Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Мотористите във форума!
Няма ли каски с готови вградени формички за лед ? Наливаш вода и слагаш във фризера каската , после докато се разтопи леда имаш клматик без да мокриш нищо и да ти тече вода по врато ...или завивам няколко кубчета лед в него отзад на врата. Така се получава естествен климатик докато се изпари водата

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
slatanic написа:А някой туристоендураджия да сподели мнение за ботуши.
Търси се максимална подвижност в глезена с цел по-лесна смяна на предавките и нисък профил при бомбето пак поради същата причина.
От немай къде зимата купих едни Алпинстарс корозали дето ги карах два пъти по половин час и отидоха в олх,че са ми много дървени.
Сега ще пробвам сиди адвенчър две,кроссфаиър и гаерне фастбак.
Кара се основно асфалт с асматични забежки по черни пътища и възможност за развитие в тази посока.
Защитата е важна.Затова и ще се минава на ботуш.
С дънките и кецовете ми е екстра,но съм сигурен,че глезена ще си иде ако се метна някъде.
Обмислям и по истински наколенки от сегашните icon field armor 3,но там mobius x8 са тези дето ми харесват...
Цената е грозна ама едно коляно струва бая повече.
Последният път един глезен излезе 3000лв за рехабилитация да влезе във форма та бързо се изплаща тая екипировка.
Давайте все пак и мнение кой каквото ползва да разгледам.
Играл съм го тоя мач вече, завърши с Gaerne Dakar GTX. Най-вероятно и при теб ще завърши така защото:
- най-ниско бомбе от ВСИЧКИ ботуши дето може да намериш на пазара с такава защита.
- най-нормални на външен вид
- цената е горе долу ок
Тея корозали са ебахти дебелото прасе отпред, както и фастбека. Просто забрави за тея и и вземи като мен Dakar.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Аз по скоро клоня към сидито,но ще пробваме на място и ще видим.
Нещо такова ще е.
За моето ползване файда от повече няма.
Нещо такова ще е.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Jordana написа:Няма ли каски с готови вградени формички за лед
Каски разбира се няма, но има охлаждащи жилетки, които се обличат под якето.
Половината пишман мотористи са с плитки, уши, гребени, хищници и кви ли не простотии по каските та няма да се учудя в тему да пуснат и такива с вентилатори 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
slatanic написа:Аз по скоро клоня към сидито,но ще пробваме на място и ще видим.
Нещо такова ще е.
Ами късмет, моето лично впечатление е, че на тези дето ще ги гледаш бомбето им е минимум 2 пъти по-високо от на Dakar-a. А пък Crossfire-а даже не съм сигурен, че ще можеш да сменяш скорости с него.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Не съм ги гледал на живо.Ако е както казваш Дакара директно ще се заприходи.
Ще стане ясно тези дни.
Утре ще им звънна кои номера да ми приготвят.
Сега само ровя и си записвам.
Ще стане ясно тези дни.

Утре ще им звънна кои номера да ми приготвят.
Сега само ровя и си записвам.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Имам един ваучер в Линсън мото, и аз мисля да си взема или ръкавици, или обувки, но се чудя какви да са - за лятно каране със сигурност. Обувките ми се ще да е нещо що годе удобно и за ходене, да не е ботуш. Някой от там пазарувал ли е?

Принципа е ясен.
Което пази не става за ходене и обратно.
Иди пробвай и решавай.
Иначе имам яке на сека от там и някакви други щуротии.
Налични имат бая неща.
Та така.
Кецовете са много удобни за градско,но ти си решаваш...
Което пази не става за ходене и обратно.
Иди пробвай и решавай.
Иначе имам яке на сека от там и някакви други щуротии.
Налични имат бая неща.
Та така.
Кецовете са много удобни за градско,но ти си решаваш...
seimo написа:Половината пишман мотористи са с плитки, уши, гребени, хищници и кви ли не простотии по каските та няма да се учудя в тему да пуснат и такива с вентилатори
Има и каски с вградени климатици - https://feherhelmets.com/collections/helmets
Ама функцията на каската е защитна на първо място, а на второ аеродинамична. С всякакви такива добавки намаляваш тия функции.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:seimo написа:Половината пишман мотористи са с плитки, уши, гребени, хищници и кви ли не простотии по каските та няма да се учудя в тему да пуснат и такива с вентилатори
Има и каски с вградени климатици - https://feherhelmets.com/collections/helmets
Ама функцията на каската е защитна на първо място, а на второ аеродинамична. С всякакви такива добавки намаляваш тия функции.
Незнаех че има такива каски