Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Войната започна ...

Мнение от Сондьора » 12 Мар 2022, 18:01

Общо взето да.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Мар 2022, 18:30

Grozdanoff написа:пс: Съжелявам, но няма да е*бат майката на Русия, демократите! Европа ще го издуха от "демократската" си политика и безценната подкрепа на САЩ!

:mhihi:
Както не еб@ха майката на Съветския съюз и го издухаха американците ли :mhihi:
Grozdanoff написа:Ако Русия и ЕС си прекъскнат икономичексите взаймоотношения запада(и ние) ще из*уха!

:mhihi:
Втората икономика в света ще го издуха, а тая дето е извън топ 10 (и е точно 10 пъти по-малка от ЕС) ще е ок :mhihi:

На Зак мармотите ще си счупят ръцете да завиват, ще си подадат оставките и ще емигрират в Русия :mhihi:

Grozdanoff написа:икономически неграмотен ли си

Тоя въпрос точно от теб... Малко иронично :mhihi:

Grozdanoff написа: какво ние ще правим ако/когато ни спрат газа и нефта,

Евентуално (но не е сигурно) ще постоим малко на студено.
Но братушките ще постоят малко гладни.
Не знам за теб, но аз предпочитам първото.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 18:42

jekich написа:
Grozdanoff написа: Някаква тъпа пропаганда бях чел, че Европа "ударно" щяла да си развие атомни ел. централи за 24-30 месеца :kuku: по-скоро 120 месеца ще и трябват ако питате мен! Въпроса е, какво точно смята да гори в ТЕЦ-вете дотогава, на каква цена, и когато направи аец откъде смятат да добиват уран и кой го обогатява( братята руснаци :mhihi: )...

Ще е интересна реакцията на зелените комуняги, ако се наложи да горят мазут :mrgreen:

Мазутът както и да е. Ами кюмур откъде ще вземат? Както Украйна внос от Южна Африка? И на какви цени?

Не знам кой ще го духа, ама ето щанда за мляко вчера в 16:30 часа.

viber_image_2022-03-12_11-39-27-155.jpg

Хлябът и той е 10% нагоре от тази седмица ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 12 Мар 2022, 18:45

sub_eleven написа:
Разберете, че зад всяка война в света седят САЩ и техните интереси. Било то директно или с подклаждане. Напишете ми едно изключение от новата история?

Все едно слушам баща ми … и за това не говорим вече на тази тема с него :D

Чудя се само, какъв човек трябва да си, за да убиваш мирно население - бебенца, деца, бременни жени, мъже, жени, баби, дядовци - беззащитно, мирно население.
Да бомбардираш болници, жилищни блокове, къщи, да застрелваш по улиците цивилни, да мачкаш с танкове мирни хора и т н.

И после да казваш, не е вярно или пък те ме провокираха.

Не мога да разбера хората, които по един или друг начин (а и си намират какви ли не глупави извинения/причини) оправдават такова варварство.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Мар 2022, 18:52

carmanf1 написа:Чудя се само, какъв човек трябва да си, за да убиваш мирно население - бебенца, деца, бременни жени, мъже, жени, баби, дядовци - беззащитно, мирно население.
Да бомбардираш болници, жилищни блокове, къщи, да застрелваш по улиците цивилни, да мачкаш с танкове мирни хора и т н. .

Личи си, че пропагандата на медиите те е поразила. Когато медиите и източниците са само едни е лесно всичко да се представи, както е удобно.

И вземи да слушаш баща ти. Повече е видял в живота.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2022, 18:55

Ноам Чомски казва, че смята САЩ за държава-терорист N1..
Отделно, че проучване на Галъп на световно :idea: ниво е посочило САЩ като заплаха номер 1 за световната сигурност/мир...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 12 Мар 2022, 18:56

carmanf1 написа:Не мога да разбера хората, които по един или друг начин (а и си намират какви ли не глупави извинения/причини) оправдават такова варварство.

САЩ нападнаха Ирак преди години (нещо, което никой не одобрява и всички сме на едно мнение, че е толкова лошо като сега) и явно щом САЩ са го направили значи е ОК и трябва да одобрим избиване на мирното население на Украйна. Това е логиката им нарича се "whataboutism"
Последна промяна ekalchev на 12 Мар 2022, 19:08, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Мар 2022, 18:59

:OT: Русофилите внимавайте, че Драго е излязъл да сбере още скалпове на пояса след Джрдана.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Войната започна ...

Мнение от steeN » 12 Мар 2022, 19:07

ekalchev написа:...

Това е тактиката - "а вие защо биете негрите"... по научно му се нарича - whataboutism. Като цяло признак за липса на аргументи в един дебат.

Има един класически израз... ако някой е влязал и е обрал банка пред теб безнаказано, значи ли че ти имаш (моралното ако щеш) право и ти да я обереш и да очакваш, че ще останеш безнаказан?

