Политическа.
Модератор: Общи модератори
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Re: Политическа.
ами това е една от причините да съветват хората да наблягат на междубанковите разплащания...за да няма нерви и псувни.Преведи си в твоята банка и после си тегли на спокойствие...А за бащицата милиард повече или два няма значение. Той с размах работи 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
barty написа:Бюджет 2015: нов заем от 8 млрд
Явно е че фонда за депозитите е празен. Сега ще видим как се тупа брашнян чувал, тупаш, тупаш той празен и само прах ама пак тупаш и прах да не остане по него.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То хубаво съветват ама народа като се юрне на маслините .... .След черния петък следва черен четвъртък .Само глей къв сеир ще е , бисера ако не блокира още на първия сетълмент като отворят ще е някакво коледно чудо 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
bum_bum написа:barty написа:Бюджет 2015: нов заем от 8 млрд
Явно е че фонда за депозитите е празен. Сега ще видим как се тупа брашнян чувал, тупаш, тупаш той празен и само прах ама пак тупаш и прах да не остане по него.
Добре,а къде заминаха парите от ФГРВ?
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Ами това е.незнам май ли е,юни ли е ,август ли е,както ме апострофира някой по-горе,но трябва да си глупав да не стигнеш логически до извода ,че фонда явно е празен ,за да се теглят пари специално за КТБ!!!!!
Тва е все едно утре да блъсна някой леко отзад на кръстовище,да си извадим полиците по гражданските отговорности,но от застрахователя да ми кажат-абе фонда е празен,тегли кредит и поеми ремонта на пострадалия.Нищо,че ти и милиони други плащате ГО и част от тези пари отиват за общ фонд.
КОментар:

Тва е все едно утре да блъсна някой леко отзад на кръстовище,да си извадим полиците по гражданските отговорности,но от застрахователя да ми кажат-абе фонда е празен,тегли кредит и поеми ремонта на пострадалия.Нищо,че ти и милиони други плащате ГО и част от тези пари отиват за общ фонд.
КОментар:

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Jordana написа:Кешовицата в малките клонове на тия банки , даряващи вложителите на КТБ с гарантираните 100к евра ще свърши за нула време .И после глей сеир .Всеки ден нов късмет да се докопаш до касата а редовните клиенти да духат супата ...
Y2K drama

Ходи и напазари ... то са с толко пари от КТБ и храната става дефицит

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
До сега се говореше за недостиг от 1.6-1.7 милиарда от парите набрани във фонда. Теглят обаче 3 милиарда Това е почти двойно. Никой никъде не казва и не обяснява защо. 
Отделно на 100 места казаха, че има 255к вложители с гарантирани депозити на стойност 3.6 милиарда. Т.е. следва, че във фонда има едва 600 милиона. А се предполагаше, че трябва да има към 2.1 милиарда. Някои е опънал милиард и половина или?

Отделно на 100 места казаха, че има 255к вложители с гарантирани депозити на стойност 3.6 милиарда. Т.е. следва, че във фонда има едва 600 милиона. А се предполагаше, че трябва да има към 2.1 милиарда. Някои е опънал милиард и половина или?
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
bum_bum написа:До сега се говореше за недостиг от 1.6-1.7 милиарда от парите набрани във фонда. Теглят обаче 3 милиарда Това е почти двойно. Никой никъде не казва и не обяснява защо.
Хората са го казали- "Веднъж да вали салам и кучето да е вързано". Няма как да стане-сега се е паднало за голямо крадене-милиарди,а не както до сега някакви келяви милиончета-пари за семки! И до лятото няма да изкара правителството,както бях казал. По-раничко ще му е края!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз такива суми дори не знам как и с колко нули се пишат бахти..
Някой опъна 4.6 милиарда от КТБ, още 1.5 от фонда. И това пари, които видимо са потънали някъде. А колко още са направо не ми се мисли за какво иде реч 
По едно време като се говореше, че ББ се замогнал с около милиард от предишното си царуване мислех, че това са абсолютни глупости тъй като това огромна сума. Сега ми се вижда обаче напълно постижимо.

По едно време като се говореше, че ББ се замогнал с около милиард от предишното си царуване мислех, че това са абсолютни глупости тъй като това огромна сума. Сега ми се вижда обаче напълно постижимо.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Той затова бързаше да направи правителство-нямаше значение с кого! Куцо,кьораво,сакато,дори и ДПС щеше да им е последен вариант ако не бяха се съгласили някои други. Но сега влязоха доста в парламента-дойдоха му като масълце на сърцето такива гладни.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми да си направим партия БМВ- бързо мангизите влачим.
Ще разрешим дрифта по улиците, светофарните гонки, смяната на двигатели без да се минава КАТ, прехвърляне без документи и т.н. и вече сме прескочили границата. Взимаме 10 милиарда нов дълг и чао
Ще разрешим дрифта по улиците, светофарните гонки, смяната на двигатели без да се минава КАТ, прехвърляне без документи и т.н. и вече сме прескочили границата. Взимаме 10 милиарда нов дълг и чао

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Агент "мазника " прерязал лентата .... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Агент "мазника " прерязал лентата ....
Тъкмо щях да питам тоз къде се е покрил,че се загуби нещо

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jorsenbmw написа:Ами това е.незнам май ли е,юни ли е ,август ли е,както ме апострофира някой по-горе,но трябва да си глупав да не стигнеш логически до извода ,че фонда явно е празен ,за да се теглят пари специално за КТБ!!!!!
ми честно казано това, че главоча и подопечните му тиквеници са изтреляли новина по ТВ-то
на мен ми говори малко ... това, че искат заем заради КТБ ми прилича на удобен повод просто ...
А дали фонда е източен можем да каже само ако видим къде са му средствата ...
Фонда влага получените средствма от вноските в сметки, ЦК и прочие ...
Имаш ли такава информация или го караш на догадки?
Не изключвам да е така, у нас всичко е възможно, но не бих бил толкова категоричен ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...