Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от spower » 19 Дек 2012, 15:41

Kолеги споделете мнение за Юнивърсъл Амино 1000 капсули и на Сайтек Амино ликуйд 30, ако сте ги пробвали, че днес като минавах да напазарувам добавки си ги взех за мен викам малко да сменя тривиалните неща :mhihi:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 19 Дек 2012, 22:17

Капсулите съм ги пил,много са ми малки и трее меткам повече бройки :mhihi: ...обичам 2700 или 2000 на Юнивърсал.Иначе всичко на тях го признавам.
Течните,за които пишеш не съм пил,не обичам вкуса им и не съм зимал от години,само веднъж всъщност си взех течни и някакси кусането им с лъжицата не ме кефи :lol:
Kaжете някой готин протеин (и на вкус) ,че се преебах ,купих някъв MaxFit шоколад и не мога да го понеса,мноо е гаден.Пия Whey Gold standart иначе ,обаче викам айде да го пробвам тоя и си вкарах автогол определено :mhihi:
Пак ше си зема Голд стандарта,ама е така за разнообразие бих изпил некое различно ако предложите :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Дек 2012, 1:30

разрешете да доложа

връщам се от лостове,докато стигна дотам ми е хладно,но като почна тренировката и стигна стрелката на средата (работна температура :mrgreen: )
и реших да се поразхвърлям със цел общо закаляване + подобряване охлаждането :ok: ,та по-голямата част изкарах гол до кръста.

утре ще докладвам,надявам се от офиса,а не от леглото в нас Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 20 Дек 2012, 8:59

spower написа:Kолеги споделете мнение за Юнивърсъл Амино 1000 капсули и на Сайтек Амино ликуйд 30, ако сте ги пробвали, че днес като минавах да напазарувам добавки си ги взех за мен викам малко да сменя тривиалните неща :mhihi:

Да се самоцитирам :) вчера ги пробвах и двата продукта преди и след тренировка :yes: дадоха ми енергия и направих добра тренировка въпреки, че предните два дена бях на 4 препечени филии и солети заради някакъв кенефен вирус :)
За колегата Виктор по горе може да пробваш на Сайтек Про лонг или Анаболик уей или на Биотеч нитро пюр уей голд, ако си решил да смениш малко Голд стандарта
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 20 Дек 2012, 10:07

Bogat-Beden написа:разрешете да доложа

връщам се от лостове,докато стигна дотам ми е хладно,но като почна тренировката и стигна стрелката на средата (работна температура :mrgreen: )
и реших да се поразхвърлям със цел общо закаляване + подобряване охлаждането :ok: ,та по-голямата част изкарах гол до кръста.

никви проблеми предполагам няма :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Дек 2012, 11:03

Нищо няма да ти стане. Въпреки, че не е много добре така да почваш изведнъж на големия студ. Аз си тренирам гол от септември- октомври още и не ми е проблем да тичам гол до кръста при минус 15-20 дори. По-миналата седмица на -3 си ринах сняг гол и после се препичах на слънцето поне час.
Номера е да става постепенно за да не ти пречи студа. Факт е, че аз не притежавам пуловери :mhihi: Винаги съм с тениска, а зимата отгоре с яке и тва е или ако съм някъде из квартала със суичър и тениска.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Дек 2012, 16:13

barabqga написа:

никви проблеми предполагам няма :)

:ok: шукар съм си, само дето умирам от жега в офиса и кокошките не дават да отварям прозореца :ranting:
@ бум-бум -не го правя изведнъж, чакам да мине синята зона стрелката :lol: :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Дек 2012, 16:29

Аз лично от студено не се разболявам, въпреки че гледам все да ми е топло. Обичам топличко. Преди като тренирах муай-тай нямаше отопление в залата е единия прозорец беше счупен. Зимата -5 в залата. Еми не съм се разболявал тогава. Обаче като има 20 човека да ти кашлят на главата :ranting: Вчера в метрото, в радиус от 1 метър ми кашляха 4-ма :ranting: Не, че са виновни хората, че са болни, ама... Студа трудно разболява, но вирусите...
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 20 Дек 2012, 18:15

Аве,ако може да ви запитам....от къв зор ше тренирате голи навън през зимата?На мисия в Афганистан ли ше ходите? зАлудо да си причиняваш студ....аз лично не намирам особен смисъл ??Дори ми е малко смешно ,ама айде :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Дек 2012, 19:25

Функционалност ;) Мен пък ми е смешно да сложиш 50 кила на лоста и да сгънеш за бицепс 6 пъти. Къде е ползата от това?

