Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
15%
не
26
79%
не знам
2
6%

Общо гласове : 33
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от seimo » 15 Мар 2026, 14:20

Кат чета горните мнения почвам да се чудя кой от двата лагера е по-облъчен :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 15 Мар 2026, 15:11

zAcK написа:
Top Gun Maverick написа:Пропагандата когато една война почва винаги е на макс от двете страни, но в случая с иранската тук се прекалява. Първо не знам дали пускащите са наясно, че иранските кибератаки по света в неофициалната класация са на пето място.

Аз се отказах им чета глупостите, ама относно това да ти спомена, че в офиса на Firewall-ите Иран е една от държавите, чийто трафик съм орязал напълно :ok: :mhihi:
Това важи както за inbound сесии към неща, дето са публикувани навън, така и за outbound сесии от колегите :mhihi:
В тоя списък са и кенефи като Северна Корея и т.н. :ok:

Аналогичен случай: в руския БМВ форум не пускат с българско IP :mhihi:
I love the sound of V8 in the morning...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Мар 2026, 15:18

seimo написа:Кат чета горните мнения почвам да се чудя кой от двата лагера е по-облъчен :mhihi:

Така е, прав си, но зависи от гледната точка. В случая мен ме вълнува моята. Аз в кризата виждам само добри възможности и капитализъм без криза няма как да съществува, минимум инфлацията без криза ще литне в небесата по-бързо, отколкото ще успеят да натиснат клавиша на компютъра за да "напечатат" нови пари, че да има за всички. :mhihi:
Други в кризата виждат само някакви 200 долара за барел, катаклизми, умиране от глад и студ и някакви такива неща.
В тоя ред на мисли, дано наистина докарат нещата до криза, че 2008-ма май никой не умря доколкото помня, само някои купили имоти точно в пиковите моменти не бяха доволни, плюс пак посочените от мен неподготвени бизнеси и хора взели кредит за какви ли не излишни неща.
Та да, за мен кризата би била най-доброто, което може да се случи тази година на света. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Мар 2026, 16:01

Каква криза бе ? Нали щяхте да им наливате демокрация с фунията на аятоласите ? Да не говорим че първо трябваше да счупите ядрената програма , после требвало да счупите ракетната програма , после щяхте да давате власта на народа , сега лежите на една петролна криза ....Каква ще е следващата глупост която ще тиражира епстийн групичката за да оправдава тая свинщина която сътвори ??!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Мар 2026, 16:09

Спокойно бе Данчо, аз не оправдавам нищо, само говоря за кризата спомената от Никола59 и мисля как да се възползвам от нея. :mrgreen: Нито командвам САЩ, нито избирам къде и какво да става по света. :mrgreen: Просто не споделям прогнозите за апокалипсис. Сега, може да се изкефя, че водач на терористичен режим е бил премахнат и на самия режим е показано, че нещата никога няма да са същите, но това е друго и пак не дава наклон на събитията. А в процесът на всяване демокрация, може да видя още нещо положително, знам ли. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата