Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Криптовалути
Белев пусна клип. Много отдавна не го беше правил, над една година. Добре, че съм му абонат, скоро даже си мислех как нищо не е пускал и говорих на един познат по този повод. Отивам да слушам.
https://youtu.be/jQ5hU_Jlw1U
https://youtu.be/jQ5hU_Jlw1U
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Боби Белев се завърна с анализ след година и половина без активност в канала му. Общо взето нищо ново не чух, но потвърди нещата г/д както и аз ги виждам.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И аз така предполагам, че ще е, но все пак слушам. Още помня как той когато беше на гости на Андонов изрази силно съмнение в думите на План Б за 100к и отгоре. Каза, че той не вижда на база какво План Б казва тези 100к с такава увереност и не знаем реално каква е играта му за да го казва. Каза, че за него ако е искрен това е просто предположение, което не лежи на нищо съществено и сигурно.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://youtu.be/Qs1wNlOWUzw
По-скоро за икономическата тема, но тя си ни касае стабилно, а и който иска ще го види.
Та нали Швейцарските банки бяха много сигурни?
По-скоро за икономическата тема, но тя си ни касае стабилно, а и който иска ще го види.
Та нали Швейцарските банки бяха много сигурни?

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Сейлър се приближава към зануляването си, предречено от Стийн. 
ПП гответе се за дип, до сега всеки път тоя като купи и после цената се изсипва почти веднага.

ПП гответе се за дип, до сега всеки път тоя като купи и после цената се изсипва почти веднага.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, да, чакам го тоя дип не знам откога, ама всички индикатори ми сочат, че минахме дъното към 15300 и нещо си. И по тоя повод снощи взех с другата една трета, взех си и малко Етер колкото д абе съм в шах ако ноктите сънища на някои хора се сбъднат и флипне Биткойн един ден, остана ми малко по-малко от едната трета, която ще харча януари ако дропне или в края му ако не дропне, на 30-ти имам среща за още малко Тетер, пък който иска нека си чака дропа. Накрая да бе стане като в клипа на Ванката накрая и Уилям Уолъс:
https://youtu.be/_Dom11YmzEg
Макар нали да каза, че може и 10 да стигне, може и под 10, ама лично аз не мога да рискувам да чакам. Имам си едно количество, което трябва да взема. Индексите според мен ако паднат с много, коня няма да мръдне защото няма да има кой да продава. Някой кит ако срине с продажба на голямо количество...не знам, не вярвам, че ще рискуват толкова и накрая ритейла да им изкупи койните. Единствено всякакви шиткойни ще сриват още яко, ама яко. Соланката удари стабилно 10 долара и ще слиза бая надолу съвсем скоро, заедно с всички останали обещаващи проекти, без изключение, само Етера не знам какво ще направи, не се наемам да го мисля, затова съм се застраховал като съм купил. Ако всичко се срине още, просто ще купя. Снощи взех на 16700 или малко отдолу беше.
Плюс това жена ми прогнозира от нищото, че дъното ще е в средните 15к.
Преди бая време вече, та трябва да се доверя. 
https://youtu.be/_Dom11YmzEg
Макар нали да каза, че може и 10 да стигне, може и под 10, ама лично аз не мога да рискувам да чакам. Имам си едно количество, което трябва да взема. Индексите според мен ако паднат с много, коня няма да мръдне защото няма да има кой да продава. Някой кит ако срине с продажба на голямо количество...не знам, не вярвам, че ще рискуват толкова и накрая ритейла да им изкупи койните. Единствено всякакви шиткойни ще сриват още яко, ама яко. Соланката удари стабилно 10 долара и ще слиза бая надолу съвсем скоро, заедно с всички останали обещаващи проекти, без изключение, само Етера не знам какво ще направи, не се наемам да го мисля, затова съм се застраховал като съм купил. Ако всичко се срине още, просто ще купя. Снощи взех на 16700 или малко отдолу беше.
Плюс това жена ми прогнозира от нищото, че дъното ще е в средните 15к.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Хахах ти и жената ли си оринджпилнал, евала!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Като дойде булмаркета ще и правя един рег в Кракен да си ги гледа там какво се случва.
Така искала, не искала да има кон и т.н. но и пускам клипове чат пат.
Абе тая Соланата ще стигне ли доларче?
Направо и таковаха мамата. Някой според мен по пътя надолу ще изкупи целия съплай и ще стане шиткойн от класа. Мисля ноември да накупя някой шиткойн от тия старите да съм в играта. Нови няма да купувам, че там работата ще е много мътна. Ама с малко пари, че коня си е кон. Пък другите от обещаващ нагоре и поне се кефя, че ги "познавам" как до един ще сриват още много. Че и още много има, много. Конят пада, те тройно, коня се вдига, те не мърдат, коня пак пада, те пак тройно, той пак се вдига, те не мърдат.
И от цялата работа коня настрани сума и време, а всички проекти само надолу.