Само наблюдения. Whataboutism-а се позлва от повечето и от двете страни на нещата в тая тема.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна steeN на 12 Мар 2022, 19:10, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 12 Мар 2022, 19:08

steeN написа:
ekalchev написа:...

Това е тактиката - "а вие защо биете негрите"... по научно му се нарича - whataboutism. Като цяло признак за липса на аргументи в един дебат.

Хахах тъкмо си редактирах поста да добавя за whataboutism и ти ме изпревари ;)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 19:09

carmanf1 написа:
sub_eleven написа:
Разберете, че зад всяка война в света седят САЩ и техните интереси. Било то директно или с подклаждане. Напишете ми едно изключение от новата история?

Все едно слушам баща ми … и за това не говорим вече на тази тема с него :D

Чудя се само, какъв човек трябва да си, за да убиваш мирно население - бебенца, деца, бременни жени, мъже, жени, баби, дядовци - беззащитно, мирно население.
Да бомбардираш болници, жилищни блокове, къщи, да застрелваш по улиците цивилни, да мачкаш с танкове мирни хора и т н.

И после да казваш, не е вярно или пък те ме провокираха.

Не мога да разбера хората, които по един или друг начин (а и си намират какви ли не глупави извинения/причини) оправдават такова варварство.

Колега, за операция "Съюзна сила" ли говориш?

Изображение

Изображение

Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Мар 2022, 19:09

enigma написа::OT: Русофилите внимавайте, че Драго е излязъл да сбере още скалпове на пояса след Джрдана.

то скалпа на придворния шут е консуматив- той не се брои... :ok:

тъжното е, че хора тука (а и не само тука) одобряват една отявлена агресия... не зная, какъв човек трябва да си да можеш дори за себе си да оправдаеш една агресия в която европейски градове са изравнени със земята барабар с плебса дето не е е могъл да избягат от тях. невероятно е, че има хора които все още не могат да разберат, че една външна политика се дели на две части- едната е кинетична а другата- всичко останало... и че кинетичната политика няма място в модерния свят.

знам, че няма да променя нищо и тези хора ще продължат да си мислят по същия начин, но моя акъл просто не го побира колко трябва да е промит един мозък за да толерира физическото насилие.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 12 Мар 2022, 19:15

drago_pavlov написа:
Grozdanoff написа: какво ние ще правим ако/когато ни спрат газа и нефта,

Евентуално (но не е сигурно) ще постоим малко на студено.
Но братушките ще постоят малко гладни.
Не знам за теб, но аз предпочитам първото.

Много ти благодаря за този коментар, това ми показа много точно, колко ви е акъла на голяма част от русофобите! ЕВАЛА! Zack дъблок поклон и пред твоите виждания! :banghead:

ПС: ако джорданката или някой друг ти каже още нещо, на мене ми се обади!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Войната започна ...

Мнение от steeN » 12 Мар 2022, 19:18

Т.е. ти не си готов да страдаш малко за да има една по-независима България, която не може да я изнудват толкова лесно. Толкова е акъла? Готов си да се поробиш за евтин бензин? Малко не се усещате май. Това, че сме малоумници и го правим сега, когато е вече късно, а не когато е трябвало... ама ако русифилите както се наричате така клякате при най-малката трудност... това ли ви е партиотизма? И после се подигравате на западняците кви джендъри били... Забавно.

Последна промяна steeN на 12 Мар 2022, 19:22, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Мар 2022, 19:18

alx написа:

тъжното е, че хора тука (а и не само тука) одобряват една отявлена агресия... не зная, какъв човек трябва да си да можеш дори за себе си да оправдаеш една агресия в която европейски градове са изравнени със земята барабар с плебса дето не е е могъл да избягат от тях. невероятно е, че има хора които все още не могат да разберат, че една външна политика се дели на две части- едната е кинетична а другата- всичко останало... и че кинетичната политика няма място в модерния свят.

знам, че няма да променя нищо и тези хора ще продължат да си мислят по същия начин, но моя акъл просто не го побира колко трябва да е промит един мозък за да толерира физическото насилие.

Прав си! Но тъпото е, че в момента се бият практически двама братя. От друга страна, ситуацията е малко странна. Украинците имаха събрана на границата шестцифрена армия, основно от наемници и неподчиняваща се на правителството. Всеки ден им се караше и продължава да кара най-съвременно оръжие. За последните години са направили много добре ешелонирана отбранителна линия (срещу сепаратистите) с много бетон и над хиляда блок поста. Оставям на теб да коментираш биолабораториите и желанието им за разработка на ядрено оръжие.
Аз ще ти задам само един въпрос:
Срещу кого те се готвеха да го използват?

Пореден миротворец лети по границата на Беларус

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата