Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 21:56

carmanf1 написа:
BMW_POWER написа:
carmanf1 написа:И в крайна сметка, САЩ до момента не са убили нито 1 човек в Украйна, другите го правят и то по най-изродския начин.

Не мога да разбера какви са тия хора, които трепят наред мирно население.

Значи ти си по-слаб от съседа ти. Аз ти давам пистолет, ти го гърмиш и аз съм чист?

За мирното население съм съгласен. Ама те от осем години не спряха.

Не мога да разбера тая логика.
Утре идва съседа ти, гърми ти цялото семейство и къща и всичко,
и ти казва, сори ама ти ме предизвика. Ти си си виновен. Аз съм чист.

Понеже не разбираш логиката, ще ти я кажа по друг начин. Аз бия децата ти, ти идваш у нас и пребиваш мен. В случая ти си агресор, така ли?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 22:05

Между другото:

Оръжейните конвои за Украйна от западните страни ще бъдат “легитимни цели” за руските въоръжени сили. Това съобщи в събота заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков в ефира на “Първи канал”, съобщи ТАСС.

“Ние предупредихме САЩ, че напомпването на Украйна с оръжия от редица държави, организирани от тях, не е просто опасен ход, а действие, което превръща съответните конвои в легитимни цели”, подчерта заместник-министърът.

В тази връзка Рябков припомни последствията, които може да предизвика “необмисленото прехвърляне” в Киев на оръжия като преносими зенитно-ракетни комплекси и противотанкови ракетни системи.

“Всичко това те не възприемат като сериозни сигнали”, посочи той. “Именно САЩ са източникът на максимално напрежение на международната сцена. Дори не говоря за това, което правят в материално отношение, подкрепяйки престъпния режим в Киев”, изтъкна дипломатът.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 12 Мар 2022, 22:06

BMW_POWER написа:
carmanf1 написа:
BMW_POWER написа:
carmanf1 написа:И в крайна сметка, САЩ до момента не са убили нито 1 човек в Украйна, другите го правят и то по най-изродския начин.

Значи ти си по-слаб от съседа ти. Аз ти давам пистолет, ти го гърмиш и аз съм чист?

Понеже не разбираш логиката, ще ти я кажа по друг начин. Аз бия децата ти, ти идваш у нас и пребиваш мен. В случая ти си агресор, така ли?

мисля, че и това ще му сложно, за да го разбере...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2022, 22:08

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 22:33

Кого зарежда този близко до границата???

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 12 Мар 2022, 22:34

Кратък урок по история за късопаметни.

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 12 Мар 2022, 22:54

BMW_POWER написа:Кого зарежда този близко до границата???

От началото на операцията/инвазията над Полша и Румъния денонощно летят танкери. Ясно е, че небето се охранява от изтребители. Странното е как онзи архаичен дрон, предполагаемия Ту-141, е прелетял чак до Загреб.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Мар 2022, 22:59

Патрулите на НАТО, които не са там и са се покрили от страх най-вероятно, защото Източна Европа не си струва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 23:01

sme666ko написа:

От началото на операцията/инвазията над Полша и Румъния денонощно летят танкери. Ясно е, че небето се охранява от изтребители. Странното е как онзи архаичен дрон, предполагаемия Ту-141, е прелетял чак до Загреб.

Украинците (а и не само те) ги използват и са летящи мишени. Тези дни руснаците свалиха един. Този може просто да е "изключил" и след свършване на горивото да е паднал. Имаха някъде към 1000км далечина, ама не ми се рови. Отделно и колко гориво са му заредили.

Иначе понякога изтребителите пускат транспондерите, защото укрите не мислят и свалят всичко. Това е от вчера.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 12 Мар 2022, 23:04

Да не говорите за дрона, прелетял над поне 2 НАТОВСКИ държави и разбил се в столицата на НАТОВСКА държава :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 12 Мар 2022, 23:04

Мисълта ми беше, че се чудя как е минал необезпокояван, прекалено ниско ли е летял :dunno: Добре, че не е убил някого, като онзи Миг-23 в Белгия навремето.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 12 Мар 2022, 23:11

След като си взел надницата от Копейкин, Иванчо отишъл при баща си и с гордост му казал, че е русофил.
- Е, сине, тогава да те попитам: ти харесваш ли картините на на Верешчагин, Фешин или Чепишев?
- Тези лузъри не съм ги чувал.
- Значи си чел Толстой, Чехов, поезията на Пушкин или Лермонтов?
- Знаеш, че не съм чел книга, а рими само, ако са рап.
- Обожаваш музиката на Шостакович, Рахманинов, Корсаков или Чайковски?
- Мани ги тия нещастници, те нямат нито един чалга хит!
- Е, щом си русофил значи искаш да ти купя Лада или Волга?
- Абе карай си ги тия трошки, дай ми твоя Мерцедес !
- Тогава значи искаш да се запишеш да следваш в някой руски университет?
- Стига бе тате, искам при Гошо Рублата в Лондон или Пеци Тъпото в Париж !!
- Е, значи тогава със сигурност ще отидеш в Донецк да се биеш на страната на руските "освободители" !
- Стига бе тате, най-опасното нещо, което съм държал е епилатора...
- Че какъв русофил си ти бе, сине... ти си обикновен дебил..
Лудия.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 12 Мар 2022, 23:29

За румънските МиГ21 и хеликоптера нещо няма нова информация. Какво да се прави, colateral damage или както там му казват янките :dunno: И украинците са хора и те правят грешки (много често). Над Полша пък постоянно обикалят Авакс-и, а и изпращането на оръжие на една от страните не е точно директна намеса в конфликт, ако оръжието се изпраща от "демократични" държави. А това с учебната мишена може да е предупреждение за Загреб, все пак изпратиха 200 техни главореза в Украйна наскоро. Военното им аташе отказа да приеме протестната нота по случая :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=k0FitVQxDMM

Може руснаците да са им я пратили на адрес с този своеобразен "пощенски гълъб" ... :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 12 Мар 2022, 23:37

BMW_POWER написа:
carmanf1 написа:
BMW_POWER написа:

Отговаряш избирателно и много хлъзгаво, както дявола чете евангелието.
Според това което ти отърва.
Ако някой ти убие семейството, как ще се чувстваш?

И понеже не отговори, Кажи честно, защо не емигрира в русия, а отиде в Канада?

И пак казвам, никой никого не е убил или агресирал в Украйна. Нито НАТО, нито САЩ.
Да, имали проблеми в Донбас и Луганск. Може би, не съм запознат. Защо обаче братушките трепят наред из цяла Украйна?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 23:42

sme666ko написа:Мисълта ми беше, че се чудя как е минал необезпокояван, прекалено ниско ли е летял :dunno: Добре, че не е убил някого, като онзи Миг-23 в Белгия навремето.

Мигът в Белгия е класика, сетих се и за него.

Мишената е прелетяла необезпокоявана, защото ПВО-то на Румъния почти със сигурност е изключено. Или то поне в Источната част. В противен случай като нищо могат да идат зян от някоя Х-58-ца. Когато НАТО демократизираше Югославия, ПВО-то на бг-то беше изключено изцяло. И въпреки всичко в Горна Баня падна една ХАРМ. Имаше теории, че захапала радара на Чедни връх на РВД, ама теории много. Не и било стигнало горивото (има рейндж около 60 мили), била отказала електрониката, изсипана от Господа и т.н. Не знаеп на кого да вярваш. Бадява замина един покрив.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата