Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Войната започна ...
Истината винаги е някъде посредата. Аз съм загубил надежда за човечеството... Няма да можем да се отклоним от курса на самоунищожението. Може би не в нашия живот, но поколението ни ще го види с очите си.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
бях НА Варна днес, много украинци, и на пътя и в магазина супер цивилизовано се държаха, не знам откъде тези слухове за кофти бежанци, сигурно има основание, ама.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Bogat-Beden написа:бях НА Варна днес, много украинци, и на пътя и в магазина супер цивилизовано се държаха, не знам откъде тези слухове за кофти бежанци, сигурно има основание, ама..
Няма паника или нещо такова ако имаш в предвид,в спортна зала е бежанския център, който е имал възможност и желание е помогнал. Всички украйнски коли, които съм видял във Варна са новички, сещаш се кои точно от украйнците са пуснати да дойдат при нас- елита! Така, че мисля че няма нужда от притеснения относно украйнските бежанци...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
С нашата демографска криза, приветствам населването на чужденци, когато пък и са славянски народи. Досега само мургави хора от третия свят ни бутаха през годините, които не се вписват тук, а и където и да е, ама хич.
Малко по темата за отразяването на новините от ставащото в Украйна. Качих снимка на бойци от батальона Азов с автомати и знамена и ... 60 дена бан във Фейса.
Демокрация и свобода на словото от американски тип

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
италианците преиграли.
Забранили изучаването на Достоевски, ама ги напънали обществото и размислили.
Забранили изучаването на Достоевски, ама ги напънали обществото и размислили.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Вълна от размислили очаквам аз, но да речем от лятото натам. И то в много направления.
Ся още морето им е до колене.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ivoaudi написа:Вълна от размислили очаквам аз, но да речем от лятото натам. И то в много направления.
Западняците ще имат много свободно време, но не вярвам да са на почивка през това време. Задава се още по-провален (откъм чужденци) летен сезон.
Лично мнение.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ivoaudi написа:Вълна от размислили очаквам аз, но да речем от лятото натам. И то в много направления.
Лятото е евтин сезон, но ако нещата не се оправят до есента, тогава ще стане криво и скъпо, дори и за колегите милионери.
- Bogat-Beden
-
-
Kaкво значи "лично мнение", това сякаш секретар на междувселенска организация го е написал..
По подразбиране е лично, не си придавайте важност априори
По подразбиране е лично, не си придавайте важност априори
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
И аз съм си го мислил това, дори ще опитам моята поне да не е толкова провалена. Ще видим..
И без това от 20 години се посирам от почивки, та няма да мрънкам ако тоя път не стане
ПС Към Повера беше
И без това от 20 години се посирам от почивки, та няма да мрънкам ако тоя път не стане

ПС Към Повера беше
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Bogat-Beden
-
-
понял, понял 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Хайде. Няма да гледате черно, може пък тея дни наистина да се разберат. Малкия ще поиска прошка, целува ръка на който трябва и току виж дали булката, нищо, че е малко трудна вече. Ние пак ще си притягаме бимите и тъй..
Важното е, че се разбрахме колко е умно носенето на маски и всевъзможни други простотии като "мерки". И това без да се изтрепем във форума
Важното е, че се разбрахме колко е умно носенето на маски и всевъзможни други простотии като "мерки". И това без да се изтрепем във форума

Последна промяна ivoaudi на 13 Мар 2022, 19:52, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
BMW_POWER написа:Малко по темата за отразяването на новините от ставащото в Украйна. Качих снимка на бойци от батальона Азов с автомати и знамена и ... 60 дена бан във Фейса.
Бан в целия фейс или само в определена група ?
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
peshehodetz написа:BMW_POWER написа:Малко по темата за отразяването на новините от ставащото в Украйна. Качих снимка на бойци от батальона Азов с автомати и знамена и ... 60 дена бан във Фейса.
Бан в целия фейс или само в определена група ?
Кратко, точно и ясно