Абе тая Соланата ще стигне ли доларче?

Аз пак да питам два сигурно тъпички въпроса
1- от къде сте толкова сигурни, че ще има нов булмаркет ? 2- от къде сте сигурни че ще подминем досегашните върхове ?
Не че съм песимист за тая цялата работа, но някак ми се вижда супер лесно всичко ...
Говоря за следното - нищо не разбирам от крипто, чул съм от форумите или пред блока че сега е беър маркет и ще идва нов булмаркет след 1-2-3-4 години - при сегашна цена от 15к и очаквана от 100к всеки може да си направи сметката колко лесно човек може да забогатее. Та след бума на крипотото миналата година кьораво и сакато сега могат да си купят по 100-200-5000-10000лв в крипто и да чакат след 5 години да имат печалба х5
Някак си много лесно ми се струва, даже направо нереално, не съм от много време в криптото, но до сега ми е направило впечатление че щом всички очакват нещо да се случи то .. не се случва
И от там винаги имам едно на ум, не че и аз не съм на хорото и не чакам новия булмаркет де
ама поне тея пари съм ги прежалил и имам нагласа че някой ден може да ги загубя.

Не че съм песимист за тая цялата работа, но някак ми се вижда супер лесно всичко ...

Говоря за следното - нищо не разбирам от крипто, чул съм от форумите или пред блока че сега е беър маркет и ще идва нов булмаркет след 1-2-3-4 години - при сегашна цена от 15к и очаквана от 100к всеки може да си направи сметката колко лесно човек може да забогатее. Та след бума на крипотото миналата година кьораво и сакато сега могат да си купят по 100-200-5000-10000лв в крипто и да чакат след 5 години да имат печалба х5

И от там винаги имам едно на ум, не че и аз не съм на хорото и не чакам новия булмаркет де

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ако бяхме сигурни, както се изрази, щяхме да сме бездомни в момента с по няколко кредита и налято всичко в крипто
Сигурен ли си, че е толкова лесно обаче? Хипотетично влизаш сега и през 2023 пазарът прави -50% оттук. Ако напълниш гащите и продадеш очевидно не е толкова лесно. Успяват само тези, които знаят какво са купили.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Ако бяхме сигурни, както се изрази, щяхме да сме бездомни в момента с по няколко кредита и налято всичко в криптоСигурен ли си, че е толкова лесно обаче? Хипотетично влизаш сега и през 2023 пазарът прави -50% оттук. Ако напълниш гащите и продадеш очевидно не е толкова лесно. Успяват само тези, които знаят какво са купили.
Точно това щях да напиша и аз, ако нещата бяха 100% сигурни, да съм продал къщата, колата и мотора и да живея в някое мазе за 100лв на месец.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
don_gori написа:... при сегашна цена от 15к и очаквана от 100к всеки може да си направи сметката колко лесно човек може да забогатее. Та след бума на крипотото миналата година кьораво и сакато сега могат да си купят по 100-200-5000-10000лв в крипто и да чакат след 5 години да имат печалба х5Някак си много лесно ми се струва, даже направо нереално,
Ами така поставен въпросът ти е много лесен за обясняване защо не е толкова лесно. И ленти го кажа като човек, който пазара вече го е прецакал в миналия бул, макар аз да влезнах към края на була и беше очаквано с липсата на опит. Първо тия хора, които ще купят сега...много малка част от тях ще купят казвайки си, че сега вземат и след някоя година като направи х5 и ще излезнат. Както ти каза Бубо, сега влизаме съвсем други хора. Аз ако видя х5 след време ще гледам първо от къде е това х5, от моето дъно или от баш дъното. Не знам дали за х5 бих махнал малка част, но със сигурност ще имам такава с която да си играя за да не стане както в миналия бул и както ще стане със следващите описани от теб, които аз ще опиша. Вземаме предвид тях, които сега ще вземат казвайки си, че сега вземат малко и ще продадат х5.

Защо сме сигурни, че ще има булмаркет...не сме на 100%, просто си го мислим, но не сме. Давам пример с мен. Една земя 2020-та я взех за 60к, искам и 120 с идеята да и взема 100. Намира се в хубав район до тоя най-големия спа хотел на балканите уж, който сега отвори и хората взеха да усещат, че ще струва пари и почнаха да ми звънят. Идва един, който има земя точно до моята, ама не му трябвала много, ама то я камилата я камиларя щяло да е с тази земя(звучи ли ти познато?)я щяла да се вдигне, я не, ама можел да ми даде 80к. Отказах му разбира се, после се оказа, че я искал за негов познат каза в София, който да я продаде на друг. Навярно ще и правят упи и ще и искат четворно после, все ми е тая, на мен не ми се занимава. Та идеята ми е, според теб ако бях на 100% сигурен, че ще има бул, нямаше ли да му я дам за 90 щото ако му ги бях предложил щеше да се навие според мен, но му казах твърдо 100 и че жената също не е съгласна под 100. Вероятно ще е грешка защото за 90к бая кон ще взема, който ще направи минимум х3, х4, а земята ще вдигне още някой процент. Но пък ми осигурява спокойствие защото според мен на 99% ще има нов бул, но тоя 1% риск в моите очи може да ми коства много. Плюс това вече имам вкарано

Сега защо мисля, че ще има нов бул. Първо фундамента на коня. Не ми се обяснява, който го разбира ме разбра. Второ циклите досега. 2011-та без да го броя казвам 2013-та, 2017, 2021. Значи слагам 2025 в уравнението и стават 75%-та шанс чисто математически да има нов бул. Третото...халвинга. Май трябва да го отнеса към фундамента, все тая, но няма как да не го взема предвид. Тези, които копаят като им падне наградата, пазара ще го е отчел веднъж към края на 2023 и втори път след като настъпи. Четвърто идва макрото. Тия лихви няма да вървят все нагоре, ще спрат. Войната ще спре. Нуждата на САЩ от печатане на пари ще спре ли? Едва ли. Инфлацията е нещо добро като се контролира, нали така ни казват?

Сега ако се появи Сатоши и да рече, сори ама представите ми за децентрализация не включваха да държа 1млн. койна, ще ги продам (даже без да го казва и да се показва, просто да ги развърже някак)ами лично аз ще приветствам това действие. Да, ще срине пазара и какво от това? Ще накупим още на ниско, ама после тоя жокер изгаря. Та остава само някак да хакнат коня, докато няма такъв шанс, все ще има булмаркети.
Няма точна формула кога да купиш и кога да продадеш. Ако имаше, нямаше да има шанс за печалба защото големите пари нямаше да се вълнуват толкова от тоя пазар, понеже нямаше да има как да вземат парите на малките, съответно щяха да се занимават с друго и едните и другите. Това е пазар с надлъгване между участниците към днешна дата. Просто една част от хората виждаМЕ нещата и по много по-различен начин с някакви процент от парите си. Да, всеки е дошъл тука за парите да не се лъжем, но после, който е видял някакви неща ги е видял, който не...да "чете" повече. Какво ще стане никой не знае, има само вероятности, това трябва да е ясно на всеки. Бих посъветвал всеки да се подготви за максимално много възможности, моята стратегия е това.
Биткойн за мен е свобода.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Че от какво да ги пиша? От 6 сутринта до 7 вечерта съм навън.
Понякога си го пиша, като се качи клиент спирам, като спра някъде дописвам ако не ми е избягала мисълта, но то личи как понякога ми се преплитат мислите защото спирам и почвам да пиша пак за каквото се сещам.
А и казах, че кълва и в движение когато може, то почти не гледам телефона и това личи ако не едитвам.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
don_gori написа: Та след бума на крипотото миналата година кьораво и сакато сега могат да си купят по 100-200-5000-10000лв в крипто и да чакат след 5 години да имат печалба х5Някак си много лесно ми се струва, даже направо нереално, не съм от много време в криптото, но до сега ми е направило впечатление че щом всички очакват нещо да се случи то .. не се случва
Има и нещо друго... ако купят за 100-200лв... каква точно печалба очакват... дори да направи х10, какво ще стане, ще спечелиш 1000-2000лв? това какво точно ще ти помогне?

От друга страна - по твоята логика... куцо-кьораво-сакато тръгне да купува в момента за по 5000-10000лв.... ама не само в BG... според теб какво ще се случи с курса на BTC?