Аз правя кросфит за да съм силен в основните движения, утре ако трябва да вдигна нещо тежко нямам проблем. Бърз съм на 50, 100, 200 и 400 метра, мога да тичам и 12км ако трябва. До напролет се надявам да стигна и доста нагоре. Лятото тренирам облечен в яката жега, а зимата гол в студа. Утре ако се опъна цял ден на 50 градуса нямам яд, ако изляза гол на температура под нулата пак така. Лятото на 45 градуса минавах по 50км с колелото. (Скоти е свидетел :mhihi: ).

За мен тва е смисъла от тренирането, да си функционален. Ако в резулатат направиш добро тяло е добре дошло. Да помпиш баници като идиот с единствената цел да ти стане ръката едиколко си см на мен ми е безсмислено. :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Дек 2012, 20:50

yavor20V написа:Аве,ако може да ви запитам....от къв зор ше тренирате голи навън през зимата?На мисия в Афганистан ли ше ходите? зАлудо да си причиняваш студ....аз лично не намирам особен смисъл ??Дори ми е малко смешно ,ама айде :mrgreen:

закаляване
още повече ,че като го правя не ми е студено
и кое му е смешното, аз го правя в 12 посред нощ-дали според теб се показвам пред някого :dunno:

Аватар

Мнение от yavor20V » 20 Дек 2012, 22:14

Смешно ми е на мене....нема да сгъвам арматура,за да трябва да съм подготвен,а повече от един кашон нема ми се наложи да вдигна,има си хамали за тая работа.. ;)
Аз сгъвам за бицепс с 40,ако можеше да има ефект щях и с 10 да сгъвам,не ми е замисъла да бутам огромни тежести,дори напротив,мразя ги :lol:
Правя го щото искам да имам добра визия и тонус,а не щото съм неосъществена барета ...примерно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 21 Дек 2012, 7:52

Bogat-Beden написа:
yavor20V написа:Аве,ако може да ви запитам....от къв зор ше тренирате голи навън през зимата?На мисия в Афганистан ли ше ходите? зАлудо да си причиняваш студ....аз лично не намирам особен смисъл ??Дори ми е малко смешно ,ама айде :mrgreen:

закаляване
още повече ,че като го правя не ми е студено
и кое му е смешното, аз го правя в 12 посред нощ-дали според теб се показвам пред някого :dunno:

и аз да доложа снощи тренирах в студа , много добре се тренира :yes:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2012, 8:43

barabqga написа:

и аз да доложа снощи тренирах в студа , много добре се тренира :yes:
:yes:

@yavor

и сега какво като ти е смешно-ми смей се ве мой,ако искаш и с розово трико и каланетика и тае-бо си тренирай,а може и само лъжица от паница да вдигаш,бухай здраво шикалат-сакън да не заслабнеш мама :mhihi: и дан "припадаш"- живота си твой,кой пък си ти да раздаваш акъл и оценки кат' последна инстанция?? :banghead:

Аватар

Мнение от yavor20V » 21 Дек 2012, 9:06

Виждаш ли колко лесно се палиш ,пич...некой ти казва нещо и ти се възпаляваш на момента!
По-спокойно,който квото иска си прави,ама аз влетях в тая тема,щото се казва "Фитнес и ВСАА тралалаала" ,а не "Голи тигри се набират на лоста зимата посред нощите"
Не давам никви оценки ,еле па крайни заключения!И след като не си ме виждал , недей да обясняваш дали да заслабна или не.... :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата