Защо не ми дава да карам колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юли 2008, 9:04

Мммммм, интересна тема..... :roll:
Аз мога само да кажа, че съм жена, и колата си на мъж не давам, камо ли на друга жена!!!! Абсурдно е!!!
Има само един мъж, на който имам доверие да кара колата ми и това е. Просто няма как друг да припари там, обичам БМВ-то повече от всеки, който може да се качи зад волана и нямам доверие на друг!
Valkata, не му се сърди, прав е мъжа ти. Просто приемаш нещата. Или си купуваш собствена и му доказваш че може да ти има доверие, или..... много са заблудени повечето жени зад волана, няма какво да си говорим...положението по пътищата е трагично....Всякаква липса на ориентация, за ситуация, за габарити на колата, за престрояване, ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора, незнам..... :roll: :roll: :roll: Никакво чувство за кола.....а БМВ-то иска да го чувстваш :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Юли 2008, 9:06

///peter написа:Айде ве, повечето карате 20ески, па те как поднасят.... :mhihi:
затова и взех с М40 хем да си кара хем като слуша звука на мотора да си мисли че е яхнала шевната машина :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Юли 2008, 9:10

bmwfena написа:
///peter написа:Айде ве, повечето карате 20ески, па те как поднасят.... :mhihi:
затова и взех с М40 хем да си кара хем като слуша звука на мотора да си мисли че е яхнала шевната машина :mhihi: :mhihi:

Тя и домакиня добра ве а? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Юли 2008, 10:00

Мишел написа:Мммммм, интересна тема..... :roll:
Аз мога само да кажа, че съм жена, и колата си на мъж не давам, камо ли на друга жена!!!! Абсурдно е!!!
Има само един мъж, на който имам доверие да кара колата ми и това е. Просто няма как друг да припари там, обичам БМВ-то повече от всеки, който може да се качи зад волана и нямам доверие на друг!
Valkata, не му се сърди, прав е мъжа ти. Просто приемаш нещата. Или си купуваш собствена и му доказваш че може да ти има доверие, или..... много са заблудени повечето жени зад волана, няма какво да си говорим...положението по пътищата е трагично....Всякаква липса на ориентация, за ситуация, за габарити на колата, за престрояване, ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора, незнам..... :roll: :roll: :roll: Никакво чувство за кола.....а БМВ-то иска да го чувстваш :mhihi:

Той инструктора гледа да вземе парата и не го интересува другото. Ама това е една друга тема...

Мишел , все се каня да те питам. Тоя с чадъра не се ли казва Боби?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Защо не ми дава да карам колата?

Мнение от vld » 16 Юли 2008, 10:03

Valkata написа:Защо въпреки, че мисля, че не съм лош шофьор, мъжът ми не дава да карам колата ни? Щяло нещо да вземе да се прецака, карало се по-специално, не съм била наясно с особеностите на БМВ... Вярно ли е или нещо ме баламосва? Вие давате ли на жените си да карат колата ви? :roll: :type:

Ми аз на моята и давам да кара когато поиска и където си поиска ;)
Просто съм и обърнал достатъчно внимание около година след учебен процес "как трябва да шофирам колата сибез да я унищожа по къкъвто и да било начин" :mhihi:
Което включва ,никакви дупки,пак никакви дупки :!:
Тренировки за паркиране,за да знам че като иде сама в мола няма да се чуди къде да остави колата и да я паркира така,че да я одерът и от двете и страни ;)
Общо взето ,ако се понапънеш малко да му покажеш че се стараеш и съответно ако ти се отдава ,чевека сигурно ще си промени мнението ;)
Ма ако си като повечето ,дето карат направо все едно са с трамвай и в главата са им само типичните женски мисли ,едва ли и аз бих ти дал да ми караш колата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suki » 16 Юли 2008, 10:15

и моя мъж си ми я дава колата,когато си я поискам,изобщо не мога да се оплача :D за първи път ми я даде 2 седмици след като взех книжката(е,разбира се карах малко,по едни тесни улички из махалата)...но от тогава си ми я дава,даже му е кеф да го возя..е в началото съм карала само с него,че ме е шубе,въпреки че и сега си имам страх още де....но просто Valkata трябва да му докажеш какво можеш :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 16 Юли 2008, 10:27

Мишел написа:Мммммм, интересна тема..... :roll:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 16 Юли 2008, 10:35

и моита приателка искаше много давах и на 1-2 пъти ама тя си е малко звяр иска се да настъпва та затова и от последниа път когато кара преди 2-3 месеца само се вози. тежка диагноза си е БМВ и тетова е. съвета към жените които искат да карат на гаджетата си бмвтата а те не им дават е да се откажат наи добре :mhihi:

моиата баварка ни си я давам никому :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 16 Юли 2008, 10:42

furiozo написа:и моита приателка искаше много давах и на 1-2 пъти ама тя си е малко звяр иска се да настъпва та затова и от последниа път когато кара преди 2-3 месеца само се вози. тежка диагноза си е БМВ и тетова е. съвета към жените които искат да карат на гаджетата си бмвтата а те не им дават е да се откажат наи добре :mhihi:

моиата баварка ни си я давам никому :mhihi:

точно така :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Юли 2008, 10:56

Мишел написа:ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора,

Тук много грешиш. Той инструктора не е прост, ако покараш малко на 10 и 10 ще разбереш, че е възможно най-удобната и най-ефективната поза за каране, просто всеки се е излегнал в колата и държи волана с 2 пръста или една ръка.

он топик: не й давам, щот веднъж вкара 2-ра и ... олекнах. :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 16 Юли 2008, 11:02

Оня ден завивам бесно в една уличка, докато мойта шари с ръце по панталона ми (незнам как не и пречи подлакътника) и виждам следната картинка: някаква малка бракмичка, на шофьорската седалка готина мацка, до нея пич, който я обарва... и викам на мадамата до мен "гледаш ли хората как са си разменили местата ...". Ако искам да барам, мога и докато карам, докато ме съмнява жена да изкара такава координация, а и на тях им се иска :lol: Тази картинка е характерна за скъпи коли с руси мадами вътре, които возят по-гримирани и от тях "кичета", както им казват. Долно ми е някакси, да ме возят. Седя на тръни и се оглеждам, все едно аз карам. Баварката не се дава... или се подарява или се продава (или се унищожава, ама не го пожелавам и на враг).
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юли 2008, 11:05

vicho написа:
Мишел написа:ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора,

Тук много грешиш. Той инструктора не е прост, ако покараш малко на 10 и 10 ще разбереш, че е възможно най-удобната и най-ефективната поза за каране, просто всеки се е излегнал в колата и държи волана с 2 пръста или една ръка.

Ами пробвала съм и да ти кажа нямам никаква реакция, лоста ли можеш да хванеш, ръчната ли да дръпнеш, какво?
Като си се вкопчил с две ръце във волана? Говорим за градско каране предимно.
Не става дума да си се излегнал, но с две ръце нали съм ги виждала, набрала се на оня волан, хванала го все едно ще избяга, седалката набита в таблото чак, кукувици, и гледа отпред пред бронята ако има как да види!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 11:08

аз ти предлагам да не му пускаш докат не ти даде да караш,ако не стане пак смени мъжа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
пс.и аз имам е36 и е30 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 16 Юли 2008, 11:11

Жена в Е36 ... момичета, това е чисто мъжка кола. Изглежда неестествено зад волана да има жена :roll: Веднага ти идва на акъла "тази е свила на мъжа си колата" :mhihi:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Юли 2008, 11:21

:mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата