Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Тръмп трети мандат?
zAcK написа:Top Gun Maverick написа:Пропагандата когато една война почва винаги е на макс от двете страни, но в случая с иранската тук се прекалява. Първо не знам дали пускащите са наясно, че иранските кибератаки по света в неофициалната класация са на пето място.
Аз се отказах им чета глупостите, ама относно това да ти спомена, че в офиса на Firewall-ите Иран е една от държавите, чийто трафик съм орязал напълно![]()
![]()
Това важи както за inbound сесии към неща, дето са публикувани навън, така и за outbound сесии от колегите![]()
В тоя списък са и кенефи като Северна Корея и т.н.
Аналогичен случай: в руския БМВ форум не пускат с българско IP
I love the sound of V8 in the morning...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
seimo написа:Кат чета горните мнения почвам да се чудя кой от двата лагера е по-облъчен
Така е, прав си, но зависи от гледната точка. В случая мен ме вълнува моята. Аз в кризата виждам само добри възможности и капитализъм без криза няма как да съществува, минимум инфлацията без криза ще литне в небесата по-бързо, отколкото ще успеят да натиснат клавиша на компютъра за да "напечатат" нови пари, че да има за всички.
Други в кризата виждат само някакви 200 долара за барел, катаклизми, умиране от глад и студ и някакви такива неща.
В тоя ред на мисли, дано наистина докарат нещата до криза, че 2008-ма май никой не умря доколкото помня, само някои купили имоти точно в пиковите моменти не бяха доволни, плюс пак посочените от мен неподготвени бизнеси и хора взели кредит за какви ли не излишни неща.
Та да, за мен кризата би била най-доброто, което може да се случи тази година на света.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Каква криза бе ? Нали щяхте да им наливате демокрация с фунията на аятоласите ? Да не говорим че първо трябваше да счупите ядрената програма , после требвало да счупите ракетната програма , после щяхте да давате власта на народа , сега лежите на една петролна криза ....Каква ще е следващата глупост която ще тиражира епстийн групичката за да оправдава тая свинщина която сътвори ??!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Спокойно бе Данчо, аз не оправдавам нищо, само говоря за кризата спомената от Никола59 и мисля как да се възползвам от нея.
Нито командвам САЩ, нито избирам къде и какво да става по света.
Просто не споделям прогнозите за апокалипсис. Сега, може да се изкефя, че водач на терористичен режим е бил премахнат и на самия режим е показано, че нещата никога няма да са същите, но това е друго и пак не дава наклон на събитията. А в процесът на всяване демокрация, може да видя още нещо положително, знам ли. 
In God we trust, all others we track.