Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: iOS тема

Мнение от Dextuar » 28 Окт 2018, 18:28

Решението е да го намалиш просто.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: back to diesel(Ld)

Мнение от motor » 28 Окт 2018, 18:46

Не съм чак толкова просТ.
Питането ми е за седмицата дали има проблем и решение за слабия звук.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Окт 2018, 18:53

Да говори на спикър мод, щом му е слабо :mhihi:

Може да пробваш да изключиш нойс кенсълейшън-а. В дженерал-аксесъбилити е. Също пробвай да включиш и изключиш блутута. Ако не става ресет на всички настройки или чиста инсталация.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от motor » 28 Окт 2018, 19:02

Това го пробвах с нойс-а. Буквално го ресетнах и му го дадох. Ще го пробвам това с блутута.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 30 Окт 2018, 9:31

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 8:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от motor » 30 Окт 2018, 16:52

Точно това направих.
Сега сме в тестов режим.

Edit: в istyle директно казаха, че е мръсен и за 36лв му почистиха говорителя, микрофона и всичко си дойде на мястото. В теленор към които е гаранционен втората година ми казаха да им го оставя и до 30 дни щели да го прегледат и ако му имало нещо да го оправят.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Ное 2018, 11:09

Как да направя алармите в приложение ( Informant 5 ) да пищят и при включен Do not disturb ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 09 Ное 2018, 16:51

Колеги, може ли да ми кажете добър сервиз където да сменят WIFI модула на iphone 6.
Благодаря :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 13 Ное 2018, 10:02

Кое си заслужава повече, iphone 8 или XR ?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 13 Ное 2018, 10:05

stas.dakov написа:Кое си заслужава повече, iphone 8 или XR ?

IPhone X :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Ное 2018, 18:15

От два дни съм собственик на Макбук 12 с Хай Сиера. Общо взето му схванах интерфейса, но няколко приложения ми изчезнаха. Нещо сам се бекъпна като че ли. Някакви идеи. Машината е нова. И като изтриеш иконата от Файндъра ли се деинсталира приложение? Лаунчпада го разбрах как се нулира. Сирито е връхтЪ. Щом ми разбира английския, който нито един кореняк англичанин не разбра.........Как е по-добре да му сложа Уиндълс като втора ОС. Чрез Паралелс или чрез Бут....нещо си. Преди да ме нахраните за Уина, да кажа, че ползвам две платени професионални приложения, които ги няма изобщо за Мак.
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 16 Ное 2018, 19:17

ukelichko написа:От два дни съм собственик на Макбук 12 с Хай Сиера. Общо взето му схванах интерфейса, но няколко приложения ми изчезнаха. Нещо сам се бекъпна като че ли. Някакви идеи. Машината е нова. И като изтриеш иконата от Файндъра ли се деинсталира приложение? Лаунчпада го разбрах как се нулира. Сирито е връхтЪ. Щом ми разбира английския, който нито един кореняк англичанин не разбра.........Как е по-добре да му сложа Уиндълс като втора ОС. Чрез Паралелс или чрез Бут....нещо си. Преди да ме нахраните за Уина, да кажа, че ползвам две платени професионални приложения, които ги няма изобщо за Мак.

Честито колега, дано ти върши работа машинката. Вярвам, че бързо ще свикнеш на ОС-Х-а. Once you go Mac, you never go back. :yes:
За да деинсталираш приложение трябва да го move to thrash-неш от Applications папката. Лаунчпада не знам какво има да му се нулира, това си е списък с приложенията.
За да ползваш най-пълноценно Уин като втора ОС го инсталираш през Bootcamp. Неудобното е, че трябва да рестартираш за да ползваш уин. С виртуална машина е по-готино за мен лично, защото Уин-а е като програма и се стартира вътре през МАК ОС-а. Изборът е твой.
Какви пари ти излезе мъника? Епъл съвсем наскоро изкараха рефрешнат Еър и най-вероятно ще спрат 12-ките, а Еърите са брутални откъм лекота и батерия. С 12-ка съм имал допир само в магазините, не е моята машина, много малко портове и малък екран, но със сигурност си има своите клиенти.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Ное 2018, 23:10

Ами нали ми е нов и го наринах с безсмислени приложения. Като деинсталирах повечето, няколко си останаха в лаунчпада и като кликнеш върху тях ти казва нещо от сорта, че не са намерени. Дават различни рецепти за проблема, като най-удачно проблемът се реши, като се копира един код и се постая в Терминала, след което се стартира и ненужните икони се махат от лаунчпада. Има и други начини. Относно Мак-а, да малък е, но има брутална клавиатура, брутален тъччпад и всичко се случва на момента. Единственият порт не е проблем. За никакви пари си купих комбиниран преход и имам всички портове. Батерията изкарва един работен ден яко ръчкане. Може би не съм му свикнал, но интерфейсът е доста объркан. Но най-сериозният недостатък на тоази Мак се оказа това, че сега жена ми и дъщеря ми и те искат по един такъв :D за Коледа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Ное 2018, 23:35

За пръв път чувам някой да каже, че мак ос има объркан интерфейс :mhihi:

Приложенията е препоръчително да се трият от about this mac-storage-manage-applications. Избираш, натискаш Х, вкарваш паролата и триеш.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 17 Ное 2018, 10:20

Аз от три дена съм с Про-то смених еъра и не мога да се нарадвам.
Ето линк за програмка за изтриване безобидна, безплатна ползвам я от много време
https://freemacsoft.net/appcleaner/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата