИ КОЛИ ЗА ЦЕНАТА СИ - НЯМА
Да сравним например едно Ц4 купе (или да не е купе ) със неговия именит конкурент , лидера в класа си (само според Ауто Билд),сглобения от констуктор лего, ГОЛФ 5 - кое му е по-доброто - возия,интериор,външен вид,цена ? Няма нужда да се спори по този въпрос , знам че френските не са най-издръжливите , но определно са перфектни предложения за парите си и не са МЪРТВО РОДЕНИ КАТО ЯПОНКИТЕ . Наистина , по-скучна и бездушна кола от тойто нЕма , френските поне са направени да ти пълнят душата и не са чак пък Фиати , все пак .

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
acho.rs написа:МЪРТВО РОДЕНИ КАТО ЯПОНКИТЕ . .
Е това за мен е смешно.И аз не съм им фен на японките и не бих си купил ама който е имал читава японка знае за какво става дума.На черното бяло да се каже е тъпо...Една кола не е само емоция от шофирането,а комплекс от себестойност,здравина,цена на поддръжка,комфорт,икономичност и вървеж за конете си.Естествено ако си купуваш спортна ще гледаш не да е икономична ама за автомобил като за всекидневие мисля,че се гледа горното.И пряк пример мога да дам Сивик 5та ген-много здрава кола беше това.И като цяло си мисля,че Сивик е един от най-успешните японски автомобили.
Айде стига офф. ама е тъпо да се четат такива изказвания.И аз съм попадал на Бмв-та,които са заебали тотално ама не заключавам " Е те тия Бмв-та са ебаси и боклуците..."

8.32
- agent smit
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:...френските поне са направени да ти пълнят душата ... .
С това не мога да се съглася с теб, колкото и позитиви да изтъквате за френските коли, като цена, возия и икономичност, според мен няма коли с по-отвратителен дизайн от френските.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Абсолютно вярно-френска кола=КЕНЕФ!!!!! Нито дизайн (дизайна им е педераски като цялата им нация бай дъ уей...), нито емоция от шофирането, ебал съм и цената-ако искаш истинска кола-купуваш си немска машина, ако искаш освен кола да имаш и емоция на колела-купуваш си БМВ или някой Американски звяр с много литри и мнооого коне

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
acho.rs ,като си купиш Ситроен за 60 К лв ,който да ти "пълни душата" ,но да те остави през 4 държави в 5-та ,заради смляни полуоски на 8 К км
на много км оттук и да не ти важи гаранцията ,защото тия мошенници тук и това го прескачат за някой лев ,тогава ще се разбереш колко не си прав
И тамън след една седмица непредвиден престой и разходи в един от най-скъпите и колоритни Европейски градове ти я оправят едва-едва и на връщане към БГ през една държава отново прословутата хубава Френска кола отново те предаде ,но този път електроника и отново няколко дена в сервиз ,защото сега пък трябва да се чакат някакви модуми от Франция ,дали изобщо ще продължиш така да мислиш
Аз си мисля ,че от всички изброени качества никое не е така важно както това да можеш да разчиташ на автомобила и да не те предава и оставя по пътищата , защото въпросния Ситроен е HDI и може да е малко по-икономичен на хартия от мойта кола ,но за това време загубено и допълнителни разходи от ФРЕНСКА НЕГРАМОТНОСТ аз с мойта стара кола на 640 000 км пробег щях да отида до Севиля оттам до Осло и от Осло да се прибера ,па нека са си хубави Френските коли
Георги Пенчев

И тамън след една седмица непредвиден престой и разходи в един от най-скъпите и колоритни Европейски градове ти я оправят едва-едва и на връщане към БГ през една държава отново прословутата хубава Френска кола отново те предаде ,но този път електроника и отново няколко дена в сервиз ,защото сега пък трябва да се чакат някакви модуми от Франция ,дали изобщо ще продължиш така да мислиш

Аз си мисля ,че от всички изброени качества никое не е така важно както това да можеш да разчиташ на автомобила и да не те предава и оставя по пътищата , защото въпросния Ситроен е HDI и може да е малко по-икономичен на хартия от мойта кола ,но за това време загубено и допълнителни разходи от ФРЕНСКА НЕГРАМОТНОСТ аз с мойта стара кола на 640 000 км пробег щях да отида до Севиля оттам до Осло и от Осло да се прибера ,па нека са си хубави Френските коли

Георги Пенчев
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
acho.rs написа:Може да си говорите каквото искате , но ПО-ДОБРИ КОЛИ ЗА ЦЕНАТА СИ - НЯМАДа сравним например едно Ц4 купе (или да не е купе ) със неговия именит конкурент , лидера в класа си (само според Ауто Билд),сглобения от констуктор лего, ГОЛФ 5 - кое му е по-доброто - возия,интериор,външен вид,цена ? Няма нужда да се спори по този въпрос , знам че френските не са най-издръжливите , но определно са перфектни предложения за парите си и не са МЪРТВО РОДЕНИ КАТО ЯПОНКИТЕ . Наистина , по-скучна и бездушна кола от тойто нЕма , френските поне са направени да ти пълнят душата и не са чак пък Фиати , все пак .
Ти наистина ли

R6 - Was sonst?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
един бивш шеф си купи 3литров С5 з а72 бона от магазина...!една от най-важните му екстри беше ,че има червен бутон да викнеш аварийна група кат си на път...!! кола за толко пари ма немаше халогени...!! на около половин година му беха блокирали четрите спирачки в движение и гумите беха станали квадратни! имаше 100м сперачен път на шосето за благоевград и не можеше да я помести от пътя-пален гипс! после беше почнала пир неква си скорост да сваля самостоятелно всички прозорци и да могат да се дигнат само след гасене и наново палене...!! отделно тоя умрел ситроен едва ми се измъкваше -тогава бех с Е39-2литрова бензинка! просто немаше такава смешна кола! радваше се ,че офиса ни е до сервиза на Автомоторкорпорация,за да може като дойде на работа да си го остави при французойците да си го магерат!!! тва не екола,тва е ...!аре да не гоним детската аудитория!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///vlado написа:Глупости и то много на брой.Ако си мислите ,че BMW или Мercedes или вообще някоя друга марка е по-различн,страшно много се лъжете
ааа добре!ние тия работи сме ги сънували...!! и не караме бмв от 20г и не знаеме чупи ли се ,здраво ли е и кво е...!!! просто щото така ни се случи-случайно за тва сме си харесали тая марка...заради цветовете -не за друго!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
PIONEER написа:acho.rs написа:МЪРТВО РОДЕНИ КАТО ЯПОНКИТЕ . .
Е това за мен е смешно.И аз не съм им фен на японките и не бих си купил ама който е имал читава японка знае за какво става дума.На черното бяло да се каже е тъпо...Една кола не е само емоция от шофирането,а комплекс от себестойност,здравина,цена на поддръжка,комфорт,икономичност и вървеж за конете си.Естествено ако си купуваш спортна ще гледаш не да е икономична ама за автомобил като за всекидневие мисля,че се гледа горното.И пряк пример мога да дам Сивик 5та ген-много здрава кола беше това.И като цяло си мисля,че Сивик е един от най-успешните японски автомобили.
Айде стига офф. ама е тъпо да се четат такива изказвания.И аз съм попадал на Бмв-та,които са заебали тотално ама не заключавам " Е те тия Бмв-та са ебаси и боклуците..."
Имах предвид масовите - тойоти , нисани , мазди , не някой от именитите пили !
Не знам , аз никога няма да си взема - авенсис или корола , ебахти и умрелите коли - на мен кола само за от точка А до точка Б , не ми трябва. а пък честно и БМВ и Мерц , не са от най-безпроблемните коли (поне немците това казват)

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Щото не сте сменяли акомулатор на рено, под решетките за чистачките
Един час, скъсана блуза, 3-ма човека, хиляда псувни за един акомулатор
Ай сектир. Дифа на Е34-ката го сменям за 40 минути двамата с брат ми

Един час, скъсана блуза, 3-ма човека, хиляда псувни за един акомулатор

Ай сектир. Дифа на Е34-ката го сменям за 40 минути двамата с брат ми

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
///vlado написа:П.П Ако ще се кара BMW то ще да е преди 94 год.Според мен там е истинската тръпка все още.BMW не е масов автомобил , а автомобил за удоволствие

70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5